Дневен хороскоп 9 август 2022
Дата на публикуване: 31.07.2021
дневен хороскоп 9 август 2022

Дневен хороскоп 9 август 2022 ви предсказва ден, в който трябва да вършите всичко по-умерено и да не се престаравате. Настроението ви ще е на ниво, затова ще вършите новите задачки с охота. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 август 2022 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Объркани сте емоционално. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Не прекалявайте с похапването. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Бъдете активни в спорта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 август 2022 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. В вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Бъдете внимателни в избора на партньори. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В вторник се движете повече и планирайте срещи. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 9 август 2022 вторник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.