Дневен хороскоп 9 декември 2019
Дата на публикуване: 08.12.2019
дневен хороскоп 9 декември 2019

Дневен хороскоп 9 декември 2019

Дневен хороскоп 9 декември 2019 ви вещае труден старт от седмицата за някои зодиакални знаци. Съобразявайте се повече с мнението на другите и не прибързвайте. Избягвайте конфликтите, защото няма да са във ваша полза. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете внимателни в избора на партньори. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Близнаци

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Ще Ви зарадват приходи. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Рак

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Зодия Лъв

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Понеделник е благоприятнн ден за Лъвовете и обещава успех във всичко. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Дева

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Понеделник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Изясняват се нещата и в любовта. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Скорпион

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 9 декември 2019 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Не прекалявайте с похапването. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Доста работа Ви очаква през днешния ден, дори и да не Ви се нрави. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Понеделник не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Близките също желаят да им отделите от времето си. Понеделник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Риби

Понеделник ще сблъска много от представителите на Риби с нови преживявания. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.