Дневен хороскоп 9 декември 2021
Дата на публикуване: 02.12.2021
дневен хороскоп 9 декември 2021

Дневен хороскоп 9 декември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обуздаете своята нетърпеливост и да сте по-смирени с околните. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Избягвайте спорове не се месете в чуждите работи. Намерете време да се видите с някой стар приятел или ако нямате такова, поне му се обадете по телефона. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 декември 2021 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Обърнете внимание на здравето си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Днес проведете консултации.

Зодия Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете активни в спорта. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 декември 2021 четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 9 декември 2021 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Скорпион

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Имате пари, не търсете повече. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 9 декември 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Риби

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Възможно е да дадете пари на свои близки. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Днес голяма част от Рибите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.