Дневен хороскоп 9 февруари 2020
Дата на публикуване: 08.02.2020
дневен хороскоп 9 февруари 2020

Дневен хороскоп 9 февруари 2020

Дневен хороскоп 9 февруари 2020 ви вещае доста активна неделя, в която не е лошо да фокусирате отношенията си със семейството си и приятели, които не сте виждали дълго време. Пазете се от конфликти. Започваме със
Зодия Овен
Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.

Зодия Телец
Днешният ден ще е силно активен. Неделя е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Зодия Близнаци
Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Днес е ден за домашни дела. Очаква Ви нова любов. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Зодия Рак

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 9 февруари 2020 неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В неделя добре ще Ви се отразява плуването. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. В неделя може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Везни

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Най-важното е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Скорпион

Неделя бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. През неделя напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Стрелец

В неделя не се претоварвайте. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Време е за рутинна работа. Козирози, днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Неделя не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Риби

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. В неделя може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.