Дневен хороскоп 9 март 2022
Дата на публикуване: 08.02.2022
дневен хороскоп 9 март 2022

Дневен хороскоп 9 март 2022 ви вещае ден, в който е добре да се извисите над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 март 2022 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Телец
Сряда носи успех на Телците. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Сряда е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 9 март 2022 сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 9 март 2022 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 март 2022 сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Работата Ви днес ще е напрегната, но ползотворна. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се добре за здравето си. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 9 март 2022 сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.