Дневен хороскоп 9 май 2020
Дата на публикуване: 08.05.2020
дневен хороскоп 9 май 2020

Дневен хороскоп 9 май 2020

Дневен хороскоп 9 май 2020 ви вещае приятен ден, в който е добре да успокоите нервите и емоциите си, които сте насъбрали през седмицата. Намерете начин да релаксирате активно. Започваме със
Зодия Овен
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не е желателно да взимате пари на заем. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Близнаци
Събота ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Събота е успешен ден в значителна степен за Близнаците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Някои от Вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Рак

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Раци, в събота се движете повече и планирайте срещи. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не предприемайте нови занимания в събота. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Дева

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 май 2020 събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през днешния ден. Събота е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Козирог

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Ярки любовни постижения. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Риби

Според нашия дневен хороскоп 9 май 2020 събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В събота обаче не предприемайте нови инициативи. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.