Дневен хороскоп 9 октомври 2019
Дата на публикуване: 08.10.2019
дневен хороскоп

Дневен хороскоп 9 октомври 2019

Дневен хороскоп 9 октомври 2019 ще донесе на повечето зодии приятно настроение и желание за работа. Някои от зодиите е добре да избягват конфликтни ситуации. Стартираме със
Зодия Овен
Денят за овните ще се окаже вълнуващ и творчески. Няма да бъдете настроени за любов, по-скоро се стремите да градите. Изслушвайте повече идеите на хората сред вас, не бъдете припрени. Хубав ден за пътуване, добър за делови срещи, както срещи с приятели. Имате шанс да постигнете добър финансов успех, но не разчитайте на много пари. Няма да имате много време да си почивате, но ако успеете се отделите от всекидневните си ангажименти, най-добре спортувайте или походете малко пеша на чист въздух.

Зодия Телец

Хубав ден за постижения, които отдавна планирате да се случат. Не се карайте с близки хора, щадете семейството си. Очаква ви претоварен със задачи ден, затова не се мотайте и не отлагайте, а действайте. Избягвайте да започвате деня с обаждане по телефона към най-близките. Внимавайте когато се касае за финансови въпроси или сделки, защото рискът от загуба е повишен. Може да започнете нов общ проект с някой друг. Най-добре се погрижете за здравето си вземете решение за паричните си въпроси още до обяд, за да сте спокойни.
Зодия Близнаци
Сряда ще е деня, в който настроението ще е повишено. Като цяло здравословното ви състояние ще е отлично, само не спирайте с ритъма, който сте си изградили от началото на месеца. Балансирайте емоциите си, бъдете умерени като поведение. Смесени чувства в любовта е възможно да ви объркат. Пазете се от непремерен риск, защото може да изгубите финансови средства.

Намерете приятни събеседници, с които да си комуникирате. Ако не успеете, направете същото със семейството си. Ако спазвате сходен стереотип на работа и се придържате към него, няма да имате проблеми. Но внимавайте какво и на кого говорите. Предпазливото отношение към нови приятели ще ви бъде необходимо.

Зодия Рак

Според дневен хороскоп 9 октомври 2019 има шанс точно сряда да е денят, в който случайна среща ще прерасне в нещо повече за вас, Раци. Особено ако нямате постоянен партньор, шансът това да се случи е повишен. Избягвайте да се захващате с бизнес или неща, свързани с пари. Има и други дни за това. Възможни са проблемни ситуации в работата, но не ги носете със себе си и вкъщи, защото ще натоварите близките си хора, а те нямат нужда от това точно сега. Не търсене разбиране в хората, с които сте заедно в работата, защото ще възникнат спорове. Полезно е да видите как се чувствате здравословно. Денят няма да се запомни с нищо особено..

Зодия Лъв

Динамиката в сряда ще е засилена, но успешният край на деня ще е факт. Постиженията във финансов аспект ще ви радват, а целта ще бъде изпълнена. Когато контактувате с любими хора, това ви носи допълнително удовлетворение. Хубав ден ако решите да отидете на път, да научите нещо ново или да контактувате с хора от друга държава. Пазете се от препирни, здравето ви трябва да го пазите повече. Не изпадайте в крайни ситуации, за да не загубите. Правете повече лични компромиси, за да не се сдърпате с човек, на когото държите.

Зодия Дева

За Девите сряда ще се окаже ден на конфликти, скандали и противопоставяне. Най-добре се усамотете някъде, пуснете си любими песни и забравете за околния свят, стига да можете. Най-после се задават добри парични постъпления. Ако някой иска да се разходите на чист въздух, това ще ви разтовари. Жената Дева ще се разочарова в любовта, защото очаква твърде много. Като цяло в семейството ви трябва да се отнасяте с повече разбиране и тогава ще настъпи спокойствие, което ви е необходимо. Все пак отстоявайте позицията си.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2019 сряда се очертава като ден, в който настроението ви ще е отлично. Хубаво е да се занимавате с любими неща, като зареждане с енергия, психология и други. Ще ви върви с общуването с приятелите, както и в любовта. Отношенията ви в семейството ще се радват на хармония и разбирателство. Ако имате сблъсък до администрацията е възможно да срещнете спънки и ще се чудите защо изобщо го правите именно днес. Възможността за получаване на повече пари е реална, само трябва да се възползвате от шансовете си. Отделете време за повече почивка, за да свалите напрежението си.

Зодия Скорпион

Денят ви като цяло ще завърши добре, но е възможно някои подмятания по ваш адрес да ви ядосат сериозно. Възползвайте се от разположението на звездите които ви вещаят парични печалби, но трябва да сте активни, за да ги постигнете. Избягвайте назряващ скандал в семейната среда, за да не се пренесе и в работната. Завършете си скучната работа, за да не се натрупва в предстоящите дни. Ако решите, че със здравето имате ядове, направете необходимото, за да го оправите. Ще работите с ентусиазъм, работата ще ви накара да се чувствате добре. Борете се докрай.

Зодия Стрелец

Най-после за Стрелците настъпва движение, свързано с работата и с личния живот. Ако някой близък човек ви иска някаква услуга, не му отказвайте, въпреки, че трябва да пренастроите програмата си за деня. В емоционален план сте раздвоени и се колебаете. Въпреки това сте готови на екстра работа, която да свършите. Хубавото е, че парите ще ви заобичат, но това ще стане вследствие на труда, който сте положили. Денят ви е подходящ да се усамотите, да медитирате, йогата ще ви пречисти. Вгледайте се в душата си и възобновете силите си. Трансформирайте енергията от космоса.

Зодия Козирог

Отлична сряда за Козирога, що се отнася до деловата област. Каквото е да хванете, все ще е успешно. Отделете от времето си за спорт, това ще подобри здравето ви. В любовта ще се радвате на спокойствие, ще се чувствате сигурни. Решенията, които ще взимате, що се отнася до всекидневието ще са доста изненадващи и ако хората не са свикнали на вашето мислене ще ви се чудят на акъла. Поради финансови въпроси, някои Козирози могат доста да се изнервят. Редно да не влизате в конфликтни ситуации, особено вкъщи. Ако отделяте много време на хората, това ще затрудни работата, която имате за вършене и ще си изгубите времето си. Но като цяло денят ще ви радва със спокойствие.

Зодия Водолей

Сряда няма да е лоша за Водолеите – освен че ще е наситена с приятни емоции, ще бъде благоприятна и за материални придобивки. Хора ще се опитат да се намесят в професионалните ви дела ,особено ако са конкуренти. Преди да влезете в спор обаче, помислете дали това ще се отрази добре на здравето ви, а също дали отсрещната страна няма право. Близък приятел е на път да вземе грешно решение, предложете му вашата по-смислена и оригинална алтернатива. Не се опитвайте обаче да го убеждавате на всяка цена – по-скоро подайте ръка, дори да считате че той греши.

Зодия Риби

Денят се очертава като особено подходящ да опитате да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства. Може би досега да сте срещали отказ от негова страна, но току виж опитите ви бъдат увенчани с успех. Ако сте семейни, нека вниманието ви е насочено към хармонията в семейството и комфорта на близките ви – нещо, което и без това умеете да поддържате без усилие. Денят няма да донесе нищо съществено в професионален план – дори е възможно да пропуснете важна новина в тази връзка. Ако имате и най-малки признаци за здравословни проблеми, веднага се обърнете към лекар.
Дневен хороскоп 9 октомври 2019 ви съветва да отделяте повече време за почивка, за да не се претоварвате.

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.