Дневен хороскоп 9 октомври 2019
Дата на публикуване: 08.10.2019
дневен хороскоп

Дневен хороскоп 9 октомври 2019

Дневен хороскоп 9 октомври 2019 ще донесе на повечето зодии приятно настроение и желание за работа. Някои от зодиите е добре да избягват конфликтни ситуации. Стартираме със
Зодия Овен
Денят за овните ще се окаже вълнуващ и творчески. Няма да бъдете настроени за любов, по-скоро се стремите да градите. Изслушвайте повече идеите на хората сред вас, не бъдете припрени. Хубав ден за пътуване, добър за делови срещи, както срещи с приятели. Имате шанс да постигнете добър финансов успех, но не разчитайте на много пари. Няма да имате много време да си почивате, но ако успеете се отделите от всекидневните си ангажименти, най-добре спортувайте или походете малко пеша на чист въздух.

Зодия Телец

Хубав ден за постижения, които отдавна планирате да се случат. Не се карайте с близки хора, щадете семейството си. Очаква ви претоварен със задачи ден, затова не се мотайте и не отлагайте, а действайте. Избягвайте да започвате деня с обаждане по телефона към най-близките. Внимавайте когато се касае за финансови въпроси или сделки, защото рискът от загуба е повишен. Може да започнете нов общ проект с някой друг. Най-добре се погрижете за здравето си вземете решение за паричните си въпроси още до обяд, за да сте спокойни.
Зодия Близнаци
Сряда ще е деня, в който настроението ще е повишено. Като цяло здравословното ви състояние ще е отлично, само не спирайте с ритъма, който сте си изградили от началото на месеца. Балансирайте емоциите си, бъдете умерени като поведение. Смесени чувства в любовта е възможно да ви объркат. Пазете се от непремерен риск, защото може да изгубите финансови средства.

Намерете приятни събеседници, с които да си комуникирате. Ако не успеете, направете същото със семейството си. Ако спазвате сходен стереотип на работа и се придържате към него, няма да имате проблеми. Но внимавайте какво и на кого говорите. Предпазливото отношение към нови приятели ще ви бъде необходимо.

Зодия Рак

Според дневен хороскоп 9 октомври 2019 има шанс точно сряда да е денят, в който случайна среща ще прерасне в нещо повече за вас, Раци. Особено ако нямате постоянен партньор, шансът това да се случи е повишен. Избягвайте да се захващате с бизнес или неща, свързани с пари. Има и други дни за това. Възможни са проблемни ситуации в работата, но не ги носете със себе си и вкъщи, защото ще натоварите близките си хора, а те нямат нужда от това точно сега. Не търсене разбиране в хората, с които сте заедно в работата, защото ще възникнат спорове. Полезно е да видите как се чувствате здравословно. Денят няма да се запомни с нищо особено..

Зодия Лъв

Динамиката в сряда ще е засилена, но успешният край на деня ще е факт. Постиженията във финансов аспект ще ви радват, а целта ще бъде изпълнена. Когато контактувате с любими хора, това ви носи допълнително удовлетворение. Хубав ден ако решите да отидете на път, да научите нещо ново или да контактувате с хора от друга държава. Пазете се от препирни, здравето ви трябва да го пазите повече. Не изпадайте в крайни ситуации, за да не загубите. Правете повече лични компромиси, за да не се сдърпате с човек, на когото държите.

Зодия Дева

За Девите сряда ще се окаже ден на конфликти, скандали и противопоставяне. Най-добре се усамотете някъде, пуснете си любими песни и забравете за околния свят, стига да можете. Най-после се задават добри парични постъпления. Ако някой иска да се разходите на чист въздух, това ще ви разтовари. Жената Дева ще се разочарова в любовта, защото очаква твърде много. Като цяло в семейството ви трябва да се отнасяте с повече разбиране и тогава ще настъпи спокойствие, което ви е необходимо. Все пак отстоявайте позицията си.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2019 сряда се очертава като ден, в който настроението ви ще е отлично. Хубаво е да се занимавате с любими неща, като зареждане с енергия, психология и други. Ще ви върви с общуването с приятелите, както и в любовта. Отношенията ви в семейството ще се радват на хармония и разбирателство. Ако имате сблъсък до администрацията е възможно да срещнете спънки и ще се чудите защо изобщо го правите именно днес. Възможността за получаване на повече пари е реална, само трябва да се възползвате от шансовете си. Отделете време за повече почивка, за да свалите напрежението си.

Зодия Скорпион

Денят ви като цяло ще завърши добре, но е възможно някои подмятания по ваш адрес да ви ядосат сериозно. Възползвайте се от разположението на звездите които ви вещаят парични печалби, но трябва да сте активни, за да ги постигнете. Избягвайте назряващ скандал в семейната среда, за да не се пренесе и в работната. Завършете си скучната работа, за да не се натрупва в предстоящите дни. Ако решите, че със здравето имате ядове, направете необходимото, за да го оправите. Ще работите с ентусиазъм, работата ще ви накара да се чувствате добре. Борете се докрай.

Зодия Стрелец

Най-после за Стрелците настъпва движение, свързано с работата и с личния живот. Ако някой близък човек ви иска някаква услуга, не му отказвайте, въпреки, че трябва да пренастроите програмата си за деня. В емоционален план сте раздвоени и се колебаете. Въпреки това сте готови на екстра работа, която да свършите. Хубавото е, че парите ще ви заобичат, но това ще стане вследствие на труда, който сте положили. Денят ви е подходящ да се усамотите, да медитирате, йогата ще ви пречисти. Вгледайте се в душата си и възобновете силите си. Трансформирайте енергията от космоса.

Зодия Козирог

Отлична сряда за Козирога, що се отнася до деловата област. Каквото е да хванете, все ще е успешно. Отделете от времето си за спорт, това ще подобри здравето ви. В любовта ще се радвате на спокойствие, ще се чувствате сигурни. Решенията, които ще взимате, що се отнася до всекидневието ще са доста изненадващи и ако хората не са свикнали на вашето мислене ще ви се чудят на акъла. Поради финансови въпроси, някои Козирози могат доста да се изнервят. Редно да не влизате в конфликтни ситуации, особено вкъщи. Ако отделяте много време на хората, това ще затрудни работата, която имате за вършене и ще си изгубите времето си. Но като цяло денят ще ви радва със спокойствие.

Зодия Водолей

Сряда няма да е лоша за Водолеите – освен че ще е наситена с приятни емоции, ще бъде благоприятна и за материални придобивки. Хора ще се опитат да се намесят в професионалните ви дела ,особено ако са конкуренти. Преди да влезете в спор обаче, помислете дали това ще се отрази добре на здравето ви, а също дали отсрещната страна няма право. Близък приятел е на път да вземе грешно решение, предложете му вашата по-смислена и оригинална алтернатива. Не се опитвайте обаче да го убеждавате на всяка цена – по-скоро подайте ръка, дори да считате че той греши.

Зодия Риби

Денят се очертава като особено подходящ да опитате да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства. Може би досега да сте срещали отказ от негова страна, но току виж опитите ви бъдат увенчани с успех. Ако сте семейни, нека вниманието ви е насочено към хармонията в семейството и комфорта на близките ви – нещо, което и без това умеете да поддържате без усилие. Денят няма да донесе нищо съществено в професионален план – дори е възможно да пропуснете важна новина в тази връзка. Ако имате и най-малки признаци за здравословни проблеми, веднага се обърнете към лекар.
Дневен хороскоп 9 октомври 2019 ви съветва да отделяте повече време за почивка, за да не се претоварвате.

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.