Дневен хороскоп 9 октомври 2020
Дата на публикуване: 05.10.2020
дневен хороскоп 9 октомври 2020

Дневен хороскоп 9 октомври 2020 ви вещае ден, в който трябва да се пригодите спрямо общественото мнение. Не е добре да се претоварвайте, карайте го по-леко, все едно, че е събота например. Вярвайте повече в силите си и помогнете на някого, който е в беда или има нужда от подкрепа. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи.

Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 в петък не се претоварвайте. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В петък се движете повече и планирайте срещи. Ярки любовни постижения. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Петък е успешен ден за Девите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В петък обръщайте специално внимание на екипната работа. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Отделете време за семейството си. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Петък е успешен ден за Стрелците. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 в петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Днес обърнете внимание на отношенията си. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Доверието е по-ценно от злато. Риби, около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете борбени.

Източник: Знаците

Още новини
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние се поддържа трудно. Аз съм момиче на 19 години съм. Отдавна бях решила да уча в чужбина след 12-ти клас и мечтата ми се сбъдна. Имах връзка с едно момче 2 години и половина - кажи - речи израснахме заедно. Първа любов..всеки знае колко е силна....

повече информация
Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия, изхвърлил на боклука твърд диск, съдържащ еквивалента на днешни 220 милиона британски паунда в биткойн, предложи на местния съвет 55 милиона награда, за да разровят сметището за скъпоценната находка, съобщи „Сън“. 35-годишният Джеймс Хауелс...

повече информация
Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен за цялото ни тяло. Когато ядете чесън, силата му е толкова голяма, че дори и след 24 часа тялото ни реагира на тази храна. Това се забелязва, когато се използва в диети за отслабване или когато се консумира като естествено средство за лечение...

повече информация
Гледане на внучето

Гледане на внучето

Гледане на внучето от свекървата или тъщата винаги е свързано с някакви спорове. Рядко всичко върви гладко и това е факт. Често се случва бабата да е принудена да седи с внуците си през деня, докато родителите са на работа. Много семейни двойки са се сблъсквали с...

повече информация
Advertisements
16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина за укрепване на имунитета и дълголетие. Упражненията имат солидна научна основа – и заради своята ефективност, и заради това, че се използват в продължение на векове. Ако ги практикувате редовно и правилно, определено ще усетите...

повече информация
Корите на мандарините

Корите на мандарините

Корите на мандарините не са ненужен отпадък, а имат своите приложения. През зимата мандарините се превръщат в един от най-популярните плодове в България. Те са неизменна част от празничната коледна и новогодишна трапеза. Много хора белят кората на мандарините и после...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.