Дневен хороскоп 9 октомври 2020
Дата на публикуване: 05.10.2020
дневен хороскоп 9 октомври 2020

Дневен хороскоп 9 октомври 2020 ви вещае ден, в който трябва да се пригодите спрямо общественото мнение. Не е добре да се претоварвайте, карайте го по-леко, все едно, че е събота например. Вярвайте повече в силите си и помогнете на някого, който е в беда или има нужда от подкрепа. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи.

Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 в петък не се претоварвайте. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В петък се движете повече и планирайте срещи. Ярки любовни постижения. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Петък е успешен ден за Девите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В петък обръщайте специално внимание на екипната работа. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Отделете време за семейството си. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Петък е успешен ден за Стрелците. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2020 в петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Днес обърнете внимание на отношенията си. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Доверието е по-ценно от злато. Риби, около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете борбени.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.