Дневен хороскоп 9 октомври 2021
Дата на публикуване: 26.09.2021
дневен хороскоп 9 октомври 2021

Дневен хороскоп 9 октомври 2021 предвещава ден, в който не е зле някои зодии да намерят време да останат насаме със себе си. Бъдете предпазливи в това, което говорите, за да не засегнете близък човек. Намерете време за активен отдих и пазете здравето си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Заповаме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2021 събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Имате пари, не търсете повече. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Близнаци

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2021 събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Бъдете внимателни при работа с пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2021 събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Ярки любовни постижения. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Добре ще е през събота да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Изясняват се нещата и в любовта. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 9 октомври 2021 събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. За представителите на Стрелец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Водолей

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Очаква Ви нова любов. Работата Ви ще получи висока оценка. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.