Дневен хороскоп 9 януари 2020
Дата на публикуване: 08.01.2020
дневен хороскоп 9 януари 2020

Дневен хороскоп 9 януари 2020

Дневен хороскоп 9 януари 2020 ви съветва да не се изнервяте, защото като цяло денят за повечето зодии ще бъде по-напрегнат от обичайното. Нови преживявания и промени ги чакат някои от вас. Стартираме със
Зодия Овен
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през днешния ден. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Зодия Близнаци
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Ангажирани сте с парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днес просто е такъв ден.

Зодия Рак

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В работата си прилагайте творчески подход. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днес Девите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Везни

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не прекалявайте с материалните си стремежи. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 9 януари 2020 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Козирог

Четвъртък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Очаква Ви нова любов. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Обърнете внимание на семейството си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днес просто е такъв ден.

Зодия Риби

Днес имате куп неща за вършене. Днес Рибите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днес проведете консултации.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.