Дневен хороскоп 9 януари 2021
Дата на публикуване: 04.01.2021
дневен хороскоп 9 януари 2021

Дневен хороскоп 9 януари 2021 ви предсказва разнообразен ден. Не са изключени проблеми, кавги и противоречия. Запазете спокойствие и премисляйте нещата повече. Не бъдете импулсивни и не рискувайте, защото денят не е подходящ за това. Най-собре се отдайте на заслужена почивка, която да ви разтовари и ободри. Пазете здравето си и избягвайте струпванията на хора, дори и да са навън. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 януари 2021 събота ще внесе известно вълнение сред Овните. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Близнаци

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Събота ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 януари 2021 събота ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Събота ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 9 януари 2021 в събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не бива да оставяте днешната работа за днес. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

В събота не се претоварвайте. Везни, в деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Скорпион

Събота ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Стрелец

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви днес. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 9 януари 2021 събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Събота е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

Днешният ден ще блести с особен успех за Рибите. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Днес просто е такъв ден.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.