Дневен хороскоп 9 юли 2021
Дата на публикуване: 02.07.2021
дневен хороскоп 9 юли 2021

Дневен хороскоп 9 юли 2021 ви вещае ден, в който при някои от вас може да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Стартираме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 9 юли 2021 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Петък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Телец
Петък носи успех на Телците. Обърнете внимание на семейството си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Не бива да оставяте днешната работа за днес. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 9 юли 2021 петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 9 юли 2021 петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Парите идват и си отиват. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете активни в спорта. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 9 юли 2021 петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Обърнете внимание и на хората в дома си. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Козирог

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Водолей

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. През петък ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.