Дневен хороскоп за 12 септември 2019
Дата на публикуване: 12.09.2019
дневен хороскоп за 12 септември

Дневен хороскоп за 12 септември 2019

Дневен хороскоп за 12 септември за всички 12 зодии.
Зодия Овен
Денят ви ще започне с промени в положителна насока. Недейте да се месите в чужди неща, следвайте собствения си план. Промените ще се засилват, като в средата на другия месец динамиката ще е най-значителна. Давайте си повече време за релакс и любимо хоби, обърнете внимание и на здравето си, защото е възможно да е разклатено. Искате да печелите повече, но преумората ви пречи и вие сте склонни лесно да се отказвате. Правете неща, които са ви приятни и да се концентрирате във важните неща, свързани с вашето семейство. Денят ще е пълен с трудности и емоции, ако ходите на работа е възможен труден разговор с някой шеф, колега или партньор. Отваряйте си очите.
Зодия Телец

Ако до вчера всичко е било някак си в застой, днес най-после ще има някакво раздвижване. Както в работата, така и в личен план очаквайте положително развитие. Вашите идеи е на път да се реализират. Ако работите в екип, продължавайте да се вслушвате в полезните идеи на останалите. Пазете се от скандали и препирни, те няма да са полезни за вас, дори и да сте прави. Пазете се от болести. Днес не търсете ваши близки и приятели, а по-добре изчакайте те да ви потърсят. Има опасност да се сдърпате за нещо с тях. Денят не е особено подходящ за нови начинания, следвайте си вашият предварителен план и си работете това, с което сте се захванали, въпреки, че може да ви е скучно.
Зодия Близнаци
Като цяло за Близнаците се очертава един добър ден. Някои от вас може да дадат грешен любовен сигнал към друг човек. Не го правете, защото той може да си помисли неща, които всъщност не са верни. В работната среда нещата ще вървят с пълна сила и ще имате късмет. Днес е подходящо да се заемете с някои дела, които отдавна сте планирали, свързани с пари, банки и т.н. Ако имате ядове с някои ваши партньори, това ще се пренесе и в личния ви живот. Не подценявайте здравето си, а му отделете специално внимание. Не преяждайте, яжте повече плодове, спортувайте. Пазете се от измами, бъдете по-търпеливи и успехът няма да закъснее. Ценете времето и парите си.

Зодия Рак

Днес в никакъв случай не се преуморявате. Ако сте творческа личност – ще ви дойде вдъхновение. В спорта също ще ви върви, както и ако изнасяте някакъв доклад пред хора. Ако имате деца, днес не е лошо да им обърнете повече внимание и грижи. Приятелите също ще имат нужда от вас, както и най-близките ви хора. Те знаят, че могат да разчитат на вас, не ги разочаровате. В работата кипите от сила и енергия и ще довършите поставените ви задачи. Не давайте пари, ако не сте сигурни за какво са предназначени. Има вероятност някой близък да е закъсал финансово, можете да му помогнете, но бъдете умерени. Ако имате човек на сърцето, разчитайте на неговата помощ за всичко. Останете сами със себе си поне за 30 мин – това ще ви разтовари и ще ви даде време да осмислите нещата.

Зодия Лъв

Вашата енергия кипи днес. Емоциите бушуват във вас. Обичате да работите под стрес, защото понякога така постигате най-добрия резултат. Днес ще можете да се изявите напълно. Ще се разкрият неочаквани възможности, възползвайте се от тях. Продължавайте да работите активно и ще подобрите и укрепите финансите си. Идеален ден за работа по всички направления. У дома нещото, което ви тормози е на път да се разреши. Единственото, което може да куца е здравето, затова наблегнете на леката храна, особено плодове и зеленчуци, които ще ви пречистят. Ако работите всеотдайно и с усмивка, хората ще го оценят и вие ще бъдете доволни от себе си. По природа сте горди, но не е лошо днес да дадете една крачка назад, ако усетите напрежение в личен или любовен план. Уважавайте мнението на другия, за да ви уважават и вас.

Зодия Дева

За Девите днешният четвъртък ще даде шанс за повече радост и изява. Най-голямото спокойствие ще дойде именно от семейството, благодарение на него денят ви ще бъде страхотен и ползотворен. Пазете се от измами, свързани с вашите финансови средства. Не трябва да давате или да влагате пари, защото може да ги загубите. Наблегнете на културния живот, отпуснете се, ако сте творци, днешния ден е идеален за някакво изкуство. Наблегнете на любовта, зарежете за малко работата. Ако решите да работите повече, може да допуснете неприятни грешки, които трудно да поправите. Ако имате колеги, облегнете се на тях, не действайте самостоятелно, не е във ваша полза.

Зодия Везни

Денят ви никак няма да е лесен, затова се заредете с търпение и постоянство. Не бъдете злопаметни – ако някой ви е казал нещо, което ви е обидило, простете му, дори и да не го заслужава. Денят ви ще завърши успешно при положение, че полагате грижи за здравето си. Не го пренебрегвайте, защото сезонът е доста променлив. В работата нещата няма да стоят толкова зле и е възможно някой да ви похвали или ако работите за себе си да постигнете удовлетворение. На любовното поприще сте малко объркани, не можете да изясните със себе си какво чувствате. Не избързвайте, защото това ще премине. Ако имате пари за влагане, не се колебайте, защото може да достигнете добри резултати.

Зодия Скорпион

Днес е възможно в животът ви да настанат някои важни промени. Сроковете в работата ви притискат, вие имате чувството, че няма да успеете, затова се концентрирайте и наблегнете на качеството, а не на количеството. Вложете повече старание и ще постигнете добри резултати. Ако имате възможност, посветете деня на семейството си. Пазете личните си отношения, не влизайте в скандали и конфликти, правете повече отстъпки към хората, които държат на вас.
Денят е добър за всякакви сделки, възможен скок във финансовото ви състояние. Успехът в работата може да подобри психическата ви устойчивост. Не си изпускайте нервите пред никого, усмихвайте се по-често, пестете време и сили, за да завършите нещата, с които сте се захванали.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп за 12 септември днес при вас са възможни търкания и кавги. Денят няма да е от най-добрите за вас, защото постоянно някой ще спори и ще се кара с вас. Гледайте да не му отвръщате със същото, макар, че точно това ви се иска. Здравето ви също не е в цветуща форма, затова наблегнете на здрава и силна храна, повече витамини и укрепете имунната си система. Не говорете неща, за които после може да съжалявате. Постарайте се да спечелите уважението на другите, макар, че ще ви се иска да им се противопоставите. Ако можете, потърсете време да сте сами или с някой от най-любимите си хора до вас. Ако днес сте решили да печелите пари, няма да е лесно, защото някой ще ви даде повече работа.

Зодия Козирог

Хубав ден за рогатите Козирози се очертава днес. Ако имате човек на сърцето си, съветът ни е да му дадете повече внимание, защото така ще го зарадвате, а и вие ще се почувствате по-добре. Спортувайте активно, за да може здравето ви да остане на добро ниво. Ако ви предстоят финансови операции, сделки или работа, от която можете да спечелите – днес е идеален ден за това. Не се предоверявайте на хора, които уж искат да участват с вас. По-добре си действайте сами. Вярвайте в собствените си възможности. Наблегнете на семейния уют . Ако сте от нежния пол, в любовта може да бъдете с едни очаквания, а реалността да ви разочарова. Не прибързвайте, а изчакайте.

Зодия Водолей

Обърнете повече внимание на малките неща. Те ще ви донесат повече радост от големите. Не се задават особени приходи, затова не прахосвайте парите си за глупости. Съсредоточете се върху здравето – спазвайте режим, пречистете се. Ако работата ви е свързана с някакви тежки машини или строителство се пазете. Ако работите пред компютър, може да се изнервите. В любовта емоциите ви днес ще са на върха. Отпуснете се и дайте своята любов на любимия човек. Ако нямате такъв, потърсете подкрепата и приятелството на близките ви.

Зодия Риби

Ако можете днес да не карате автомобил е най-добре. Доста сте разконцентрирани и не е препоръчително да шофирате. През целия месец вниманието ви ще бъде насочено към хората около вас – колеги, приятели, семейство. Някои хора могат да говорят зад гърба ви или да ви подмятат неловки неща. Игнорирайте ги и продължавайте да правите това, което си знаете. Има вероятност да изпаднете в ситуация на нервно напрежение и конфликти в работата, не се набутвайте сами и ги заобиколете. Бъдете над нещата, не приемайте всичко буквално. Не подценявайте здравето си, грижете се за себе си. Ако имате да разрешите някакъв проблем в работата, днес не е лош ден за това. Късметът ще е по-скоро на ваша страна, яхнете вълната и давайте напред.
Дневен хороскоп за 12 септември като цяло ще е позитивен за повечето зодии, затова горе главата.

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.