Докога жената има нужда от мъж
Дата на публикуване: 12.05.2020
докога жената

Докога жената има нужда от мъж

Докога жената има нужда от мъж до себе си? Може би се е случвало да си задавате въпроса дали цял живот ще имате нужда от мъж до себе си? Да, докато сте по-млади, най-малкото удоволствието от с*кса би ви привличало към даден мъж, но какво би се случило след настъпването на менопауза или след като просто започнете да се чувствате възрастна.
Дали и тога ще имате нужда от мъж, или ще ви е по-добре, ако сте сами със себе?
В крайна сметка ще можете да си спестите куп досадни домакински дейности като готвене и пране. Ще се налага да ги извършвате само ако вие самите желаете и на практика ще разполагате с цялото си свободно време, което да разпределяте по начин, който най-много ви допада или пък “изнася”.
Нека да разгледаме въпроса до каква възраст една жена наистина се нуждае от мъж/ мъже и за какво изобщо са ѝ притрябвали. Ето няколко отговора (не ги подреждаме по важност), преди сами да сте успели да си отговорите на подобен въпрос.

1. Заради физическата близост
Да, в горните редове споменахме темата за настъпването на менопаузата при жените – период, през който много от тях престават да мислят за с*кса. Това обаче не е съвсем вярно, защото има много съвременни хранителни добавки и медикаменти, които са в помощ на жената през този период. Дори и тя да няма чак такова физическо желание за с*кс, то остава в главата ѝ. А и самата менопауза не трае вечно. Много жени дори се радват на нов разцвет в сексуалните си отношения, след като са преминали през климактериума.
2. Заради общуването и липсата на усещане за самота
Чували сте, че самотните жени си взимат котки и започват да водят разговори с тях на глас. Но не е ли по-добре да ги водите с мъжа до вас? Котката няма как да ви отговаря, нито пък би ви придружила, когато отивате на кино или театър.

3. Заради усещането за значимост
Когато един мъж остане с вас до “края на дните” ви, вие ще се чувствате единствената. Сред всички жени той е спрял избора си именно на вас.

4. Заради по-високото самочувствие

Това има пряка връзка с предходното твърдение, но тук ще включим и комплиментите, които повечето мъже са свикнали да отправят към своята половинка. Това съвсем естествено ще доведе и до вашето нежелание да се “разпускате”. Ще се стремите да изглеждате добре, ще спортувате, ще се грижите за визията си.

5. Заради вашия собствен душевен мир
Мъжката близост действа благотворно не само върху физиката, но и върху психиката на жената. Когато в семейството има и деца, жената постига спокойствие и удовлетвореност, защото знае, че в очите на мъжа си, тя е майка на наследниците му.

Сега отговорихте ли си на въпроса? Една жена винаги ще има нужда от мъж, независимо до каква възраст е стигнала. Мъжът и жената са като Ин и Ян, това е истината!

Източник: Езине

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.