Докога жената има нужда от мъж
Дата на публикуване: 12.05.2020
докога жената

Докога жената има нужда от мъж

Докога жената има нужда от мъж до себе си? Може би се е случвало да си задавате въпроса дали цял живот ще имате нужда от мъж до себе си? Да, докато сте по-млади, най-малкото удоволствието от с*кса би ви привличало към даден мъж, но какво би се случило след настъпването на менопауза или след като просто започнете да се чувствате възрастна.
Дали и тога ще имате нужда от мъж, или ще ви е по-добре, ако сте сами със себе?
В крайна сметка ще можете да си спестите куп досадни домакински дейности като готвене и пране. Ще се налага да ги извършвате само ако вие самите желаете и на практика ще разполагате с цялото си свободно време, което да разпределяте по начин, който най-много ви допада или пък “изнася”.
Нека да разгледаме въпроса до каква възраст една жена наистина се нуждае от мъж/ мъже и за какво изобщо са ѝ притрябвали. Ето няколко отговора (не ги подреждаме по важност), преди сами да сте успели да си отговорите на подобен въпрос.

1. Заради физическата близост
Да, в горните редове споменахме темата за настъпването на менопаузата при жените – период, през който много от тях престават да мислят за с*кса. Това обаче не е съвсем вярно, защото има много съвременни хранителни добавки и медикаменти, които са в помощ на жената през този период. Дори и тя да няма чак такова физическо желание за с*кс, то остава в главата ѝ. А и самата менопауза не трае вечно. Много жени дори се радват на нов разцвет в сексуалните си отношения, след като са преминали през климактериума.
2. Заради общуването и липсата на усещане за самота
Чували сте, че самотните жени си взимат котки и започват да водят разговори с тях на глас. Но не е ли по-добре да ги водите с мъжа до вас? Котката няма как да ви отговаря, нито пък би ви придружила, когато отивате на кино или театър.

3. Заради усещането за значимост
Когато един мъж остане с вас до “края на дните” ви, вие ще се чувствате единствената. Сред всички жени той е спрял избора си именно на вас.

4. Заради по-високото самочувствие

Това има пряка връзка с предходното твърдение, но тук ще включим и комплиментите, които повечето мъже са свикнали да отправят към своята половинка. Това съвсем естествено ще доведе и до вашето нежелание да се “разпускате”. Ще се стремите да изглеждате добре, ще спортувате, ще се грижите за визията си.

5. Заради вашия собствен душевен мир
Мъжката близост действа благотворно не само върху физиката, но и върху психиката на жената. Когато в семейството има и деца, жената постига спокойствие и удовлетвореност, защото знае, че в очите на мъжа си, тя е майка на наследниците му.

Сега отговорихте ли си на въпроса? Една жена винаги ще има нужда от мъж, независимо до каква възраст е стигнала. Мъжът и жената са като Ин и Ян, това е истината!

Източник: Езине

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.