Доктор Панайотов за Ковид-19
Дата на публикуване: 25.03.2021
доктор Панайотов

Доктор Панайотов апелира хората да се успокоят, защото ги подвеждат жестоко с истината за пандемията от коронавирус! Лекарят д-р Панчо Панайотов направи на пух и прах членовете на НОЩ и медиите, осъмващи всяка сутрин с апокалиптични вести за пандемията от коронавирус. Д-р Панчо Панайотов застава с името си зад тези думи! Първо – той е категоричен, че никой, абсолютно никой не може да заяви от какво е починал даден човек, освен патолозите. Аутопсии на заразени с коронавирус обаче не се правят, затова чудовищната ежедневна информация за смъртността в страната ни е напълно и нарочно подвеждаща.
„Неетично, недопустимо и дори престъпно е да се тръби всяка сутрин колко са жертвите на Covid-19, защото това е лъжа. Заставам с името си и твърдя, че над 90 процента от починалите са с тежки хронични заболявания, с болни сърца и белодробни проблеми. Казвам го, защото имам лични наблюдения над такива пациенти, дори и на по-голяма възраст.

Две жени на 75 години – едната кара леко вируса, другата умира, но втората е имала тежка анемия още преди да се зарази с К-19“, обяснява д-р Панчо Панайотов.
Той се опитва да успокои хората като обяснява, че много от нас биха могли да развият имунитет към коронавирус, дори без да са го карали.
„Това става, когато често се срещаш с аерозоли от заразен човек във въздуха. Когато сме в затворено помещение като магазин с много хора, около нас е пълно с такива аерозоли. Въздухът, който дишаме, е наситен с тях и винаги е бил.
Ако стоим по-малко в подобно помещение и погълнем хиляди аерозолни частици, няма да се заразим, няма да се разболеем. Нещо повече – хем няма да ни повали Ковид, хем ще си изградим и имунитет, защото дозата е ниска.
Трябва да стоиш над 30 минути в помещение с болен, или да киха директно в лицето ти, за да погълнеш необходимите за разболяването си милиард аерозолни частици. Тогава вече заболяването може да се прекара тежко“, обяснява лекарят.

И повтаря, че откритите места като паркове, градини, дори улици и булеварди са напълно безопасни и там е дори противопоказно да се носят маски, пише onovini.eu.

Най-важното, според д-р Панайотов, е хората с хронични и други заболявания да не спират да следят състоянието си. Да не го загърбват заради паниката покрай коронавируса, защото това би било пагубно за тях. Така, както се получи с мнозина от март месец насам.

Източник: Виж ти

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.