Дразнителите в зодиака
Дата на публикуване: 23.10.2020
дразнителите

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи.
Астролозите са убедени, че някои от представителите на зодиакалните знаци имат толкова силен поглед, че без да знаят могат да повлияят на другите и да им изпратят сигнали.
Кои представители са способни да изкарат други извън равновесие само с няколко погледа и да им пратят негативна енергия?
Телец – представителите на тази зодия често притежават мощна енергия и способността да дразнят почти всички. Най-често става въпрос за техните близки. Телецът е склонен да очаква пълно доверие от близки хора, той се раздава за тях, обича ги, грижи се за тях.

Съответно тук се появява неговата дребнавост и невъзможността му да прости „глупави“ и „малки грешки, които обръщат каруцата“. Следователно когато възникнат подобни грешки или доверието на телеца бъде предадено и той усети това, толкова повече негативна енергия ще се излее върху този човек. Разбира се телците имат много добро сърце и чиста душа, затова бързо им минава, но във времето, в което са раздразнени и ядосани… да не си им пред очите, защото негативизмът ще те настигне.
Близнаци – същински майстори на острите думи и това, което казват, често постига желания ефект и почти моментално се запечатва здраво в съзнанието на друг човек. По собствените им думи близнаците могат едновременно искрено да пожелаят щастие да изпратят нещастие. Близнаците често не усещат силата, която притежават и повлияват доста с погледите и с острите думи, които изсипват по другите.

Дева – често представителите на тази зодия са надарени с различни таланти, за съжаление „лошото око“ е един от тези таланти. Те са склонни да реагират твърде болезнено на успехите на другите. Особено когато са изправени пред трудности в живота си. И по време на невинния разговор те могат неволно да настроят човек негативно, справят се с това доста умело. Успяват да всеят съмнения в отсрещния човек. Те не осъзнават, че всяка дума, произнесена на глас може да се сбъдне и да донесе огромни проблеми на някого.

Скорпион – има поверие, че представителите на тази зодия имат хипнотичен поглед. Достатъчно е само да погледнат някого на криво, за да навредят на енергията му и да го лишат от късмет. В случая, когато скорпионите правят това съзнателно, то отсрещната страна трябва много да внимава. Огромната енергия, присъща на повечето представители на това съзвездие, им позволява да достигнат големи висоти в окултните практики.

Козирог – мощна енергия в комбинация с вродена способност да дразнят околните. Източникът на енергия при тях е гняв, завист или негодувание. Козирозите не харесват тези, които успяват в живота повече от тях. Следователно, след като е завидял на изгодната позиция на която се намира някой друг, а не самият той, неволно може да изпита негодувание или завист. Козирозите са много горди и докачливи, вълна от негативни емоции може да удари техните събеседници като тайфун. Резултатите могат да бъдат пагубни за околните.

Източник: Истински истории

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.