Дразнителите в зодиака
Дата на публикуване: 23.10.2020
дразнителите

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи.
Астролозите са убедени, че някои от представителите на зодиакалните знаци имат толкова силен поглед, че без да знаят могат да повлияят на другите и да им изпратят сигнали.
Кои представители са способни да изкарат други извън равновесие само с няколко погледа и да им пратят негативна енергия?
Телец – представителите на тази зодия често притежават мощна енергия и способността да дразнят почти всички. Най-често става въпрос за техните близки. Телецът е склонен да очаква пълно доверие от близки хора, той се раздава за тях, обича ги, грижи се за тях.

Съответно тук се появява неговата дребнавост и невъзможността му да прости „глупави“ и „малки грешки, които обръщат каруцата“. Следователно когато възникнат подобни грешки или доверието на телеца бъде предадено и той усети това, толкова повече негативна енергия ще се излее върху този човек. Разбира се телците имат много добро сърце и чиста душа, затова бързо им минава, но във времето, в което са раздразнени и ядосани… да не си им пред очите, защото негативизмът ще те настигне.
Близнаци – същински майстори на острите думи и това, което казват, често постига желания ефект и почти моментално се запечатва здраво в съзнанието на друг човек. По собствените им думи близнаците могат едновременно искрено да пожелаят щастие да изпратят нещастие. Близнаците често не усещат силата, която притежават и повлияват доста с погледите и с острите думи, които изсипват по другите.

Дева – често представителите на тази зодия са надарени с различни таланти, за съжаление „лошото око“ е един от тези таланти. Те са склонни да реагират твърде болезнено на успехите на другите. Особено когато са изправени пред трудности в живота си. И по време на невинния разговор те могат неволно да настроят човек негативно, справят се с това доста умело. Успяват да всеят съмнения в отсрещния човек. Те не осъзнават, че всяка дума, произнесена на глас може да се сбъдне и да донесе огромни проблеми на някого.

Скорпион – има поверие, че представителите на тази зодия имат хипнотичен поглед. Достатъчно е само да погледнат някого на криво, за да навредят на енергията му и да го лишат от късмет. В случая, когато скорпионите правят това съзнателно, то отсрещната страна трябва много да внимава. Огромната енергия, присъща на повечето представители на това съзвездие, им позволява да достигнат големи висоти в окултните практики.

Козирог – мощна енергия в комбинация с вродена способност да дразнят околните. Източникът на енергия при тях е гняв, завист или негодувание. Козирозите не харесват тези, които успяват в живота повече от тях. Следователно, след като е завидял на изгодната позиция на която се намира някой друг, а не самият той, неволно може да изпита негодувание или завист. Козирозите са много горди и докачливи, вълна от негативни емоции може да удари техните събеседници като тайфун. Резултатите могат да бъдат пагубни за околните.

Източник: Истински истории

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.