Дразнителите в зодиака
Дата на публикуване: 23.10.2020
дразнителите

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи.
Астролозите са убедени, че някои от представителите на зодиакалните знаци имат толкова силен поглед, че без да знаят могат да повлияят на другите и да им изпратят сигнали.
Кои представители са способни да изкарат други извън равновесие само с няколко погледа и да им пратят негативна енергия?
Телец – представителите на тази зодия често притежават мощна енергия и способността да дразнят почти всички. Най-често става въпрос за техните близки. Телецът е склонен да очаква пълно доверие от близки хора, той се раздава за тях, обича ги, грижи се за тях.

Съответно тук се появява неговата дребнавост и невъзможността му да прости „глупави“ и „малки грешки, които обръщат каруцата“. Следователно когато възникнат подобни грешки или доверието на телеца бъде предадено и той усети това, толкова повече негативна енергия ще се излее върху този човек. Разбира се телците имат много добро сърце и чиста душа, затова бързо им минава, но във времето, в което са раздразнени и ядосани… да не си им пред очите, защото негативизмът ще те настигне.
Близнаци – същински майстори на острите думи и това, което казват, често постига желания ефект и почти моментално се запечатва здраво в съзнанието на друг човек. По собствените им думи близнаците могат едновременно искрено да пожелаят щастие да изпратят нещастие. Близнаците често не усещат силата, която притежават и повлияват доста с погледите и с острите думи, които изсипват по другите.

Дева – често представителите на тази зодия са надарени с различни таланти, за съжаление „лошото око“ е един от тези таланти. Те са склонни да реагират твърде болезнено на успехите на другите. Особено когато са изправени пред трудности в живота си. И по време на невинния разговор те могат неволно да настроят човек негативно, справят се с това доста умело. Успяват да всеят съмнения в отсрещния човек. Те не осъзнават, че всяка дума, произнесена на глас може да се сбъдне и да донесе огромни проблеми на някого.

Скорпион – има поверие, че представителите на тази зодия имат хипнотичен поглед. Достатъчно е само да погледнат някого на криво, за да навредят на енергията му и да го лишат от късмет. В случая, когато скорпионите правят това съзнателно, то отсрещната страна трябва много да внимава. Огромната енергия, присъща на повечето представители на това съзвездие, им позволява да достигнат големи висоти в окултните практики.

Козирог – мощна енергия в комбинация с вродена способност да дразнят околните. Източникът на енергия при тях е гняв, завист или негодувание. Козирозите не харесват тези, които успяват в живота повече от тях. Следователно, след като е завидял на изгодната позиция на която се намира някой друг, а не самият той, неволно може да изпита негодувание или завист. Козирозите са много горди и докачливи, вълна от негативни емоции може да удари техните събеседници като тайфун. Резултатите могат да бъдат пагубни за околните.

Източник: Истински истории

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.