Двойки зодии, които не си пасват
Дата на публикуване: 02.06.2020
двойки зодии

Двойки зодии, които не си пасват

Двойки зодии, които съжителството е истинско изпитание. Започваме с това, че всеки принцип си има изключение, което, обаче, не го отхвърля. Поради това, ако откриете себе си и партньора си в следващите редове и все пак сте щастливи, то ние от сърце ви пожелаваме това щастие да продължи завинаги! Но по-вероятното е вече да имате неприятен опит и да се съгласите с написаното. Защото има характери, които просто не си пасват и това е. Няма добри и лоши, а несъвместими.
А от гледна точка на астрологията това са следните зодии.
Водолей и Риби
Водолеите са свободолюбиви хора, които с огромен интерес изучават всички възможности, които животът им предлага. Действията им са непредвидими и обикновено водени от желанията им в момента. Не умеят да показват чувствата си, нито пък си падат по романтичните изненада.

Рибите от своя страна държат именно на това. Те няма как да преглътнат пренебрежението на партньора, както и липсата на романтика и нежност. Връзката между тези два знака е крайно неперспективна.
Овен и Телец
Въпреки, че и двете зодии са упорити и със силен характер, отношения между тях трудно биха се запазили. Представете си, как Телецът е седнал на люлката на двора, отпива от чашата хубаво вино, хапва си френски сирена и се наслаждава на залеза. В същото време Овенът нахлува и на лицето му се появява ужасяваща гримаса – как така Телецът си губи времето за глупости, вместо да свърши нещо. А има толкова много неща за вършене, да му се не знае! Просто бохемската и изискана същност на Телеца никога няма да може да се съчетае с първичната арогантност на Овена.

Рак и Везни

И двамата са умни, чувствителни, вярват в истинската любов и ненавиждат агресията. И все пак, тяхната връзка е почти невъзможна. Везните обичат светския живот, излизанията, харченето на пари, събиранията с приятели, импулсивните решения. Ракът предпочита да си стои вкъщи и да си събира парите. Той винаги ще се чувства недостатъчно обичан и оценен, защото няма как да разбере защо Везната предпочита да го остави вкъщи и да отиде на театър, например. Отношенията между двата знака биха били възможни на цената на много компромиси. Но нито един от тях не си пада по тази дума.

Лъв и Дева

Лъвът обича да е сред хора и да бъде център на вниманието. Девата предпочита да стои настрани и да наблюдава и то в компанията само на най-близки. Лъвът е енергичен, агресивен, действа със замах. Девата рядко избухва, усърдна е и прави нещата стъпка по стъпка. Но всичко това не е кой знае какъв проблем в сравнение с това, че Лъвът иска да усеща подкрепата на партньора си, особено в новите си начинания. А Девата обича да критикува. И да обрича на провал почти всичко, още преди да е започнало. Нещо, което лъвската природа никога няма да приеме. Затова връзката между двата знака е адски трудна.

Близнаци и Козирог

Този съюз в началото винаги е много интересен и вълнуващ. Козирогът е възхитен от жизнения, креативен и забавен Близнак. А Близнакът се чувства изключително специален заради сигурността и подкрепата, които неговият Козирог предлага – и в материален, и в емоционален план. Но след време различията стават като тръни в очите и на двамата. Козирогът започва малко по малко да се отвращава от фриволното поведение и непостоянния характер на своя партньор. Близнакът от своя страна еотегчен до смърт от по-консервативния начин на живот, че и разбирания на Козирога. А Близнакът скука не търпи! Козирогът пък не търпи вятърничевост.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е сложна личност, трудна за разгадаване и недостъпна. За него животът е борба и той преследва целите си, разбивайки на пух и прах всяка пречка, без да мисли за последиците. Стрелецът пък е изключително открита и откровена персона, за която животът е една игра. Той преминава с усмивка, а не с юмруци през него. В един момент ще се погнуси от действията на Скорпиона. Но много преди това да се случи, Скорпионът ще е започнал да гледа на Стрелеца като на дразнител номер едно в живота си.Това постоянно напрежение и неразбирателство може да накара двата знака не само да се раздлеят, но и да се намразят.

И накрая, да завършим с нещо позитивно. Приготвили сме ви таблица с най-подходящите партньори за всеки зодиакален знак. Тези, които ще му донесат много любов и прекрасни моменти.

Източник: E-79

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.