Двойки зодии, които се привличат
Дата на публикуване: 17.01.2020
двойки зодии

Двойки зодии, които се привличат

Двойки зодии, които се привличат страшно много. Ето няколко двойки зодиакални знаци, връзката с които е изпълнена със страст и незабравими емоции.
Стрелец и Близнаци
Тази двойка наистина е привлечена един от друг като магнит. По отношение на с*ксуалното влечение, те буквално са направени един за друг.
И двамата обичат дълги разговори, докато Близнаците обичат клюките и не винаги са задълбочени в разсъжденията си, Стрелец е честен и открит. Близнаците винаги са готови да действат, а Стрелец до такъв партньор става още по-голям авантюрист.
Телец и Скорпион
Астролозите казват, че в с*ксуалния план Телецът е най-привлечен от Скорпион. Ако хората от тези знаци образуват двойка, тогава прекарват цял ​​ден в леглото.

Всичко в отношенията им ще има намек за фаталност. И с течение на времето те започват да осъзнават колко различни са. Скорпионът е твърде бърз по отношение на Телец, а Скорпионът смята, че Телец не обича много промените. Но в името на тази връзка, придатъците на Венера са готови да се променят. В този случай техният съюз ще бъде наистина успешен.
Козирог и Рак
Те се допълват взаимно. Сдържаният Козирог не може да устои на емоционалността на Рака. В интимен план такъв съюз е просто перфектен.
Ако обаче Ракът твърде често хленчи и се оплаква, че Козирогът го игнорира, връзката може да приключи. Ако Козирогът и Ракът намерят начин да се разберат, любовта им ще продължи вечно.

Везни и Овен

Див и пълен с енергия Овенът лесно може да стане плячка за очарованието на сложната личност на Везните. Хората на тези знаци са много различни. Въпреки това, в началото те успяват да се разбират добре.

Последователността на Везните може да изглежда скучна за Овена. И ако Везните си позволят да се отпуснат малко, те ще могат да се насладят на най-прекрасните отношения в живота си.

Риби и Дева

Рибите са оптимисти от раждането им, доброто им настроение е много трудно да се развали. А Девата обича ред, труд и дисциплина. Ако Риби се изпречат по пътя на Девата, тогава тя може да направи няколко изключения (поне в началото на връзката).

Ако хората от тези знаци на зодиака успеят да стигнат до компромис, тогава отношенията им ще бъдат идеални.

Лъв и Водолей

За Водолея няма авторитети. Лъвът живее по собствените си правила и обича да командва.

Ако Лъвът позволи на артистичния Водолей да стане част от живота му, тогава „правилото“ на царя на зверовете ще свърши. Силното му ръмжене ще се превърне в тих шепот, но той научава всички прелести на свободата в действията и поведението. Тази двойка я чака перфектно пътуване!

Източник: Истински истории

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.