Двойки зодии, които се привличат
Дата на публикуване: 17.01.2020
двойки зодии

Двойки зодии, които се привличат

Двойки зодии, които се привличат страшно много. Ето няколко двойки зодиакални знаци, връзката с които е изпълнена със страст и незабравими емоции.
Стрелец и Близнаци
Тази двойка наистина е привлечена един от друг като магнит. По отношение на с*ксуалното влечение, те буквално са направени един за друг.
И двамата обичат дълги разговори, докато Близнаците обичат клюките и не винаги са задълбочени в разсъжденията си, Стрелец е честен и открит. Близнаците винаги са готови да действат, а Стрелец до такъв партньор става още по-голям авантюрист.
Телец и Скорпион
Астролозите казват, че в с*ксуалния план Телецът е най-привлечен от Скорпион. Ако хората от тези знаци образуват двойка, тогава прекарват цял ​​ден в леглото.

Всичко в отношенията им ще има намек за фаталност. И с течение на времето те започват да осъзнават колко различни са. Скорпионът е твърде бърз по отношение на Телец, а Скорпионът смята, че Телец не обича много промените. Но в името на тази връзка, придатъците на Венера са готови да се променят. В този случай техният съюз ще бъде наистина успешен.
Козирог и Рак
Те се допълват взаимно. Сдържаният Козирог не може да устои на емоционалността на Рака. В интимен план такъв съюз е просто перфектен.
Ако обаче Ракът твърде често хленчи и се оплаква, че Козирогът го игнорира, връзката може да приключи. Ако Козирогът и Ракът намерят начин да се разберат, любовта им ще продължи вечно.

Везни и Овен

Див и пълен с енергия Овенът лесно може да стане плячка за очарованието на сложната личност на Везните. Хората на тези знаци са много различни. Въпреки това, в началото те успяват да се разбират добре.

Последователността на Везните може да изглежда скучна за Овена. И ако Везните си позволят да се отпуснат малко, те ще могат да се насладят на най-прекрасните отношения в живота си.

Риби и Дева

Рибите са оптимисти от раждането им, доброто им настроение е много трудно да се развали. А Девата обича ред, труд и дисциплина. Ако Риби се изпречат по пътя на Девата, тогава тя може да направи няколко изключения (поне в началото на връзката).

Ако хората от тези знаци на зодиака успеят да стигнат до компромис, тогава отношенията им ще бъдат идеални.

Лъв и Водолей

За Водолея няма авторитети. Лъвът живее по собствените си правила и обича да командва.

Ако Лъвът позволи на артистичния Водолей да стане част от живота му, тогава „правилото“ на царя на зверовете ще свърши. Силното му ръмжене ще се превърне в тих шепот, но той научава всички прелести на свободата в действията и поведението. Тази двойка я чака перфектно пътуване!

Източник: Истински истории

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.