Двойки зодии, които се привличат
Дата на публикуване: 17.01.2020
двойки зодии

Двойки зодии, които се привличат

Двойки зодии, които се привличат страшно много. Ето няколко двойки зодиакални знаци, връзката с които е изпълнена със страст и незабравими емоции.
Стрелец и Близнаци
Тази двойка наистина е привлечена един от друг като магнит. По отношение на с*ксуалното влечение, те буквално са направени един за друг.
И двамата обичат дълги разговори, докато Близнаците обичат клюките и не винаги са задълбочени в разсъжденията си, Стрелец е честен и открит. Близнаците винаги са готови да действат, а Стрелец до такъв партньор става още по-голям авантюрист.
Телец и Скорпион
Астролозите казват, че в с*ксуалния план Телецът е най-привлечен от Скорпион. Ако хората от тези знаци образуват двойка, тогава прекарват цял ​​ден в леглото.

Всичко в отношенията им ще има намек за фаталност. И с течение на времето те започват да осъзнават колко различни са. Скорпионът е твърде бърз по отношение на Телец, а Скорпионът смята, че Телец не обича много промените. Но в името на тази връзка, придатъците на Венера са готови да се променят. В този случай техният съюз ще бъде наистина успешен.
Козирог и Рак
Те се допълват взаимно. Сдържаният Козирог не може да устои на емоционалността на Рака. В интимен план такъв съюз е просто перфектен.
Ако обаче Ракът твърде често хленчи и се оплаква, че Козирогът го игнорира, връзката може да приключи. Ако Козирогът и Ракът намерят начин да се разберат, любовта им ще продължи вечно.

Везни и Овен

Див и пълен с енергия Овенът лесно може да стане плячка за очарованието на сложната личност на Везните. Хората на тези знаци са много различни. Въпреки това, в началото те успяват да се разбират добре.

Последователността на Везните може да изглежда скучна за Овена. И ако Везните си позволят да се отпуснат малко, те ще могат да се насладят на най-прекрасните отношения в живота си.

Риби и Дева

Рибите са оптимисти от раждането им, доброто им настроение е много трудно да се развали. А Девата обича ред, труд и дисциплина. Ако Риби се изпречат по пътя на Девата, тогава тя може да направи няколко изключения (поне в началото на връзката).

Ако хората от тези знаци на зодиака успеят да стигнат до компромис, тогава отношенията им ще бъдат идеални.

Лъв и Водолей

За Водолея няма авторитети. Лъвът живее по собствените си правила и обича да командва.

Ако Лъвът позволи на артистичния Водолей да стане част от живота му, тогава „правилото“ на царя на зверовете ще свърши. Силното му ръмжене ще се превърне в тих шепот, но той научава всички прелести на свободата в действията и поведението. Тази двойка я чака перфектно пътуване!

Източник: Истински истории

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.