Двойки зодии, които се привличат
Дата на публикуване: 17.01.2020
двойки зодии

Двойки зодии, които се привличат

Двойки зодии, които се привличат страшно много. Ето няколко двойки зодиакални знаци, връзката с които е изпълнена със страст и незабравими емоции.
Стрелец и Близнаци
Тази двойка наистина е привлечена един от друг като магнит. По отношение на с*ксуалното влечение, те буквално са направени един за друг.
И двамата обичат дълги разговори, докато Близнаците обичат клюките и не винаги са задълбочени в разсъжденията си, Стрелец е честен и открит. Близнаците винаги са готови да действат, а Стрелец до такъв партньор става още по-голям авантюрист.
Телец и Скорпион
Астролозите казват, че в с*ксуалния план Телецът е най-привлечен от Скорпион. Ако хората от тези знаци образуват двойка, тогава прекарват цял ​​ден в леглото.

Всичко в отношенията им ще има намек за фаталност. И с течение на времето те започват да осъзнават колко различни са. Скорпионът е твърде бърз по отношение на Телец, а Скорпионът смята, че Телец не обича много промените. Но в името на тази връзка, придатъците на Венера са готови да се променят. В този случай техният съюз ще бъде наистина успешен.
Козирог и Рак
Те се допълват взаимно. Сдържаният Козирог не може да устои на емоционалността на Рака. В интимен план такъв съюз е просто перфектен.
Ако обаче Ракът твърде често хленчи и се оплаква, че Козирогът го игнорира, връзката може да приключи. Ако Козирогът и Ракът намерят начин да се разберат, любовта им ще продължи вечно.

Везни и Овен

Див и пълен с енергия Овенът лесно може да стане плячка за очарованието на сложната личност на Везните. Хората на тези знаци са много различни. Въпреки това, в началото те успяват да се разбират добре.

Последователността на Везните може да изглежда скучна за Овена. И ако Везните си позволят да се отпуснат малко, те ще могат да се насладят на най-прекрасните отношения в живота си.

Риби и Дева

Рибите са оптимисти от раждането им, доброто им настроение е много трудно да се развали. А Девата обича ред, труд и дисциплина. Ако Риби се изпречат по пътя на Девата, тогава тя може да направи няколко изключения (поне в началото на връзката).

Ако хората от тези знаци на зодиака успеят да стигнат до компромис, тогава отношенията им ще бъдат идеални.

Лъв и Водолей

За Водолея няма авторитети. Лъвът живее по собствените си правила и обича да командва.

Ако Лъвът позволи на артистичния Водолей да стане част от живота му, тогава „правилото“ на царя на зверовете ще свърши. Силното му ръмжене ще се превърне в тих шепот, но той научава всички прелести на свободата в действията и поведението. Тази двойка я чака перфектно пътуване!

Източник: Истински истории

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.