Двойките зодии, които трудно живеят заедно
Дата на публикуване: 07.02.2020
двойките зодии

Двойките зодии, които трудно живеят заедно

Двойките зодии, които им е доста трудно да делят общ покрив.
Решението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, затова към нея трябва да се подходи отговорно.
Но когато става дума за зодии, всеки знак си има своите навици и особености, които не може да промени, пише Dama.bg. Когато две коренно различни (или пък толкова еднакви) зодии се съберат да живеят на едно място, се получава взривоопасна комбинация.
Ето кои са двойките, които просто не бива да живеят заедно:

1. Близнаци и Дева: Не могат да се разберат И двете зодии са управлявани от Меркурий, а обикновено знаците, управлявани от една и съща планета, неудържимо се привличат. В този случай обаче съвместният живот се оказва трудна задача. Близнаците са силни на думи и обичат да говорят за плановете си, много от които изобщо не възнамеряват да изпълнят, Девите пък са хора на действието и празните приказки на Близнаците страшно ги изнервят. Ако Близнаците не започнат да държат на думата си, Девата съвсем скоро ще ги зареже, защото тя няма време за глупости.
2. Лъв и Скорпион: Конфликт на интереси Това са две много страстни зодии, между които има страхотна химия, но в същото време и двата знака са много решителни и инатливи, което ще доведе до много разгорещени спорове. От друга страна, Лъвът обича комплиментите и да е в светлината на прожекторите, което Скорпионът намира за проява на егоцентризъм и мания за величие.

Лъвът пък ще се ядосва на Скорпиона, че не е достатъчно нежен, грижовен и романтичен, и много скоро ще иска да си тръгне, защото се смята за недооценен от половинката си.

3. Козирог и Овен: Борба за надмощие Козирогът и Овенът се привличат, защото това са най-амбициозните знаци от зодиака, но всъщност са доста различни. Овенът често взима импулсивни решения, а Козирогът е винаги хладен, премерен и спокоен, затова възприема такива прояви като чиста безотговорност. Козирогът има нужда от сигурност и ред, а Овенът си е леко разхвърлян и хаотичен. Освен това и във финансово отношение не могат да се разберат – Козирогът е пестелив, а Овенът харчи парите си веднага щом ги получи. И още нещо – Овенът е доста страстен и емоционален знак, пък Козирогът не е много по показването на чувства.

4. Телец и Стрелец: Нищо общо Телецът е силен, верен, всеотдаен, но обича да контролира половинката си, Стрелецът пък иска постоянно да е свободен и нищо да не го задържа. Стрелецът е винаги готов за приключения, което притеснява Телеца, който е домошар и семейно ориентиран човек. Стрелецът обича да поема рискове, а Телецът се притеснява от това, той обича стабилността. Има ли нещо общо между тях? Не.

5. Везни и Риби: Не могат да приемат реалността Между тези два знака има безспорна химия, защото представителите на тези зодии са романтични, интересни и креативни хора. Романсът между тях е като излязъл от приказка, проблемите обаче се появяват, когато трябва да вземат сериозни решения. Фантазиите, които са си изградили, бързо рухват с появата на финансовите проблеми.

6. Овен и Рак: Различни очаквания Овенът и Ракът имат много различни очаквания от общото си съжителство. Овенът е управляван от Марс, затова си мисли, че винаги е прав, което лази по нервите на Рака. Освен това Овенът не е особено подреден, а Ракът обича домът му да е чист, спретнат и уютен. Ракът е управляван от Луната и затова настроението му често се сменя, следвайки нейния кръговрат. Понякога е спокоен и може да понесе всичко от Овена, друг път емоциите взимат връх и се разразяват страшни скандали. В крайна сметка двете зодии имат съвсем различни очаквания и едва ли някога ще намерят компромис.

7. Рак и Водолей: Различни нужди Ракът приема много сериозно това да живее заедно с Водолея, но вторият пък е доста вятърничав знак и често прави каквото си иска. Освен това Ракът е интроверт, който обича сигурността и уюта на дома, а Водолеят иска да е вечно заобиколен от хора. Ракът иска от половинката си емоционална стабилност и подкрепа, но Водолеят невинаги може да му я даде, защото е доста непредвидим. От друга страна, Водолеят обича разнообразието и рутината го влудява, а Ракът не харесва хаоса и постоянните промени. Двата знака определено имат много различни очаквания от сериозната си връзка.

8. Козирог и Лъв: Двама лидери на едно място И двете зодии искат да са начело на парада, но имат съвсем различни подходи. И двете зодии ценят високия социален статус и престижа, но Лъвът използва чара си, за да успее, а Козирогът е много земен и отговорен, той предпочита внимателно да планира следващия си ход и да спечели с трудолюбие и умения. Козирогът ще планира всеки малък детайл от съжителството им, а Лъвът е спонтанен и не обича скучните задачи. Липсата на инициативност и отговорност ще влудят Козирога, който ще осъзнае, че не може да разчита на половинката си. Въпреки че Козирозите изглеждат тихи, резервирани и дори срамежливи, те няма да позволят някой да ги мачка или да им се качва на главата. Те искат да държат всичко под контрол и ако Лъвът си мисли, че може да ги промени, жестоко се лъже!

9. Дева и Стрелец: Семейни войни Тези два знака никога не са едно и също мнение. Свободолюбивият Стрелец обича приключенията и не обича да живее с окови, Девата обаче иска всичко да е точно и ясно, безотговорното поведение на Стрелеца ще я подлуди и тя ще реши, че не е достатъчно важна за него. Девата обича да прави планове и да изпипва всичко да най-малкия детайл, Стрелецът, независимо колко обича своята половинка, не обича правилата и ограниченията и много скоро ще започне да възприема Девата като строга учителка, която постоянно му мрънка, че не си е написал домашното.

10. Близнаци и Скорпион: Изтощаваща комбинация Тези два знака просто не могат да комуникират помежду си. Близнаците просто не млъкват и не могат да пазят тайна, което пък ядосва Скорпионът, който е по-затворен знак. От друга страна, Скорпионът обича да е сам, а Близнаците имат нужда да са около хора, да ходят по купони и да се забавляват постоянно. Те не разбират защо Скорпионът толкова много обича усамотението. И въпреки че Близнаците определено имат една по-чувствителна страна, това не е достатъчно, за да накара Скорпиона да им се довери напълно.

11. Стрелец и Близнаци: Противоположностите се привличат, но… На пръв поглед тези два знака са много съвместими, но истината е, че те имат много различна житейска философия. Близнаците са общителни и чаровни хора, но обичат да живеят по някакви правила, макар и те сами да са си ги измислили. Стрелците пък не обичат да следват никакви правила и постоянно искат да разчупят ограниченията. Близнаците се притесняват от чуждото мнение, а Стрелците са твърде директни и често нараняват другите с думите си. От друга страна, Стрелците са доста борбени и не се плашат от конфликти, а Близнаците обичат хармонията и да не се карат с хората. Поведението на Стрелците може да ги накара да се отдръпнат и в крайна сметка да ги отчужди един от друг.

12. Везни и Рак: Липса на баланс Тези два знака много държат на хармонията и мира и ако искрено се обичат, могат да бъдат заедно цял живот, но ако има дори мъничко съмнение, че са един за друг, това ще подкопае връзката им. Ракът ще създаде уютния дом, за който Везната копнее, но истината е, че тя няма да се задържа много в него, защото Везните обичат социалните контакти и забавленията. Това ще разочарова Рака и ще го накара да се почувства предаден. Везните пък са идеалисти, те си мислят, че могат да купонясват с приятели и после да се приберат вкъщи, където ще ги чака вкусна вечеря, приготвена от Рака, който обаче няма да търпи дълго такова поведение.

13. Скорпион и Водолей: Различни цели Още една двойка, която има проблем с комуникацията. Водолеят е свикнал да притежава огромна свобода и да живее сам, а Скорпионът иска пълно доверие и отдаденост, ако усеща, че партньорът му не му принадлежи изцяло, това го ядосва. Въпреки различията, те споделят едно сходство – и двата знака са бунтари и не обичат правилата, заради което началото на връзката им може да е вълнуващо, но след това се зараждат един куп проблеми. И за капак – и двата знака са типични инати, така че няма как да се получат нещата, ако никой не отстъпва.

Източник: Дунавмост

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.