Енергийни вампири са 3 зодии
Дата на публикуване: 09.06.2020
енергийни вампири

Енергийни вампири са 3 зодии

Енергийни вампири смучат положителната енергия. Сигурно сте чували понятия като „енергийни вампири“ – хора, които буквално умеят да изсмукват положителната енергия на другите. Е, дори да не давате вяра на подобни твърдения от областта на мистиката, то със сигурност знаете, че всеки от нас има собствено енергийно поле.
Ако то е слабо, то е възможно през него да се повлияе на човека, за да му се продиктува даден тип поведение или да му се наложи дадена идея.
Но сред представителите на зодиакалния кръг има знаци, които могат да отразяват изпратената им негативна енергия като с огледало. И което е най-интересното – много често те дори не знаят за своите супер способности.
3. Зодия Козирог

Козирозите са доста практични. Те не практикуват езотерика и не вярват в тази мистика. Козирозите се ръководят само от сухи факти. Те винаги имат собствено мнение за всичко и никога няма да последват сляпо другите, ако това противоречи на техните принципи.
Когато Козирозите чувстват, че общуването с даден човек не е приятно за тях, те се опитват веднага да сведат разговора до минимум. В допълнение се наблюдава тенденцията, че ако завиждате на Козирога или му желаете провал, то скоро всичко ще ви се върне.
Освен това недоброжелателят ще се почувства слаб и може да го сполети продължително заболяване. Така че е по-добре да не пресичате пътя на Козирога.
2. Зодия Близнаци

За Близнаците е много лесно да намерят общ език дори и с напълно непознат човек. Близнаците могат да говорят с часове за всичко – те наистина обичат това. По време на разговора Близнаците подсъзнателно се отървават от негативната енергия. Те просто я разтварят в пространството и напълно я неутрализират. Но ако искате да ги „смажете“ с думи, няма да успеете.
Близнаците са способни да изградят около себе си непроницаема стена, която отразява всичко казано обратно към събеседника. Близнаците са практически имунизирани от критики и язвителни забележки. Всичко отрицателни те изпращат обратно към адресата.
Най-добрата защита е атаката, това е правилото, от което се ръководи един Близнак. То им помага да се противопоставят на натиска на някой друг и не им позволяват да бъдат изтласкани.

1. Зодия Риби

Независимо от факта, че Рибите са много впечатлителни и чувствителни към външния свят, те на практика са незасегнати от външни влияния. Те имат своето вътрешно тайно убежище и знаят как да се скрият там.
Рибите могат дотолкова да се отделят в разговор с друг човек, че дори да не разберат същността на разговора. Рибите се държат по този начин, когато осъзнават, че от този човек произлизат отрицание и зло.
По този начин Рибите се крият във вътрешния си пашкул и възпират силите си. Често се случва Рибите да върнат всички негативи на събеседника и дори да ги умножат неколкократно. Всички тези действия те правят на подсъзнателно ниво. Така че е по-добре да не провеждате подобни експерименти с една Риба.

Източник: За жената

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.