Факти за мъжете, което ще ви развеселят
Дата на публикуване: 11.09.2019
факти за мъжете

Факти за мъжете, което ще ви развеселят

Факти за мъжете, които ще докажат, че се различават от жените. Учените са доказали, че двата пола имат съществени разлики. Понякога е трудно да разберем защо мъжът и жената реагират по различен начин в дадена ситуация. Науката продължава да изследва поведението им и техните особености. За вас, ние се спряхме на някои факти, които са често срещани в живота. Мъжете реагират по един начин, а жените по коренно различен.
Едни и същи кошмари тормозят жените и мъжете по различен начин
Ако в живота на някой мъж се случи нещо лошо – загуба на любим човек, уволнение от работа, проблеми със здравето, то той се оказва доста по-лабилен от жената и го изживява тежко. Възможно е дори да изпадне в депресия. Това не се отнася за повечето жени, при тях емоцията е силно, но продължава доста по-кратко време и те успяват по-бързо да се опомнят и да стъпят на краката си.
Когато намерят някаква вещ на земята, мъжете се навеждат, за да я вземат, но не клякат

Ако намерят нещо, което искат да вземат, мъжете се навеждат, за да го вдигнат. При жените не е така – те клякат, за да го вземат.
Повечето мъже не харесват прекалено слабите жени
Повечето от мъжки пол предпочитат по-сочните жени, не е казано да са едри, но да има какво да се пипне. Ако жената страда от мания, че не е достатъчно слаба, тя не трябва да се притеснява излишно. Мъжката природа не харесва изпитите и прекалено кльощави жени. Е, разбира се, за всеки влак си има пътници.
Когато мъжът направи жест и постави ръка на колана, това означава, че търси женско присъствие
Ако сте жена и видите срещнете мъж, който е хванал с две ръце колана си, това означава, че той се интересува от вас. По този начин той подсъзнателно ви подсказва че с нещо го привличате. Ако мъжът, когото сте срещнали държи ръцете си отзад или е бръкнал с тях в джобовете си, вие не сте обект на негово привличане.

Мъж получава комплимент от друг

Ако някой мъж похвали друг мъж, това е повод за гордост. Много по-силен, отколкото жена да направи комплимент на мъж. Ако някой мъж в работата похвали друг, това му действа сто пъти по-добре ако го е чул от жена.

Приятелството между мъжете и жените има съществени разлики

Общ бизнес интерес, някой вид спорт или хоби обикновено е в основата на здравото мъжко приятелство. При жените приятелството е доста по-различно, то има емоционална стойност. Жените обичат да се помагат и това ги обединява.

Мъжът яде много повече от жената

Мъжът има нужда от повече храна и течности, просто защото обмяната на вещества е по-засилена. Жените се нахранват бързо, на тях им трябва по-малко количество храна.

Коефициентът на интелигентност е определящ за живота на мъжа

Според учените, Ай Кюто на мъжа е определящо за неговия начин на живот. От него зависи какъв човек е той – дали препива, дали преяжда, дали го мързи, дали спортува.

Мъжете имат склонност към лъжа поне 2 пъти повече от жената

Скриване на истината или откровена лъжа – това е заложено в мъжката природа. Жените лъжат по-рядко, някои дори не могат да лъжат, защото биват разкрити много лесно.

Мъжът обича да гледа други жени, повече, отколкото една жена се заглежда по чужди мъже

Всички тези факти за мъжете са вярни, затова трябва да се имт предвид различията в двата пола и човек да се съобразява с тях.

 

 

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.