Факти за мъжете, което ще ви развеселят
Дата на публикуване: 11.09.2019
факти за мъжете

Факти за мъжете, което ще ви развеселят

Факти за мъжете, които ще докажат, че се различават от жените. Учените са доказали, че двата пола имат съществени разлики. Понякога е трудно да разберем защо мъжът и жената реагират по различен начин в дадена ситуация. Науката продължава да изследва поведението им и техните особености. За вас, ние се спряхме на някои факти, които са често срещани в живота. Мъжете реагират по един начин, а жените по коренно различен.
Едни и същи кошмари тормозят жените и мъжете по различен начин
Ако в живота на някой мъж се случи нещо лошо – загуба на любим човек, уволнение от работа, проблеми със здравето, то той се оказва доста по-лабилен от жената и го изживява тежко. Възможно е дори да изпадне в депресия. Това не се отнася за повечето жени, при тях емоцията е силно, но продължава доста по-кратко време и те успяват по-бързо да се опомнят и да стъпят на краката си.
Когато намерят някаква вещ на земята, мъжете се навеждат, за да я вземат, но не клякат

Ако намерят нещо, което искат да вземат, мъжете се навеждат, за да го вдигнат. При жените не е така – те клякат, за да го вземат.
Повечето мъже не харесват прекалено слабите жени
Повечето от мъжки пол предпочитат по-сочните жени, не е казано да са едри, но да има какво да се пипне. Ако жената страда от мания, че не е достатъчно слаба, тя не трябва да се притеснява излишно. Мъжката природа не харесва изпитите и прекалено кльощави жени. Е, разбира се, за всеки влак си има пътници.
Когато мъжът направи жест и постави ръка на колана, това означава, че търси женско присъствие
Ако сте жена и видите срещнете мъж, който е хванал с две ръце колана си, това означава, че той се интересува от вас. По този начин той подсъзнателно ви подсказва че с нещо го привличате. Ако мъжът, когото сте срещнали държи ръцете си отзад или е бръкнал с тях в джобовете си, вие не сте обект на негово привличане.

Мъж получава комплимент от друг

Ако някой мъж похвали друг мъж, това е повод за гордост. Много по-силен, отколкото жена да направи комплимент на мъж. Ако някой мъж в работата похвали друг, това му действа сто пъти по-добре ако го е чул от жена.

Приятелството между мъжете и жените има съществени разлики

Общ бизнес интерес, някой вид спорт или хоби обикновено е в основата на здравото мъжко приятелство. При жените приятелството е доста по-различно, то има емоционална стойност. Жените обичат да се помагат и това ги обединява.

Мъжът яде много повече от жената

Мъжът има нужда от повече храна и течности, просто защото обмяната на вещества е по-засилена. Жените се нахранват бързо, на тях им трябва по-малко количество храна.

Коефициентът на интелигентност е определящ за живота на мъжа

Според учените, Ай Кюто на мъжа е определящо за неговия начин на живот. От него зависи какъв човек е той – дали препива, дали преяжда, дали го мързи, дали спортува.

Мъжете имат склонност към лъжа поне 2 пъти повече от жената

Скриване на истината или откровена лъжа – това е заложено в мъжката природа. Жените лъжат по-рядко, някои дори не могат да лъжат, защото биват разкрити много лесно.

Мъжът обича да гледа други жени, повече, отколкото една жена се заглежда по чужди мъже

Всички тези факти за мъжете са вярни, затова трябва да се имт предвид различията в двата пола и човек да се съобразява с тях.

 

 

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.