Факти за мъжете, което ще ви развеселят
Дата на публикуване: 11.09.2019
факти за мъжете

Факти за мъжете, което ще ви развеселят

Факти за мъжете, които ще докажат, че се различават от жените. Учените са доказали, че двата пола имат съществени разлики. Понякога е трудно да разберем защо мъжът и жената реагират по различен начин в дадена ситуация. Науката продължава да изследва поведението им и техните особености. За вас, ние се спряхме на някои факти, които са често срещани в живота. Мъжете реагират по един начин, а жените по коренно различен.
Едни и същи кошмари тормозят жените и мъжете по различен начин
Ако в живота на някой мъж се случи нещо лошо – загуба на любим човек, уволнение от работа, проблеми със здравето, то той се оказва доста по-лабилен от жената и го изживява тежко. Възможно е дори да изпадне в депресия. Това не се отнася за повечето жени, при тях емоцията е силно, но продължава доста по-кратко време и те успяват по-бързо да се опомнят и да стъпят на краката си.
Когато намерят някаква вещ на земята, мъжете се навеждат, за да я вземат, но не клякат

Ако намерят нещо, което искат да вземат, мъжете се навеждат, за да го вдигнат. При жените не е така – те клякат, за да го вземат.
Повечето мъже не харесват прекалено слабите жени
Повечето от мъжки пол предпочитат по-сочните жени, не е казано да са едри, но да има какво да се пипне. Ако жената страда от мания, че не е достатъчно слаба, тя не трябва да се притеснява излишно. Мъжката природа не харесва изпитите и прекалено кльощави жени. Е, разбира се, за всеки влак си има пътници.
Когато мъжът направи жест и постави ръка на колана, това означава, че търси женско присъствие
Ако сте жена и видите срещнете мъж, който е хванал с две ръце колана си, това означава, че той се интересува от вас. По този начин той подсъзнателно ви подсказва че с нещо го привличате. Ако мъжът, когото сте срещнали държи ръцете си отзад или е бръкнал с тях в джобовете си, вие не сте обект на негово привличане.

Мъж получава комплимент от друг

Ако някой мъж похвали друг мъж, това е повод за гордост. Много по-силен, отколкото жена да направи комплимент на мъж. Ако някой мъж в работата похвали друг, това му действа сто пъти по-добре ако го е чул от жена.

Приятелството между мъжете и жените има съществени разлики

Общ бизнес интерес, някой вид спорт или хоби обикновено е в основата на здравото мъжко приятелство. При жените приятелството е доста по-различно, то има емоционална стойност. Жените обичат да се помагат и това ги обединява.

Мъжът яде много повече от жената

Мъжът има нужда от повече храна и течности, просто защото обмяната на вещества е по-засилена. Жените се нахранват бързо, на тях им трябва по-малко количество храна.

Коефициентът на интелигентност е определящ за живота на мъжа

Според учените, Ай Кюто на мъжа е определящо за неговия начин на живот. От него зависи какъв човек е той – дали препива, дали преяжда, дали го мързи, дали спортува.

Мъжете имат склонност към лъжа поне 2 пъти повече от жената

Скриване на истината или откровена лъжа – това е заложено в мъжката природа. Жените лъжат по-рядко, някои дори не могат да лъжат, защото биват разкрити много лесно.

Мъжът обича да гледа други жени, повече, отколкото една жена се заглежда по чужди мъже

Всички тези факти за мъжете са вярни, затова трябва да се имт предвид различията в двата пола и човек да се съобразява с тях.

 

 

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.