Финансов неуспех за 5 зодии през 2020
Дата на публикуване: 07.01.2020
финансов неуспех

Финансов неуспех за 5 зодии през 2020

Финансов неуспех може да застраши тези 5 зодиакални знаци през новата година. Някои хора цял живот се къпят в пари, докато други трудно свързват двата края! Над първите банкнотите валят като дъжд, а вторите не спират да се стараят да спестяват и в крайна сметка пак са без пукнат лев в джоба.
И всичко това зависи до голяма степен от звездата, под която сме се родили.
Астролозите казват, че през 2020 година ще има няколко големи астрономически събития, които ще повлияят на финансовото състояние на няколко зодиакални знака.
Що се отнася до останалите – новата година няма да им донесе никакви материални облаги. Нещо повече – финансовото им благополучие ще бъде изключително застрашено!

Те ще трябва внимателно да планират бюджета си. И винаги трябва да вземат предвид обстоятелствата, които могат да възникнат неочаквано и да влошат финансовото им състояние още повече.
Ето кои пет знака, според астролозите, ще имат огромни финансови проблеми през новата година:
Водолей
Заради капризите на творческата си натура и липсата на ясно планиране, Водолеят ще пропусне печеливш проект, който може да му донесе материални блага за цялата година. Звездите съветват да бъдете по-внимателни и предпазливи с колегите.
Не бива да водите празни разговори на работното място. За да успеете и да не останете без пари, трябва да помните правилото: По-малко думи – повече работа. В противен случай водният елемент ще отмие парите.

Дева

Представителите на елемента Земя се смятат за най-пестеливия зодиакален знак. Въпреки това, умението им да пестят пари ще им изиграе лоша шега през новата година.
Манията им за спестовност ще се превърнат в алчност. От страх да не загубят средства, Девите няма да посмеят да инвестират и да започнат нов бизнес, въпреки че звездите им предричат голям успех.
Не е изключено загубата на финанси да възникне заради съдебни спорове. Внимавайте много, защото, започвайки съдебно дело, може да се окаже, че истината не е на ваша страна!

Близнаци

Представителите на въздушния знак знаят как да печелят пари и обичат да ги харчат. Щедростта на Близнаците не познава граници, те хвърлят пари наляво и надясно. Безсмислените разходи и финансовите приключения обаче бързо изпразват портфейла им.
Само внимателното планиране ще ви помогне да се спасите от финансов крах. С отчитането на разходите ще успеете да идентифицирате черните дупки в бюджета си и да предотвратите ненужните разходи.

Стрелец

Представителите на този огнен зодиакален знак харчат с огромен ентусиазъм. Пазаруването за тях е забавление и начин да демонстрират материалното си превъзходство. В един миг могат да похарчат голяма сума пари в ресторант, а след това да започнат да броят стотинките.
За да хвърли прах в очите на другите, Стрелецът е способен на внезапна и необмислена покупка. Да си купиш скъп автомобил на кредит, а после цели пет години да се отказваш от всичко от първа необходимост, е нещо характерно за Стрелците.
Само ако се научите да живеете според средствата, с които разполагате, ще се спасите от финансов крах през тази година!

Рак

Финансовата Фортуна благоприятства представителите на този водени знак. Раците редовно получават парични подаръци от Съдбата.
Повишение в службата, неочаквано наследство и печалба от лотарията – подобни щастливи събития могат значително да подобрят финансовото им състояние, стига да се научат на пестеливост и да кажат „Не“ на мързела.

Източник: Жената- БЛИЦ

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.