Финансов неуспех за 5 зодии през 2020
Дата на публикуване: 07.01.2020
финансов неуспех

Финансов неуспех за 5 зодии през 2020

Финансов неуспех може да застраши тези 5 зодиакални знаци през новата година. Някои хора цял живот се къпят в пари, докато други трудно свързват двата края! Над първите банкнотите валят като дъжд, а вторите не спират да се стараят да спестяват и в крайна сметка пак са без пукнат лев в джоба.
И всичко това зависи до голяма степен от звездата, под която сме се родили.
Астролозите казват, че през 2020 година ще има няколко големи астрономически събития, които ще повлияят на финансовото състояние на няколко зодиакални знака.
Що се отнася до останалите – новата година няма да им донесе никакви материални облаги. Нещо повече – финансовото им благополучие ще бъде изключително застрашено!

Те ще трябва внимателно да планират бюджета си. И винаги трябва да вземат предвид обстоятелствата, които могат да възникнат неочаквано и да влошат финансовото им състояние още повече.
Ето кои пет знака, според астролозите, ще имат огромни финансови проблеми през новата година:
Водолей
Заради капризите на творческата си натура и липсата на ясно планиране, Водолеят ще пропусне печеливш проект, който може да му донесе материални блага за цялата година. Звездите съветват да бъдете по-внимателни и предпазливи с колегите.
Не бива да водите празни разговори на работното място. За да успеете и да не останете без пари, трябва да помните правилото: По-малко думи – повече работа. В противен случай водният елемент ще отмие парите.

Дева

Представителите на елемента Земя се смятат за най-пестеливия зодиакален знак. Въпреки това, умението им да пестят пари ще им изиграе лоша шега през новата година.
Манията им за спестовност ще се превърнат в алчност. От страх да не загубят средства, Девите няма да посмеят да инвестират и да започнат нов бизнес, въпреки че звездите им предричат голям успех.
Не е изключено загубата на финанси да възникне заради съдебни спорове. Внимавайте много, защото, започвайки съдебно дело, може да се окаже, че истината не е на ваша страна!

Близнаци

Представителите на въздушния знак знаят как да печелят пари и обичат да ги харчат. Щедростта на Близнаците не познава граници, те хвърлят пари наляво и надясно. Безсмислените разходи и финансовите приключения обаче бързо изпразват портфейла им.
Само внимателното планиране ще ви помогне да се спасите от финансов крах. С отчитането на разходите ще успеете да идентифицирате черните дупки в бюджета си и да предотвратите ненужните разходи.

Стрелец

Представителите на този огнен зодиакален знак харчат с огромен ентусиазъм. Пазаруването за тях е забавление и начин да демонстрират материалното си превъзходство. В един миг могат да похарчат голяма сума пари в ресторант, а след това да започнат да броят стотинките.
За да хвърли прах в очите на другите, Стрелецът е способен на внезапна и необмислена покупка. Да си купиш скъп автомобил на кредит, а после цели пет години да се отказваш от всичко от първа необходимост, е нещо характерно за Стрелците.
Само ако се научите да живеете според средствата, с които разполагате, ще се спасите от финансов крах през тази година!

Рак

Финансовата Фортуна благоприятства представителите на този водени знак. Раците редовно получават парични подаръци от Съдбата.
Повишение в службата, неочаквано наследство и печалба от лотарията – подобни щастливи събития могат значително да подобрят финансовото им състояние, стига да се научат на пестеливост и да кажат „Не“ на мързела.

Източник: Жената- БЛИЦ

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.