Финансов неуспех за 5 зодии през 2020
Дата на публикуване: 07.01.2020
финансов неуспех

Финансов неуспех за 5 зодии през 2020

Финансов неуспех може да застраши тези 5 зодиакални знаци през новата година. Някои хора цял живот се къпят в пари, докато други трудно свързват двата края! Над първите банкнотите валят като дъжд, а вторите не спират да се стараят да спестяват и в крайна сметка пак са без пукнат лев в джоба.
И всичко това зависи до голяма степен от звездата, под която сме се родили.
Астролозите казват, че през 2020 година ще има няколко големи астрономически събития, които ще повлияят на финансовото състояние на няколко зодиакални знака.
Що се отнася до останалите – новата година няма да им донесе никакви материални облаги. Нещо повече – финансовото им благополучие ще бъде изключително застрашено!

Те ще трябва внимателно да планират бюджета си. И винаги трябва да вземат предвид обстоятелствата, които могат да възникнат неочаквано и да влошат финансовото им състояние още повече.
Ето кои пет знака, според астролозите, ще имат огромни финансови проблеми през новата година:
Водолей
Заради капризите на творческата си натура и липсата на ясно планиране, Водолеят ще пропусне печеливш проект, който може да му донесе материални блага за цялата година. Звездите съветват да бъдете по-внимателни и предпазливи с колегите.
Не бива да водите празни разговори на работното място. За да успеете и да не останете без пари, трябва да помните правилото: По-малко думи – повече работа. В противен случай водният елемент ще отмие парите.

Дева

Представителите на елемента Земя се смятат за най-пестеливия зодиакален знак. Въпреки това, умението им да пестят пари ще им изиграе лоша шега през новата година.
Манията им за спестовност ще се превърнат в алчност. От страх да не загубят средства, Девите няма да посмеят да инвестират и да започнат нов бизнес, въпреки че звездите им предричат голям успех.
Не е изключено загубата на финанси да възникне заради съдебни спорове. Внимавайте много, защото, започвайки съдебно дело, може да се окаже, че истината не е на ваша страна!

Близнаци

Представителите на въздушния знак знаят как да печелят пари и обичат да ги харчат. Щедростта на Близнаците не познава граници, те хвърлят пари наляво и надясно. Безсмислените разходи и финансовите приключения обаче бързо изпразват портфейла им.
Само внимателното планиране ще ви помогне да се спасите от финансов крах. С отчитането на разходите ще успеете да идентифицирате черните дупки в бюджета си и да предотвратите ненужните разходи.

Стрелец

Представителите на този огнен зодиакален знак харчат с огромен ентусиазъм. Пазаруването за тях е забавление и начин да демонстрират материалното си превъзходство. В един миг могат да похарчат голяма сума пари в ресторант, а след това да започнат да броят стотинките.
За да хвърли прах в очите на другите, Стрелецът е способен на внезапна и необмислена покупка. Да си купиш скъп автомобил на кредит, а после цели пет години да се отказваш от всичко от първа необходимост, е нещо характерно за Стрелците.
Само ако се научите да живеете според средствата, с които разполагате, ще се спасите от финансов крах през тази година!

Рак

Финансовата Фортуна благоприятства представителите на този водени знак. Раците редовно получават парични подаръци от Съдбата.
Повишение в службата, неочаквано наследство и печалба от лотарията – подобни щастливи събития могат значително да подобрят финансовото им състояние, стига да се научат на пестеливост и да кажат „Не“ на мързела.

Източник: Жената- БЛИЦ

Още новини
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние се поддържа трудно. Аз съм момиче на 19 години съм. Отдавна бях решила да уча в чужбина след 12-ти клас и мечтата ми се сбъдна. Имах връзка с едно момче 2 години и половина - кажи - речи израснахме заедно. Първа любов..всеки знае колко е силна....

повече информация
Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия, изхвърлил на боклука твърд диск, съдържащ еквивалента на днешни 220 милиона британски паунда в биткойн, предложи на местния съвет 55 милиона награда, за да разровят сметището за скъпоценната находка, съобщи „Сън“. 35-годишният Джеймс Хауелс...

повече информация
Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен за цялото ни тяло. Когато ядете чесън, силата му е толкова голяма, че дори и след 24 часа тялото ни реагира на тази храна. Това се забелязва, когато се използва в диети за отслабване или когато се консумира като естествено средство за лечение...

повече информация
Гледане на внучето

Гледане на внучето

Гледане на внучето от свекървата или тъщата винаги е свързано с някакви спорове. Рядко всичко върви гладко и това е факт. Често се случва бабата да е принудена да седи с внуците си през деня, докато родителите са на работа. Много семейни двойки са се сблъсквали с...

повече информация
Advertisements
16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина за укрепване на имунитета и дълголетие. Упражненията имат солидна научна основа – и заради своята ефективност, и заради това, че се използват в продължение на векове. Ако ги практикувате редовно и правилно, определено ще усетите...

повече информация
Корите на мандарините

Корите на мандарините

Корите на мандарините не са ненужен отпадък, а имат своите приложения. През зимата мандарините се превръщат в един от най-популярните плодове в България. Те са неизменна част от празничната коледна и новогодишна трапеза. Много хора белят кората на мандарините и после...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.