Формата на очите
Дата на публикуване: 17.03.2021
формата на очите

Формата на очите казва много за характеръ на мъжа. Очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре силния пол. Преди това експертите говориха за това как да прочетат характера на жената от формата на очите си . При мъжете също могат да се разграничат само четири вида очи, но енергията се отчита според малко по-различни параметри.
Дълбоко поставени очидълбоко поставени
Мъжете с дълбоко поставени очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциални врагове. Те лесно успяват да диагностицират лъжи, неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да натрупват гняв и след това рязко го изхвърлят върху враговете си.
Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива представители на силния пол рядко имат проблеми с лошите навици. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците. Те са склонни да се стремят към дълбока самоанализ. Те често мислят за миналото.

Големи и кръгли очиголеми и кръгли
Те са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Те не обичат да си поставят определени цели, затова вървят напред по прищявка.
Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те не се характеризират с консерватизъм във възгледите си за любовта и живота като цяло. Те са типични експериментатори.

Приближени очиприближени

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това, тогава е безопасно да се каже, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Ще бъде изключително трудно да позвъните на този. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат жажда за точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, поради което постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очималки

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко не е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие питащ ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Такива мъже понякога им липсват живи емоции, но не им харесва, когато всичко в живота е хаотично, мимолетно. Спокойствието е по-важно за тях. Собствениците на малки очи са склонни да философстват, така че всяко повече или по-малко неприятно събитие в живота може силно да повлияе на тяхното самочувствие. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Източник: За жената

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.