Формата на очите
Дата на публикуване: 17.03.2021
формата на очите

Формата на очите казва много за характеръ на мъжа. Очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре силния пол. Преди това експертите говориха за това как да прочетат характера на жената от формата на очите си . При мъжете също могат да се разграничат само четири вида очи, но енергията се отчита според малко по-различни параметри.
Дълбоко поставени очидълбоко поставени
Мъжете с дълбоко поставени очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциални врагове. Те лесно успяват да диагностицират лъжи, неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да натрупват гняв и след това рязко го изхвърлят върху враговете си.
Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива представители на силния пол рядко имат проблеми с лошите навици. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците. Те са склонни да се стремят към дълбока самоанализ. Те често мислят за миналото.

Големи и кръгли очиголеми и кръгли
Те са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Те не обичат да си поставят определени цели, затова вървят напред по прищявка.
Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те не се характеризират с консерватизъм във възгледите си за любовта и живота като цяло. Те са типични експериментатори.

Приближени очиприближени

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това, тогава е безопасно да се каже, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Ще бъде изключително трудно да позвъните на този. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат жажда за точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, поради което постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очималки

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко не е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие питащ ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Такива мъже понякога им липсват живи емоции, но не им харесва, когато всичко в живота е хаотично, мимолетно. Спокойствието е по-важно за тях. Собствениците на малки очи са склонни да философстват, така че всяко повече или по-малко неприятно събитие в живота може силно да повлияе на тяхното самочувствие. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Източник: За жената

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.