Гадните черти на зодиите
Дата на публикуване: 29.12.2020
гадните черти

Гадните черти на зодиите. Всеки човек има своите слабости и негативни качества. Представителите на различните зодии притежават свои характерни тъмни страни.
Ето кои са най-гадните черти на всяка зодия:
Овен
Болни сте – в главата
Вие сте егоистичен маниак, който вечно търчи нанякъде. Изисквате прекалено много от абсолютно всички. Реагирате твърде бързо на всичко, което ви се случи, без въобще и през ум да ви мине да обработите преди това информацията в главата си. Първо действате, после мислите, ако на това вашето може да му се каже мислене. Единственият правилен начин да се държат с вас е да ви игнорират, докато не открият подходящото болнично заведение или изправително учреждение, където да ви изпратят незабавно.

Телец
Мързи ви и в червата
Единственото, което би могло да пречупи вашия инат, това е мързелът. Толкова сте лениви, че ако не се налага, няма да си мръднете и пръста. Телци, в състояние сте да оставите чашата от вода на масата да прашаса от стоене. На всичкото отгоре сте алчни и стиснати. Към близките и приятелите проявявате същото собственическо чувство, както и към вещите и бижутата си. Нека някой да посмее да пипне това, което си е ваше! Ако се съди по това описание, вие сте най-ужасният човек на света. Но не се отчайвайте – прочетете какво пише за останалите зодии и ще видите, че има и по-лоши.

Близнаци

Вие сте красив сапунен мехур

Списъкът с дефектите ви е толкова дълъг, че дори с вашата бъбрива уста няма да го изчетете до края на деня. Първо, вие сте един красив сапунен мехур. Повърхностни, фалшиви и пълени с претенции. Вие сте еманация на експресионизма, но наобратно. „Ако импресионизмът е едно голямо око, експресионизмът е една голяма уста.“ Само че вашата уста не вика, тя е отворена, за да лапа – не храна, разбира се. Алчни сте за клюки, за изживявания. Несигурни, лицемерни и емоционално незрели, вие сте жалко подобие на човешко същество.

Рак

Психопат и емоционална развалина

Чудите се защо ви избягват? Кой би искал да е по цял ден около човек, който непрекъснато хленчи и се оплаква. Животът ви бил скапан, късметът ви – ужасен. Прощавайте, но кого го е еня? Черногледи сте и само си търсите за какво да се тревожите. Ако няма повод – съчинявате го. Ако не може да съчините, пускате новините и веднага се захващате за нещо. Ах, ваш близък ще пътува със самолет! Сто процента и той ще попадне на пилот самоубиец! Пишете го мъртъв отсега! Трябва ви специализирана помощ. Вие сте психопат и емоционална развалина.

Лъв

Купете си контейнер за гигантското его

Символът на вашия знак е лъвът и вие си въобразявате, че у вас има нещо лъвско. Какво по-точно? Проскубаната ви грива или „лъвското“ сърце, което подскача при всеки шум, ако се озовете сами вкъщи. На истинските лъвове приличате само по царствения си мързел. Не лъв, вие сте свръхсамодоволно говедо. Приятелите ви обсъждат зад гърба ви, критикуват ви в лицето, а вие сигурно си въобразявате, че сте попаднали на кофти другари. Не е вярно – вие сте неприятният във вашата компания. Я се осъзнайте! Купете си метален контейнер, за да мъкнете в него гигантското си его.

Дева

Властта е вашата дрога

Не ви трябва дрога. Властта е вашият наркотик. Да командвате за вас е по-добро от секса. Зарежда ви повече, отколкото екскурзия в планината или гмуркане сред пъстрите рибки на коралов риф. Вашата игра в живота е на господари и слуги. Да, ама не! Ако не престанете, и най-заблудените ви приятели ще се разбягат. Чистете си сами по три пъти на ден прашинките от масата – бездруго единствено на вас ви пречат. Все пришпорвате нещата – независимо дали става въпрос за нещо всекидневно или за важно решение, което може да промени живота ви.

Везни

Познавате ли Тенекиения човек?

Толкова сте зле, че сте по-зле и от всички Телци и Близнаци на този свят. Убедени сте, че вие и лично вие сте центърът на Вселената. Слънцето изгрява, за да ви поздрави, Луната нощем сияе, за да ви свети. Абе, луда работа! Ако случайно прогледнете и видите как стоят нещата в действителност, ще получите шок! Така е, хората не ви харесват, защото на вас не може да се разчита. И понеже сте твърде повърхностни. Но най-вече защото сте безсърдечни. Вие сте по-зле от Тенекиения човек от „Магьосникът от Оз“, който си търси сърце – от камък сте.

Скорпион

Внимание, майстор манипулатор!

Ние, останалите зодии, не искаме да си общуваме с вас. Не толкова не искаме, колкото не смеем. Така де, чували сме едни истории за трупове, които сте заровили в градината, и се чудим дали са истина. Вие сте майстор манипулатор, изтънчен измамник, който не само плете паяжини от лъжи, но и помни кога кого и какво е излъгал. Тъмният ви чар е засенчен от среднощното сияние на голям удивителен пътен знак, който крещи: „Внимание, опасност!“ Черното ви сърце е натежало от зловещи тайни – повечето ваши, но пазите ревниво и чуждите. Това поне е плюс.

Стрелец

Вие сте налудничав хвалипръцко

Как сте се опазили живи до този момент е и ще си остане мистерия. Не стига, че ви липсва чувство за мярка и инстинкт за самосъхранение, но и отношението ви към живота като цяло е налудничаво. Кошмарната ви жизнерадост дразни до смърт по-улегналите хора. Вие сте неудачник, преизпълнен с неподплатена от нищо самоувереност. И непоносим всезнайко. На думите ви не може да се вярва – никой, който ви познава, не разчита на обещанията ви, а и в работата сте пълен мърляч. Приличате на коктейлна черешка – красиви, но фалшиви.

Козирог

Тровите живота на близките си

Козирогът е онзи, който разваля купона. Ако нещо не ви е на кеф, не виждате защо всички други трябва да се забавляват – на вас ви е гадно, нека на тях да им е по-гадно! Набедихме Лъва за най-егоцентричен, но вие по нищо не му отстъпвате. От вашата уста се чуват такива човеколюбиви фрази като: “Какво ме интересува, че майка ми ще страда след смъртта ми, нали аз вече ще съм мъртъв?” Ако питате нас, останалите, вие и сега сте си малко мъртъв – в душата де, иначе сте от жив по-жив. Достатъчно жизнени сте, за да тровите живота на семейството със своята опърничавост.

Водолей

Скрийте се! Ще ни направите услуга

Вие сте екстремист фанатик. Около вас няма нищо сиво, розово, жълто или небесносиньо – черно или бяло, това е! Другите или са с вас, или са против вас. Смятате, че знаете всичко най-добре, което е белег на не особено висока интелигентност. Ласкаете се, че Водолеите сте оригинални хора. Не – вие сте инатливи и непредсказуеми. При това до степен, която ви прави неприятни за всички. Бездруго обичате да се изолирате и да наблюдавате света от пиедестала си – направете го! Това е най-голямата услуга, която можете да сторите за себе си, а и за околните.

Риби

Байрактар на лузърите

Нали сте чували, че плъховете първи скачат от потъващия кораб. Вие сте като тях – на всяка цена избягвате трудните ситуации. Невъзможно ви е да се изправите мъжки и да се противопоставите. А това качество ви прави байрактар на лузърите! Това, че лъжете, без да ви мигне окото, не ви прави по-симпатични, особено като се има предвид, че забравяте кого какво сте излъгали. Като добавим към това песимизма и свръхчувствителната ви вечно ронеща сълзи природа – ето как се превръщате в най-дразнещото човешко същество на света.

Източник: Загрявка

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.