Годишен хороскоп 2020 година
Дата на публикуване: 26.12.2019
годишен хороскоп 2020

Годишен хороскоп 2020 година

Годишен хороскоп 2020 година е важен за вас, за да разберете какво ви очаква. Научете от какво да се предпазите, какво да подобрите, как да накарате другите да се чувстват добре. Стартираме със
Зодия Овен
Ако сте родени под знака на Овен, 2020-та година ще се запомни с много емоционални срещи и събирания свързани предимно с хора от кръга ви приятели, колеги, съседи или политически партньори.
Това определено ще бъде година, в която ще създадете много нови познанства, приятелства или бизнес партньорства.
Много добро развитие през годината ще имат новосъздадени романтични отношения, които определено ще имат перспективно развитие, ако вие им позволите това.
Като цяло през годината развитието на вашите отношения с хора извън дома ви, ще зависят от вашите настроения, амбиции и цели. През тази година ще се опитате да реализирате своя старо неизпълнено желание, свързано с покупка на скъпо струваща или антикварна вещ.

Възможно е да възобновите ваша идея, за покупка на стара къща или изоставен имот, които да възстановите според вашите виждания или култура.
През тази година мнозина ще се зарадват на собственост, която ще получат чрез роднинските си връзки или чрез тези на брачния си партньор.
Големите промени в живота ви ще се случат благодарение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През годината ще преживеете важни събития свързани с брат, зет или друг далечен роднина. Някои от тези събития обаче ще застрашат добрите ви отношения поради сблъсък на различни интереси, свързани със семейно имущество, грижи за възрастни родственици и други.
Избягвайте да използвате хитрост или нелоялност в семейните си или брачни отношения, защото това може да застраши значително хармонията в дома ви.

Според нашия годишен хороскоп 2020 годината ще бъде благоприятна за пътуване, което ще бъде предварително добре обмислено и планирано. Най-вероятно то ще бъде свързано с някакъв вид работа или с бизнес, който вие или семейството ви притежавате.
По-голяма част от радостните събития през годината ще са свързани именно с пътуване или с хора от различни разстояния.
Една от по-големите изненади през годината ще бъде свързана с жена и сериозно предложение, което тя ще ви направи. То може да има отношение към вашите имотни интереси и планове, да е свързано с нова работа или бизнес, но също така може да бъде предложение за брак (колкото и странно да е).
През тази година ще сте склонни да се стремите към ангажирането ви с работа или бизнес отношения, водени предимно от финансовите си интереси (по-висока заплата, по-добри печалби и други).
През годината избягвайте да разчитате на обещания или думи на хора, които са от страна на брачния ви или романтичен партньор. Това особено важи за неща свързани с пари.
Не са изключени разходи свързани с такива хора, поради техните здравословни или друг вид проблеми.
През тази година основните стресови ситуации ще бъдат свързани с дете или с млади хора от семейството ви или с роднини. Възможно е те да са родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен или да не живеят с вас под един покрив.
Тези от вас които имат партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеят трудни моменти свързани с тяхната работа, бизнес или здраве.
2020 година няма да бъде лека година за брачните ви отношения, затова не си позволявайте изневери, нелоялност към партньора ви или други действия, които могат да застрашат брака ви.
През годината трудни ще бъдат отношенията ви с майка или роднина по майчина линия, като причината за напрежението помежду ви ще бъде индивидуална, и трудно може да се характеризира с една – две думи.
Една от големите изненади през тази година ще бъде свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще преживее съдбовна промяна, катарзис в живота си.
2020 година ще бъде време на значителни промени в живота на мъжете Овен, които ще успеят да реализират почти всички свои планове свързани с нова работа, ново жилище, създаване на ново семейство и
Жените Овен определено ще преживеят няколко интересни момента, свързани с трудни решения, избор между няколко възможности или няколко предложения.

Зодия Телец

Ако сте родени под знака на Телец, 2020 година ще предизвика различни промени в дома и в работата ви. В някои случаи те ще бъдат форсирани от появата на нови хора в семейството или в работния ви колектив.
През тази година ще имате благоприятно време за начало на бизнес от дома, бизнес свързан с услуги за домакинството, семейството, имотен бизнес, бизнес свързан със строителство или ремонти и др.
През тази година в голяма степен ще можете да разчитате на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева при реализацията на планове свързани с дома или с кариерата ви.
Въпреки благоприятните тенденции, с които започнах тази годишна прогноза, някои неблагоприятни влияния през годината ще засегнат вашите финансови ресурси и спестявания. Повечето разходи през годината не винаги ще успяват навреме да се покрият от по-добри доходи. Ще се преживеят моменти на конфронтация с роднини или бизнес партньори свързани с по-големи разходи, плащания или инвестиции. Особено чувствителни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
През годината ще преживеете емоционални моменти свързани със здравето на приятели или хора от кръга ви роднини, с които нямате кръвна връзка. Здравословното състояние на такива хора, може да изиска лечение в болница, хирургическа намеса и да има като цяло неясно развитие към възстановяване или влошаване.
През годината ще сте част от събирания свързани с важно събитие в живота на брат или сестра, братовчеди и други родственици.
Кратките пътувания извън вашето населено място, в повечето случаи ще са свързани със срещи с роднини или с лечение, терапия и др.
2020 ще има благоприятно въздействие върху отношения с баща или с роднини от мъжки пол. Особено благоприятно влияние ще се усети в отношенията ви с тези, които живеят на разстояния от вас.
През годината мнозина ще планират пътуване свързано със завръщане или гостуване в дома на родители. Мнозина, които са били на работа в чужбина през 2020 ще започнат своето завръщане по родните места или ще започнат подготовка за такова. Ще се оглеждате за подходяща работа или бизнес, за създаване на собствен дом или възстановяване дома на родители, баба и дядо.
Любовният ви живот ще бъде трудно да се характеризира с няколко думи еднакво за всички представители на зодиакалния знак Телец. Най-нестабилни или уязвими откъм грешки и заблуди ще бъдат момичетата и младите жени родени под този зодиакален знак. Възможно е да правите опити да се домогнете до нечие внимание или романтичен интерес чрез непозволени средства, хитрости и манипулации. Това определено ще ви изиграе лоша шега.
Както писах в началото 2020 ще бъде много благоприятно време за развитие на семеен бизнес, на личната ви кариера или бизнес в определена област (свързан предимно със земята, имоти, строителство, ремонти, с услуги за дома и семейството и др.). Ще имате интересни идеи и планове, които ще имат реална възможност за реализация в рамките на тази и следващата година. Благоприятно влияние в тези ваши действия ще може да усетите от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
2020 вещае промени в семейството предимно на мъжете родени под зодиакалния знак Телец. Несемейните ще имат възможност да създадат собствено семейство, да сключат брак или да станат родители. Годината вещае повече раждания на момчета или повече важни събития свързани с мъже в семейството ви.
През тази година избягвайте да правите планове свързани със завещания, наследства, пенсия (особено ако е наследствена). Възможни са различни разочарования, затруднения или спънки при оформяне на документи свързани с тях и др.
Отношенията ви с роднини от страна на брачния ви партньор ще преживеят турбуленция свързана с финансови интереси или общо имущество.
2020 ще зарадва мнозина от вас с раждането на дете, с успехи на дете или млад човек от семейството. Тези успехи могат да имат връзка с различни публични или професионални изяви, включително такива зад граница.
През тази година ще може да се зарадвате на различни важни събития в живота на собственото си дете, които ще бъдат постигнати благодарение на късмет или собствен талант (познания).
2020 ще бъде благоприятна за създаване на романтична връзка чрез онлайн средствата за запознанства: агенция за запознанства, страница за запознанства, брачна агенция, сватовница и др. Интересно развитие ще имат и романтични отношения, които ще се създадат на работното ви място или чрез професионалните ви контакти. Специални емоции ще преживеят тези от вас, които ще срещнат партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Някои трудни моменти през годината ще имат връзка с майка или с жена, която е ваша родственица. 2020 вещае житейска раздяла с жена поради извървяния от нея предопределен житейски път.
Мнозина ще бъдат изненадаи през годината от придобиване на ново имущество или собственост, както е и възможно да вземете неочаквано решение (предимно жените Телец) за прехвърляне на лична собственост на друг човек.

Зодия Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, 2020 година ще бъде запомнена с някои важни промени във вашето материално и имотно състояние. През тази година ще имате възможност да се устроите със собствен дом, да подобрите дома в който живеете, да получите наследство или да инвестирате в недвижими имоти.
Всичките тези неща ще стават бавно, преодолявайки различни притеснения, спънки или затруднения. В края на краищата най-важното е постигането на успех или резултати, които да ви удовлетворят.
През годината ще ви се наложи да разрешавате най-различни битови проблеми в дома си или проблеми с техника, която притежавате. Това ще ви коства стресови моменти, които са естествени при такива ситуации.
През 2020 година по-добри финансови възможности ще имат жените Близнаци, отколкото мъжете.
Вероятни са по-големи или неприятни разходи свързани с млада жена: дъщеря, внучка, снаха и други. Неприятното в този случай ще бъде големината на разходите, които може да предизвикат затруднения в семейния ви бюджет или причината за тяхното възникване: грешки, не добре обмислен заем, възникване на неочакван здравословен проблем и др.
Старайте се да бъдете по-независими във финансовите си дела през годината, особено ако правите някакви инвестиции или имате собствен бизнес. Избягвайте вмешателство в такива дейности на други хора, дори те да са от кръга ви роднини.
Всъщност през годината доста често ще имате да разрешавате финансови проблеми с роднини, които ще бъдат предизвикани от различни несъгласия помежду ви.
Някои от вас могат да се натоварят емоционално и психически с паричните затруднения в семейството на роднини. Дали ще можете да помогнете, дали ще ви поискат помощ ще бъде различно за всеки един от вас.
2020 година вещае важни събития свързани с баща, с родственик от страна на баща ви или друг мъж от кръга ви роднини. Вероятно това ще бъде личност, с която не живеете под един покрив и с когото ще имате по-чести контакти в периода на тези събития.
През годината ще имате ангажименти свързани с различни финансови документи, които касаят ваши минали действия, предишна работа, заем който сте взели преди време или други подобни дела.
Внимание ще изискват договорни или финансови отношения с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще имат неясно, непредсказуемо развитие.
2020 година ще бъде неблагоприятно време за преместване в друг град или държава с цел нова работа или обучение.
През годината ще ви разстрои събитие свързано с неприятен инцидент по време на пътуване за хора, които лично познавате.
Има голяма вероятност да се откажете от ваш план свързан с пътуване, поради осъзнаване невъзможността да реализирате вашите предварителни очаквания и цели.
2020 година вещае приятни преживявания свързани със сватба или със семейството на ваши приятели или роднини, които вероятно са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Нови познанства с такива хора в романтичен план могат да доведат до създаване на семейство и сключване на брак.
Като цяло хора родени по тези три зодиакални знака ще внесат специално оживление в живота ви през годината.
През 2020-та някои от вас ще преживеят конфликти или различни спорни ситуации свързани с наследство, собственост или пари, които са притежание на родители или други възрастни родственици. Моят съвет е да не се натоварвате психически и емоционално с подобни конфронтации, тъй като те, като развитие няма да зависят от вас по никакъв начин.
През годината ще възникнат неочаквани ситуации в дома ви свързани с тайни от вашия личен живот или живота на ваш родственик, които ще имат своето индивидуално развитие. Каквото и да бъде конкретното събитие, то няма да бъде случайно, няма да бъде предизвикано преднамерено от някой друг, а просто съдбата по свой си начин ще иска да разкрие, да направи скритото да стане явно.
Интересно развитие през годината ще има вашия обществен или политически живот, както и вашата кариера, в случай че сте в началото на такава.
Много силна протекция ще получите от страна на мъж, който може да бъде ваш ръководител, наставник, учител и дори роднина. 2020 вещае прогрес в професионален план за мъжете, както и благоприятно развитие на дела свързани със съдебна, юридическа, политическа или обществена институция.
Това ще бъде благоприятна година за начало на нова работа за почти всички представители на този зодиакален знак. Най-вероятно това ще стане неочаквано, като инцидентно ще възникне нова възможност или предложение, ще ви бъде даден нов шанс, за нещо което сте пропуснали преди време и др.
През годината ще ви изненада събитие в живота на жена родена под знака на Скорпион, Рак или Риби, която ще ви съобщи първо на вас важна за нея новина.

Зодия Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през 2020 година ще бъде важно да запазите реализма си и да не допускате илюзии в живота си, особено такива свързани с пари.
Възможно е да вложите големи усилия в неща, които ще ви донесат печалба или приходи със закъснение. Възможно е да имате проблеми с получаването на пари от работа или друга дейност.
2020 година ще съумее да изненада мъжете родени под зодиакалния знак Рак, с новите възможности, които ще възникнат около тяхната основна работа или чрез възникването на допълнителни бизнес ангажименти.
През тази година ще имате възможност да работите на повече от едно място и така да си осигурите много по-добри доходи.
През годината са възможни неочаквани печалби или получаване на неочаквани пари при мъжете от този зодиакален знак.
2020 година ще зарадва мнозина с раждането на дете под зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Вече родени деца по тези три зодиакални знака ще са причина за различни специални преживявания през годината, свързани с техни успехи или важни промени в живота им.
Ако имате брат или сестра от тези три зодии, през годината те ще ви направят съпричастни към вълнуващи моменти от техния живот.
През 2020 година ще преживеете драматично събитие свързано с баща или с по-възрастен родственик от мъжки пол.
Това ще бъде благоприятна година за младите представители на знака да напуснат бащиния си дом и да поемат един самостоятелен път на развитие.
Ако през годината сте ангажирани със съдебно дело на ваш роднина от мъжки пол, резултатите ще бъдат разочароващи или ще доведат до някаква загуба.
2020 година ще бъде чудесна за пътувания за развлечения, удоволствия и туризъм.
Мнозина ще срещнат своята специална любов по време на пътуване или ще имат романтична връзка с партньор от друго населено място.
2020 ще бъде благоприятна за преместване в друг град или държава с цел нова кариера, обучение или брак.
2020 година ще бъде турболентно време за вашата кариера, като различни събития ще провокират неочаквани решения или ще са в основата на неочаквани промени. През един такъв период ще можете да разчитате на помощта на хора от семейството си или на такива, които ценят вашето приятелство.
Любовни отношения на работното място ще бъдат атакувани от различни интриги, които в някои случаи ще намерят благоприятна почва в единият от партньорите и ще предизвикат раздяла.
Ако имате брачен партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, през годината ще ви се наложи често да се справяте с прояви на лошо настроение от негова/ или нейна страна. През годината партньорът ви ще е податлив на влияние отвън, ще вярва на всякаква информация, която касае вас, ваши роднини или събития, които се случват вътре в семейството ви. Тези изпитания за брака ви не вещаят раздяла или развод, но ще бъдат трудни преживявания, които ще има на какво да ви научат.
2020-та година ще бъде трудна, сложна и непредсказуема по отношение дела, свързани с наследство или грижи за имот на роднини, които поради здравословни проблеми нямат възможност да ги стопанисват.
През годината ще срещнете хора от друга националност или религия, които поради една или друга причина ще търсят вашето приятелство. Вероятно техните напористи действия ще предизвикат у вас съмнение в тяхната искреност. Всеки един от вас индивидуално трябва да прецени дали може да допусне една такава личност близо до себе си или ще трябва да прояви предпазливост.
През тази година ще сте склонни да се включвате в повече обществени мероприятия, които касаят района, селото, града или държавата, в които живеете. В действията си ще сте склонни да следвате жени, които ще се проявят като прагматични и добре организирани лидери.
Важна роля във вашия обществен, политически и професионален живот ще изиграе жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През годината мнозина ще получат облага от финансови отношения, документ или трансфер на пари от страна на майка или друга жена от кръга роднини. Много е вероятно тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева или да бъде с такъв асцендент.
През годината ще се натоварите неприятно с различни емоции свързани събития в живота на млада жена, която ще допусне фатални грешки в своя личен живот.

Зодия Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, 2020 година вещае няколко срещи с хора, с които сте изгубили контакт във времето и не сте ги виждали поради различни причини.
Една среща с мъж от далечно разстояние ще бъде причина да преосмислите живота си, да видите в друга светлина пропуски или грешки, които сте направили в миналото си.
През тази година ще може да постигнете важни успехи или стабилност в финансов план.
Внимание ще изискват ваши документи свързани с пари, като банкова карта, кредитен договор, ипотечен кредит и други, които могат да бъдат изгубени, откраднати или да бъдат обект на някаква промяна.
През годината внимание ще изискват финансови отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които могат да се окажат ненадеждни или неблагоприятни за вас.
През годината избягвайте да разчитате на помощта на други хора, когато искате да постигнете важно за вас развитие или успех. Не казвам, че не трябва да искате помощ, но трябва да сте внимателни от кого, какво искате.
Отношенията с млада жена от кръга ви роднини или приятели ще бъдат поставени на изпитание поради прояви на неискреност, злонамереност или користност нейните действия.
Тази година ще бъде благоприятна за начало или развитие на семеен бизнес, в който ще може да получите помощ или познания от страна на вашите родители или роднини.
Мнозина ще се ангажират с подобрения в бащиния си дом, който ще искат да запазят за себе си или за бъдещите поколения.
Това ще бъде благоприятна година за създаване на семейство, създаване или изграждане на собствен дом, за ремонти или подобрение в жилище, в което живеете.
През тази година в любовните ви отношения едва ли ще има някакви изненадващи преживявания.
Несемейните мъже ще имат възможност да създадат една перспективна връзка с момиче или жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Ако вече имате изградена такава връзка, то тя може да премине в брачни отношения.
През годината ще преживеете интересни срещи с мъже родени под знака на Козирог, Телец или Дева, с които ще имате полезни за вас разговори в области от живота, които имат важно значение за вас.
За родителите Лъв, 2020 вещае разочарования или неизпълнени надежди свързани с дете, с неговото образование или развитие като личност. Жените Лъв да не пренебрегват нито едно гинекологично неразположение, особено ако вече са преживяли подобни проблеми или имат някакво хронично заболяване.
През 2020 година ще възникне неприятен конфликт от финансов характер с жена, която може да бъде ваша роднина или да има някакви контакти с вашето семейство.
Както писах в началото, бъдете внимателни с финансови документи, независимо дали те касаят вашата работа, семейство или личните ви планове.
2020 година вещае неочаквана житейска раздяла с човек, който е бил или в момента е ваш приятел. Новото измерение, в което тази личност отива, определено ще е по-доброто място.
2020 година може да ви изненада с неочаквани пари, с неочаквана печалба (независимо от нейния размер) или с неочаквано разрешаване на ваши финансови притеснения или проблеми. Всъщност закрилата на съдбата през тази година ще дойде именно във финансовите ви дела, които имат особено значение за бъдещето ви.
2020 година ще бъде благоприятна за преместване на семейството ви на село, в друг град или държава.
Годината ще бъде благоприятна за създаване на семейство с партньор от друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за срещи и събирания с роднини, които живеят на далеч от вас, както и за пътувания със семейството ви. Добро развитие ще има семеен бизнес свързан с транспорт или с туризъм.
През тази година вашия късмет или един уникален шанс за вас ще дойде чрез човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Доколко ще се възползвате от една такава ситуация ще бъде ваш личен избор.
През годината ще изпаднете в ситуация, в която много сериозно ще трябва да обмислите собствените си действия в една деликатна, почти неприятна ситуация свързана с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Зодия Дева

Ако сте родени под знака на Дева, 2020 година ще бъде запомнена с планирането и реализирането на една крупна придобивка, която може да бъде в полза на мъж от вашето семейство (син, съпруг, брат, баща) или вие да получите такава благодарение на такава личност.
През тази година като цяло трябва да бъдете внимателни с финансовите си ресурси, тъй като в голяма степен личният ви и семеен бюджет ще зависи от приходите и разходите на останалите членове на вашето семейство. Именно разходи свързани с ваши роднини могат да са в основата на различни неприятности или затруднения.
През годината ще възникне необходимост от разход за дома свързан с неочакван ремонт.
През тази година ще имате повече интересни и ползотворни за вас контакти с по-млади хора, което в енергиен план ще бъде позитивно и зареждащо ви.
Ако имате дете родено под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през тази година ще имате повече ангажименти, посещения в различни институции или ще заживеете в различни домове.
2020 година вещае различни стресови ситуации свързани с дете, което може да бъде ваше собствено, но също така може да е от кръга на близките ви приятели или роднини.
През 2020-та ще ви се наложи да отложите едно пътуване, но пък ще възникне необходимост да пътувате на друго място с по-дълготрайно отсъствие от планираното.
През годината бъдете внимателни и защитете добре от кражба личния си автомобил и всички останали транспортни средства, които притежавате.
През 2020 година притеснение ще възникне около една сватба или начало на семейно съжителство, поради голямата промяна, с което едно такова събитие ще бъде свързано.
Здравословното състояние на ваш роднина ще бъде грижа и притеснение за кратък период от време.
През тази година сложни и непредсказуеми като развитие ще бъдат любовни отношения и кореспонденция с човек от друго населено място или държава.
Не са изключени разочарования свързани с различни ваши очаквания или обещания от страна на партньора ви, които ще останат неизпълнени, с различни извинения.
През тази година ще имате по-трудни отношения или по-често ще възникват спорове с баща, дядо или роднина от мъжки пол. Ако имате такъв родственик в Отвъдното, постарайте се да изпълните обещания, които сте му дали приживе. В противен случай съновиденията ви с него няма да са приятни.
През тази година мнозина от вас ще имат възможност да възобновят интимна или романтична връзка с предишен свой приятел или брачен партньор. Това обаче не бива да бъде самоцел, а да се следва естественото развитие на събитията.
Житейска раздяла с човек от кръга ви приятели ще бъде за негово или нейно добро.
Ако работата ви е свързана с чужбина или с чужденци, 2020 година вещае различни неочаквани ситуации, промени или предложения.
Ако в момента работите в чужбина възможно е неочаквано завръщане в родината ви или неочаквана загуба на работа.
В много отношения 2020 година ще бъде градивна и прогресивна за вас, тъй като много добре ще съумявате да се възползвате от шансовете си за издигане в кариерата или в обществото, където живеете.
Ако се занимавате с политическа дейност, годината ви носи успехи, но само ако сте избрали правилната посока. Всякакви нечестни или некоректни действия ще бъдат наказвани подобаващо.
През 2020 година бъдете много внимателни в отношенията си с жени родени под знака на Везни, Близнаци и Водолей. Те ще търсят успех или изгода в ситуация, която може да бъде загуба за вас.
През тази година ще ви изненадат неочаквани пари, които ще получите от жена или чрез нейните действия. Има голяма вероятност тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева.
Голяма част от мъжете Дева ще се ангажират с покупка на лек автомобил, нов дом, или друга скъпоструваща вещ, като използват лизинг или друга форма на месечно изплащане.

Зодия Везни

2020 година, за вас скъпи Везни, ще се запомни с една голяма промяна в живота на дете или внуче. Образно казано това може да бъде свързано с край на един етап от тяхното развитие и начало на нов, като начало на обучение в детска градина, нова степен на образование, създаване на семейство, преместване в друг град или държава и други.
Това не е най-добрата година за зачеване на дете, но ако това се случи бъдете предпазливи за бременността си и следвайте стриктно съветите на личния си лекар.
За порасналите деца на родителите Везни, 2020 година може да бъде начало на един самостоятелен начин на живот извън дома на родителите.
През тази година във важните си финансови, материални и имуществени дела, разчитайте основно на себе си. Очакванията ви за някаква помощ от страна на приятели, може да ви донесе голямо разочарование, а в някои случаи дори да бъде повод за неприятен конфликт.
През 2020 година може да се надявате на добри и перспективни възможности за професионално развитие, за постигане на реални успехи в собствен бизнес.
С по-голяма лекота през годината ще постигнете повишение на доходите си. Ще може да си осигурите допълнителни източници на финансови приходи.
През годината ще имате важни ползотворни за вас финансови отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
2020 година може да ви натовари с професионалните проблеми на мъж от семейството ви: баща, брат, зет, син или съпруг. Какво развитие ще имат тези проблеми ще зависи от индивидуалния хороскоп на съответният човек.
През тази година неочаквано ще ви изненада сериозен здравословен проблем на мъж от семейството, който може да бъде ваш баща, дядо, чичо или съпруг.
През годината ще имате по-големи и понякога натоварващи ви финансови разходи (като в някои случаи дори може да вземете банков кредит или ипотека). Моят съвет е да внимавате при подписването на финансови документи и внимателно да се вглеждате в клаузи по договор от финансов характер.
2020 година може да бъде запомнена с получаване на права върху собственост, която досега е била притежание на ваши родители, баба и дядо, или роднини от страна на брачния ви партньор.
През годината добро развитие ще имат ваши планове от материален или имуществен характер са хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.
Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно дело от имуществен характер ще могат да разчитат на успех.
2020 година ще бъде проблематично време за развитие на ваши планове и отношения свързани с чужбина. Ако сте ангажирани с такива, то ще възникнат различни забавяния или ще се преживеят неочаквани стресови ситуации.
През 2020 година ще бъдете поканени поне на една сватба, която ще изиска предварителна подготовка от ваша страна преди да отидете на сватбеното тържество.
Това ще бъде много силна и успешна година за вашите семейни планове, тъй като различни обстоятелства ще спомогнат тяхната реализация. Това ще бъде благоприятна година за брак с партньор, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През 2020 година ще осъществите едно пътуване, което първоначално ще бъде в плановете на ваши приятели, на вашата майка, сестра или друга роднина от женски пол. Може да очаквате приятни емоции и преживявания, което не означава че трябва да бъдете невнимателни или самоуверени по време на пътуване.
За съжаление през 2020-та година любовният живот на Везните ще бъде поставен на изпитание, поради интриги свързани с любовната ви връзка, изневяра от страна на партньора ви или друга злонамерена намеса на външни хора във вашите отношения.
2020 ще бъде много ползотворна и успешна за кариерата на жените Везни, независимо от тяхната възраст. През тази година може да започнете нова работа, да постигнете призвание, там където работите в момента, да започнете нов бизнес, или да се зарадвате на важни резултати в бизнес, който вече притежавате.
Професионалните ви отношения с жени в повечето случаи ще ви бъдат от полза и ще са в основата на някои важни ваши успехи.
2020-а ще бъде знакова за любовния живот на жените Везни, особено за тези които са в търсене на своята половинка, на своя бъдещ брачен партньор.
Мъжете от този зодиакален знак да бъдат внимателни с всяко здравословно неразположение и да не игнорират думите и съветите на личния си лекар.

Зодия Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, 2020 година ще постави на изпитание търпението ви към хора, които с техния характер почти винаги създават напрежение в дома или на работното ви място.
През годината ще срещнете затруднения в комуникацията си с мъже родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които дори могат да ви разплачат с обидния си начин на разговаряне с вас.
Бъдещето на подобни отношения ще бъде изцяло във ваши ръце, особено когато осъзнаете факта, че вашия живот по никакъв начин не зависи от тази личност.
През годината внимание ще изискат ваши финансови планове с жена, която ще има желание да постигне нещо хубаво в живота си. Тя ще има нужда от финансова помощ, но в действителност няма да е готова за такава промяна.
От вас ще зависи как ще разговаряте с нея, за да и обясните факта че все още не е готова да полети в посоката която си е избрала.
2020 година ще се запомни с успешни начинания и действия с жена от кръга ви роднини, които ще ви донесат някаква облага или финансова печалба.
Доходите в семейството ви могат да се повлияят благоприятно от действията на жена. Същото важи и за личния ви бизнес, ако имате такъв. Любовният живот на жените Скорпион, вероятно ще се ограничи с партньор от близко разстояние и в голяма степен развитието на тези отношения ще зависи от желанието ви да бъдете прагматични и разумни в личния си живот. Все пак натрупаният опит досега трябва да ви е научил на нещо, нали?
През годината ще възникне напрежение в отношенията ви с дядо, баща или друг мъж от близкия ви кръг роднини. Бурята може да бъде много силна, но кратка.
2020 година определено ще се запомни със съдбовни събития в любовния ви живот, които за някои от вас могат да бъдат свързани с възраждане на стара любов, а други ще запомнят годината с окончателна раздяла. Това, което годината вещае е по-категорично определяне на бъдещето ви и избора ви на партньор.
За някои от вас 2020 година вещае получаване на наследство или някакъв вид облага чрез завещание, прехвърляне на собственост от страна на роднини и др.
През годината ще настъпят промени във ваши планове свързани с работа, която ще изиска преместване в друг град или държава. Вие може да отложите такива планове или напълно да се откажете от тях.
Всяка работа свързана с пътуване, през тази година ще има бавно развитие и по-чести моменти на застой или объркване. Някои от причините за подобни състояния са необходимостта да реорганизирате начина си на работа или да се преместите на нова позиция.
През тази година ще преживеете стресова ситуация свързана с вашия дом или семейство. Възможни са инциденти в дома свързани с авария на техника, водна или електрическа инсталация и други.
Може да възникне неочаквана необходимост от преместване в нов дом, да възникнат неприятни проблеми със съседи, наематели или хазяи. Годината вещае сложно емоционално събитие свързано с човек от зодиакалния знак Лъв, Овен или Стрелец.
През тази година мнозина ще вземат решение за завръщане към предишна работа или предишна позиция, където заплащането ще бъде по-добро или други фактори ще са по-приемливи.
Отношенията ви с роднини на брачния партньор ще изискат от вас ангажиране с някаква институция или други техни лични дела.
Ако имате имот извън страната, в която живеете, през 2020 година ще възникнат неочаквани проблеми, които ще ви накарат да преосмислите необходимостта да задържите и поддържате такава собственост.
Ако планирайте покупка на имот в друга държава, бъдете внимателни с условията по договора или с политическата обстановка (природните събития) в съответната страна.
2020 година ще предостави благоприятни възможности на мъжете за издигане в кариера, обществен или политически живот. Възможности няма да ви липсват, но на всяка цена избягвайте арогантно поведение или налагане на вашите виждания по-важни въпроси.
Ако в семейството ви има мъж роден под знака на Рак, Скорпион (освен вас) или Риби, 2020 година вещае постигане на важен личен успех. През годината ще следите сериозните здравословни проблеми на човек от кръга ви роднини или близки приятели, който ще бъде на лечение в болница или друго специализирано място. Възможно е това да бъде човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, но не е задължително.
Някои от изненадите през тази година ще имат връзка с ваши приятели, с неочаквана сватба или с раждането на дете.

Зодия Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, 2020 година ще бъде важно време във вашия живот, когато ще може да се зарадвате на върховите си постижения, да се възползвате от благата, които те ви носят, да начертаете нови планове за бъдещето си и да продължите напред.
Това е година на важни решения и промени за бъдещето ви, които с разум и практичност в действията, ще бъдат основа на нов силен период в живота ви.
Научете се да мислите с разум, а емоциите да оставите за моментите на развлечения и забавления.
През тази година ще ви се наложи да се изправите лице в лице с една неприятна ситуация свързана с ваше дете, или с друг човек от семейството ви. Възможно е тази личност да бъде родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец, или да има такъв асцедент.
Вероятно не живеете заедно под един покрив, но това не прави ситуацията по-безболезнена или по-лесна за разрешаване.
2020 година вещае среща или гостуване на жена, която ще пътува към вас. Вероятно тя е член на вашето семейство или е от кръга ви роднини. Жените Стрелец ще планирате едно специално пътуване през годината, което предварително ще трябва да бъде добре осигурено финансово.
През тази година ще възникне напрежение в отношението ви с мъж, с когото ще имате някакви лични, професионални или бизнес финансови отношения. В тази ситуация или вие ще изиграете ролята на авторитет, или другата личност ще изиграе тази роля спрямо вас.
2020 година ще бъде запомнена с една житейска раздяла с мъж от кръга ви приятели, който е живял достойно и пълноценно своя житейски път. За вас остават хубавите спомени, уроците и знанията, които сте получили от тази личност.
Мъжете Стрелец ще преминат с голяма доза късмет през една стресова ситуация, която ще касае техния любовен живот или собствените им деца.
През тази година ще преживеете различни неочаквани ситуации свързани с вашата кариера или бизнес. Ще се изправите пред необходимостта да се разделите с нечестни или злонамерени колеги (бизнес-партньори), което няма да бъде лесна задача, но ще е повече от необходимо. Само по този начин ще може да разчистите пред себе си, малките или по-големи камъчета, които спъват вашето професионално развитие.
2020 година вещае неприятно събитие свързано с жена от кръга ви роднини, което няма да ви изненада, но емоционално ще ви въздейства дълго време.
Жените Стрелец ще срещнат затруднения в брака си, предимно на емоционална основа, липса на чувства или твърде много рутина в отношенията с партньора. В този случай действията ще бъдат индивидуални, и всеки ще трябва да вземе решение с оглед на конкретната ситуация.
През 2020 година ще присъствате на важни семейни събития или събирания свързани с роднини от страна на вашия брачен или романтичен партньор или приятели. Те могат да бъдат свързани с годеж, сватба, юбилей и вероятно ще касаят хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
През 2020 година здравето ви ще изисква внимание, защото различни неразположения ще ви покажат, че трябва да промените нещо в начина си на живот. Лекарските консултации са наложителни, но не само за да отчетете някаква дейност, а реално да следвате препоръките или лечението, което ще ви бъде предписано.
През годината не е изключен престой в болница или ангажиране със специален вид терапия.
Бизнес отношения с чужденци ще бъдат нестабилни или ще ви създават по-голямо притеснение, дори да няма конкретна причина за това.
В работата си ще преживеете емоционално проблеми или уволнение на колега роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През тази година ще се ангажирате с неприятни битови проблеми, които ще изискват бързи и категорични действия от ваша страна.
Възможно е те да имат връзка с някаква авария в дома ви, повреда на важна битова техника и други.
През годината ще имате възможност да се срещнете с ваши стари приятели, съседи или съученици, като някои от тях вероятно ще са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Една такава среща ще бъде причина за възраждане на едно ценно приятелство.
Това което ще успее да ви изненада през годината е, начало на нова любовна връзка (ако сте несемейни) с човек от друг град или държава. Като цяло любовният ви живот ще бъде извор на изненади, за някои от вас положителни, а за други изискващи категорични решения и промени.

Зодия Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, основното притеснение или напрежение през годината, ще бъде свързано с пари.
Ако имате собствени деца, през 2020 година ще възникнат неочаквани и големи разходи свързани с тях.
Ако имате пораснали деца, ще преживеете различни конфликти с тях, които ще касаят вашите финансови отношения, очакванията които имате за тях, или очакванията, които те имат се за вас.
Въпреки по-голямото напрежение във финансовата сфера на вашия живот, 2020 година ще ви даде различни възможности, за разрешаването на финансовите ви проблеми, за стабилизиране и намиране на най-рационалното разрешение, когато възникне стресова ситуация свързана с пари.
Внимание ще изискат паричните ви дела с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв, тъй като те ще преминат през период на турбуленция, преди да намерят практично и благоприятно разрешение за вас.
2020 година вещае важно събитие свързано с жена от кръга ви роднини: сестра, леля, братовчеди и др. Възможно е през годината да присъствате на събиране свързано с годеж, сватба или юбилей на жена от кръга ви близки роднини.
Жените родени под този зодиакален знак ще имат благоприятна година за покупка на нов дом или преместване в ново жилище.
Въобще всички ваши планове свързани с жилище, в което живеете ще бъдат благоприятствани от различни обстоятелства.
През 2020 година ще имате интересни преживявания свързани с ваши родители или с роднини от страна на вашия баща. Особено ярки тези събития ще бъдат за тези от вас които живеят на разстояние от своите родители в друг град или държава.
Годината вещае събиране на роднини, които живеят на далечно разстояние един от друг, като затова най-вероятно ще има и специален повод. Това ще бъде благоприятна година за брак с партньор от друга националност, религия или държава. Също така добро развитие ще имат планове за преместване в друго населено място, поради семейни причини.
През тази година може да планирате промяна в работата си, свързана с ново работно място, в нова компания, друга организация или начало на собствен бизнес. В бизнес отношенията си ще имате добро партньорство с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за които в момента (или поне в началото на годината) нямате създадени контакти.
2020 година ще бъде благоприятна за тези от вас, които искат да оставят в миналото си една неуспешна романтична или брачна връзка. В търсенето си на нов партньор ще преживеете особено очарование от страна на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
Ако сте търговци или производители през 2020 година ще преживеете една напрегната ситуация свързана със стоки, суровини или други материали, което може да ви причини някаква загуба или друг вид затруднения.
Ако работите с машини или специална техника, през годината може да възникне неочаквана авария, необходимост от нова покупка или сложни ремонти.
В здравословен план годината ще изиска внимание при работа с техника, електрически уреди, при шофиране и други екстремни действия, които могат да ви наранят по някакъв начин.
Както писах в началото 2020 година вещае важно събитие от семеен характер свързано с ваши родители (включително с баба или дядо). В повечето случаи това събитие ще ви събере заедно и ще бъде запомнено с много емоции и специални преживявания.
2020 година ще бъде благоприятна за сключване на брак, за хора които вече имат един неуспешен такъв зад гърба си.
Това ще бъде благоприятна година за уреждане на документи, които касаят финансови или имотни отношения с ваши родители или други роднини.
Семейните представители на зодиакалния знак Козирог ще имат интересни преживявания свързани с роднини от страна на брачния си партньор, които ще оставят специален спомен след себе си. В повечето случаи те ще бъдат свързани с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.
Добро развитие през годината ще имат ваши отношения с чужденци или планове свързани с чужбина.
Ако имате романтична връзка с човек от друга държава, отношенията и плановете помежду ви ще се развиват бавно, с преодоляване на различни спънки и затруднения. Тези неща може да имат връзка с несъгласие от страна на роднини, които не приемат подобни отношения.
2020 година ще благоприятства развитието на дела свързани с наследство, узаконяване на финансови отношения между роднини след продажба на наследствен имот или друг вид подялба.
През годината избягвайте да вземате кредити или да купувате вещи на изплащане, тъй като различни промени впоследствие ще ви покажат че сте допуснали грешка, че сте действали прибързано.
През годината ще преживеете неочаквана раздяла с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, като това може да бъде жена или някой от кръга ви приятели.
Тези три зодиакални знака ще донесат различни изненади в живота ви през годината, които тепърва ще дадат съдбовно отражение върху съдбата ви.
Едно от неприятните преживявания през годината ще бъде свързано с голямо разочарование, измама или злепоставяне от страна на приятел, с когото имате дълготрайно познанство.

Зодия Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, 2020 година ще бъде запомнена с някои важни промени в живота ви, които в повечето случаи за съжаление ще се случат по трудния начин.
Това е година на раздели за вас, предимно с хора които живеят в други градове и села, и поради различни житейски обстоятелства.
През тази година търпението ви спрямо хора, които ви товарят с техните проблеми ще бъде изчерпано. Това ще бъде друга причина за раздели с хора, които не носят нищо позитивно в живота ви.
2020 година ще бъде неблагоприятно време за дела свързани с наследство или завещание.
В емоционален план, годината ще бъде определено много по-благоприятна, особено ако имате вече създадена роматична връзка или сте решили през тази година да вложите повече енергия в търсенето на подходящ за вас партньор.
През тази година и съдбата ще ви помогне да срещнете подходящия за вас човек.
Разбира се, ако сте капризни или имате твърде високи изисквания, съдбата няма да се занимава само с вас, и накрая ще ви остави сами да се сблъскате с реалността.
Това е година, в която в една любовна или брачна връзка ще може да бъде постигната важна хармония, да се постави началото на общ бизнес или да се зарадвате на успеха на обща инвестиция.
2020 година вещае промени в дома ви, които могат да бъдат свързани с нови хора в семейството ви, нов домашен любимец, нови мебели или битова техника, задоволство от добре съвършен ремонт.
Някои от представителите на този зодиакален знак ще вложат своите спестявания в имот, от който ще очакват приходи: наем, използване за бизнес цели и други.
През 2020 година някои от вас ще се ангажират с вземането на важно решение за имот, който е бил притежание на роднини, като баба и дядо или баща и майка. Възможно е да го замените за друг по подходящ за вас имот, да го дадете под наем или неочаквано да получите добра оферта за продажба.
В любовта вече писах, че годината ще благоприятства намирането на подходящ за вас партньор.
Мнозина ще получат предложение за брак, но малцина ще подскочат от радост. Вероятно това ще се дължи на факта, че имате по-високи изисквания, избор между повече от един партньор и тези два фактора няма да ви бъдат от голяма полза.
Моят съвет е да не бързате да реагирате в една такава ситуация, да мислите с разум и практично да погледнете върху бъдещето си. Такива шансове съдбата няма да ви даде всеки ден, каквито и надежди или очаквания да имате.
По-сложно развитие ще имат романтични връзки, в които другият партньор е вече обвързан с брак или с друга сериозна връзка. Един такъв любовен триъгълник за представителите на Водолей ще им донесе по-скоро тъга и разочарование, отколкото обратното.
В работата си избягвате конфронтация с ръководител (особено ако е жена) родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Това може сериозно да застраши позицията ви, а в някои случаи дори да ви принуди да търсите нова работа.
2020 година ще ви натовари емоционално със сериозен здравословен проблем на мъж от семейството ви, който може да бъде роден под знака на Рак, Скорпион или Риби (или с такъв асцедент). Развитието на едно такова заболяване не може да бъде общо за всички представители на знака, но определено ще изиска специфични грижи и лечение.
През 2020 година мъжете Водолей да бъдат внимателни с финансови документи, кредити или парични отношения, както с роднини така и с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв.
През 2020 година не се впечатлявайте от предложения свързани с работа в чужбина, или работа с чужденци в страната, в която живеете. Реалността може да се окаже много по-различна, а вие измамени в очакванията си. Вземайте важни решения свързани с подобни предложения след внимателно проучване и с голяма доза предпазливост.
През тази година жените ще имат благоприятно време за пътуване свързано с професионална изява, командировка, обучение или специализация в друг град или държава, публични изяви и други.
2020 година вещае неприятни преживявания в семейството на ваши приятели, които ще бъдат съкрушени от неприятна новина свързана с тяхно дете, бременност, желание за майчинство и други.
През годината голяма част от родителите родени под знака на Водолей ще преживеят раздяла с вече пораснало дете, което ще поеме своя собствена посока на развитие.
Някои от приятните изненади на годината ще бъдат свързани с успехи, за които предварително сте имали интуиция, че ще успеете, или сте имали странни, предсказващи съновидения.
Друга приятна изненада ще бъде свързана с късмет, който ще ви бъде даден от съдбата, и който може да касае семейство, пари, работа или др.
Изненади ще има и при неочаквани срещи с хора от миналото ви, популярни личности или чрез нови запознанства, които ще изиграят тепърва голяма роля в живота ви.

Зодия Риби

Ако сте родени под знака на Риби, 2020 година ще изпълни по-голяма част от вашите предварителни планове и очаквания.
Важна новина, предложение или документ, който ще получите от жена ще бъде важен фактор при изпълнението на вашите цели.
Преди всичко годината ще бъде благоприятна за вашето израстване в личен план, тоест като личност, със стабилни духовни и морални ценности.
Ако все още се лутате между това, кое е добро и кое е лошо в живота, ако следвате фалшиви ценности, които не ви помагат за вашето израстване, то събитията през годината (особено неблагоприятните) ще се опитат да коригират това.
2020-та ще бъде благоприятна за вашите финансови дела, особено когато сте в процес на оформяне и сключване на договор от финансов характер, подписване на подобни документи и др.
През тази година може да сключите много важен за вас договор, който да ви донесе стабилност или финансова облага през тази година или в близкото ви бъдеще.
Някои от вас ще бъдат поставени пред избор да започнат нова кариера, с по-добро заплащане и по-добра перспектива за развитие, но за която ще се наложи да направите трудни компромиси (напр. преместване в друг град или държава).
През тази година ще предприемете пътуване по семейни причини, което няма да бъде предварително планирано, а ще се случи инцидентно, поради неочаквана необходимост. По някакъв начин това пътуване може да има връзка с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, но това не е задължително.
През годината може да отложите едно пътуване, тъй-като ще възникнат други по-важни задачи в живота ви.
2020 година ще ви натовари психически и емоционално със здравословен проблем на жена от семейството ви, за който може да научите със закъснение или да започнете лечението със закъснение поради различни фактори.
Жените от този зодиакален знак ще трябва да следят внимателно неразположения, които може да имат връзка с наследствено заболяване свързано с родител.
Като цяло в здравословен план годината ще изиска по-сериозно внимание, да се избягва сами да си поставяте диагнози, на база прочетена информация в интернет, да избягвате самолечение и употреба на медикаменти, за които нямате препоръка от лекар или специалист.
През тази година ще похарчите повече пари за дома си, като тези пари може да дойдат чрез вашите семейни отношения, а не само от вас. Мъжете от този зодиакален знак ще имат благоприятна година за покупка на дом, допълнителен имот или да вложат пари в някаква инвестиция.
В професионален план годината ще разкрие няколко благоприятни възможности за вас, но вие не бива да разчитате на това, а да се концентрирате върху една определена възможност. В противен случай ще разпилеете своето внимание и енергия, и накрая може да загубите всичките тези шансове, поради твърде много колебаене и несигурност при вземане на решение.
Някои от вас ще имат възможност да се завърнат на старо работно място или да започнат да работят отново нещо, което са правили преди. Подобни умения и знания могат да бъдат добра база за начало на собствен бизнес, ако имате подобно желание.
2020 година, като всяка година досега ще има своите хубави, незабравими преживявания, но и затруднения и проблеми.
През годината ще ви натовари емоционално раздялата в семейство На ваши роднини или приятели. Раздялата може да бъде поради различни причини, но болезнено емоционална за всички.
Ако сте родители и имате собствени деца годината ще ви натовари с различни противоречия или проблеми със син или внук, независимо от вашия собствен пол.
През годината ще преживеете тъжно събитие свързано с мъж, който е роднина от страна на съпруг/ съпруга или или приятел/ приятелка.
През тази година отношенията ви с чужденци и с хора от друга националност ще бъдат по-сложни, поради различни обстоятелства (включително такива от икономически или политически мащаб).
Бъдете предпазливи в отношения с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева, които живеят в чужбина, тъй като е възможен неприятен конфликт с такава личност с неясни последици.
През тази година ще сте много по-отворени за социален живот в средата където живеете. Ще бъдете много по комуникативни и приветливи с ваши съседи, с роднини от страна на партньора ви, с нови и стари приятели.
Годината ще изненада някои от представителите на този зодиакален знак с решение за годеж или сватба. Едно такова ново начало ще бъде добра промяна във вашия живот.
2020 година ще постави на изпитание ваши приятелски отношения и въобще отношенията ви с хора от ежедневните ви контакти. Преживявания свързани са обща собственост, бизнес или други материални интереси, ще ви покажат кои хора са ви истински приятели, колеги или бизнес партньори.
Ппрез тази година ще възникне стресова ситуация, или неочаквана промяна в работата ви свързана с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Източник: Астро-велида

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.