Годишен хороскоп 2022 година
Дата на публикуване: 30.12.2021
годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това поведение ще бъде много желано. Особено в работната сфера ще е необходимо да се закалят и да убедят околните в своите качества. Може да са малко педантични по въпроса за връзките, особено през втората половина на годината. Хороскопът казва, че ще трябва да обърнете специално внимание на това кого допускате в живота си, за да не се заплитате отново в същите проблеми с връзките, които сте изпитвали в миналото. Навлизането в новата година ще бъде спокойно; ще приемете промените, настъпили през последните месеци, и ще свикнете с тях. Това ще ви позволи да се съсредоточите изцяло върху бъдещето. Юпитер, в знака Риби, ще ви насърчи да се самонаблюдавате. През този период ще се чувствате по-добре в уединение, така че никой да не ви разсейва от съзерцанието. Това ще създаде качествена основа за останалата част от годината. Пролетните месеци ще бъдат решаващи за кариерата. Все още ще бъдем засегнати от позицията на Уран, която ще насърчи желанието за промяна. Това е отлична възможност да се засилите и да се опитате да успеете в собствен бизнес.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година внимавайте за прибързани решения, които могат да имат лоши последствия. Типичната припряност на Овена може да ви навреди много в този случай. Ще ви бъде от полза да тренирате търпението си; ще ви трябва повече от всякога. Имайте предвид, че колкото енергия влагате в нещата, толкова много енергия ще ви се върне.
Хороскопът на Овен 2022 е много благоприятен по отношение на взаимоотношенията. Прекарвате по-голямата част от времето си с близките си, което укрепва връзката ви с тях. В същото време ще имате възможност да разрешите спор, който ви е тежал от дълго време. Това ще има положителен ефект върху психиката ви, ще се чувствате балансирани и ще ви бъде по-лесно да се справите с клопките, които могат да донесат следващите месеци. Пречките пред личния и професионалния живот могат да се появят през втората половина на годината. По време на работа ще трябва да защитите позицията си, което ще бъде предизвикателство за вас. Във вашето обкръжение може да има някой, който иска да ви използва. Ще бъде трудно да го забележите, но това ви предупреждава навреме и ви спасява от ненужни страдания, ако слушате вътрешния си глас.

Зодия Телец

Решителността и устойчивостта му характеризират този земен знак. Това ще му помогне да премине през по-трудните периоди, които го очакват в кариерата му през следващите месеци. Напротив, това, с което ще трябва да се сблъскате, е недоверието, което може да застраши връзката ви.

Началото на 2022 г. ще бъде много хармонично. Ще бъде трудно да ви разсеят, тъй като няма да обръщате твърде много внимание на заобикалящата ви среда. Прекарвате по-голямата част от времето си само с мислите си. Можете обаче да използвате това време във ваша полза. Ще имате възможност да завършите проект, който сте отлагали за неопределено време в миналото.

Телецът е естествено чувствителен, а любовта му е интензивна и безусловна; той също така е готов да пожертва много за това. Но той очаква същото и от партньора си. През пролетните месеци това може да е проблем. Можете да бъдете параноик във връзката, тъй като вашето естествено недоверие ще бъде подкрепено от влиянието на Сатурн в знака Водолей. И инатът на Телеца ще направи трудно, почти невъзможно да бъде опровергано каквото и да било. Хороскопът ви съветва да не сте прекалено зависими от партньора си. Ако имате многобройни собствени интереси, няма да имате толкова много време да анализирате половинката си. Това ще е от полза както за връзката ви, така и за психиката ви.

През втората половина на годината ще се сблъскате с проблеми, свързани с работата. Вашият шеф ви дразни от известно време и по това време той ще започне да ви притиска, да ви поставя прекомерни изисквания и да ви затруднява да ги изпълнявате по различни начини. Намеренията му са лични, той вижда съперник във вас и се страхува, че може да бъде заменен. Ще се изправите пред решението дали да останете и да стискате зъби при такива условия или да напуснете тази работа. Тъй като работата е един от основните приоритети на Телеца, това ще бъде труден избор.

2022 г. е в много отношения революционна за Телеца. Те ще бъдат принудени да се изправят пред препятствия в личния и професионалния си живот. Те ще преразгледат хобитата си и може би ще намерят такова, за което дори не са знаели, че съществува в тях. В резултат на това те ще станат нови хора с разширен хоризонт. Това ще бъде от полза за техния социален живот. По време на Коледа ще се радвате на заслужен мир в семеен кръг.

Зодия Близнаци

Отворени, приятелски настроени и амбициозни, такива са хората в знака Близнаци. И точно тези черти на характера трябва да развият най-много тази година. Те не трябва да позволяват да бъдат контролирани от негативни чувства и да губят мотивация за постигане на целите си. 2022 г. ще бъде революционна за вас в много отношения. Подгответе се за неочаквани събития в любовния ви живот, които ще ви окажат голямо влияние. Хороскопът ни казва, че като цяло връзките ще бъдат алфата и омегата на следващата година.

През първите месеци ще има мир на всички фронтове, което може да ви накара да почувствате, че се превръщате в стереотип. А това е кошмар за въздушните знаци. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да намерите ново хоби или да подобрите умение, за което преди не сте имали много време. Това може да бъде спорт, творческа дейност или изучаване на нови езици. Може първоначално да не сте заинтригувани, но концентрацията ви ще даде плодове, ако преодолеете тази неприязън.

Близнаците се отличават със своята комуникативност и интелигентност. Това формира отлична основа за богат социален живот. Вие сте привлекателни за обкръжението си, така че не е чудно, че привличате внимание и всеки се обръща след вас. Тази година няма да е по-различно. Но този път звездите ни казаха, че можете да намерите истинска любов сред ухажорите и най-накрая ще почувствате, че да останете с някого и да изградите стабилна връзка има смисъл. Ако вече имате връзка, това ще бъде важен етап за вас. Например съвместен живот, брак или бременност. Не се страхувайте да отворите тази нова глава; ние просто вървим напред, преодолявайки себе си.

По отношение на здравето, хороскоп 2022 предупреждава за храносмилателни проблеми. Близнаците са склонни да имат забързан начин на живот и това не се харесва на техния организъм. Опитайте се да намерите рутина в нередовното си ежедневие, поне що се отнася до храната. Също така е важно да отделяте достатъчно време за хранене и да не консумирате бургери от място за бързо хранене под натиск заради кратката почивка между срещите.

Зимните месеци ще бъдат време на щастие и радост. Ходете на социални събития, където ще имате възможност да създадете нови познанства, които ще ви бъдат полезни в бъдеще, особено професионално. Така че бъдете отворени в това отношение и ще бъде достатъчно само да сте себе си и разчитате на очарованието на известните Близнаци. Това ще гарантира вашия успех.

Зодия Рак

Според нашия годишен хороскоп 2022 година хората от зодия Рак са много емоционално базирани; на първо място за тях са взаимоотношенията и решенията се вземат преди всичко въз основа на чувствата. Но 2022 г. разбърква картите им в това отношение. Любим човек ще предаде доверието им; те ще загубят илюзиите си ище трябва да започне да изгражда нов живот от нулата. Хороскопът казва, че преосмислянето на поведението и навиците им ще бъде ключово за тях.

Изхвърлете всичко негативно от предходната година и насочете мислите си само към бъдещето. Юпитер, в знака Риби, ще ни въздейства от самото начало на 2022 г., ще жадува за вашето желание за знания и личностно развитие. Накрая намирате време за четене и успокоявате разпръснатите си мисли. Може да откриете, че мислите за някои неща повече от преди; ще бъдете по-внимателни, например, по време на спор с партньор или някой ваш близък. Добре е да не се бърза, но всичко с мярка; твърде много решаване на проблеми също няма полза.

Пролетта ще бъде щастливо време за Раците, но ще бъде така наречената „затишие пред буря“. Ще се справите добре с всичко, до което се докоснете. Възползвайте се от това и започнете с ново хоби или собствен проект.

През втората половина на годината Ракът ще очаква значителни промени в любовния си живот. Любим човек, който е пожертвал много и се е чувствал уверен в него, ще ги разочарова. Това може да бъде партньор или някой от близък приятелски кръг. Той ще се опита да ви нарани зад гърба ви. Този човек обаче може да се преобрази много добре. Случайността ще ви покаже истината. Това събитие ще ви навреди и вие ще сте склонни да се затворите в себе си. Не се поддавайте на това и използвайте ситуацията във ваша полза. Ще имате най-голяма полза от контакта с хора, с които ще можете да споделите своя опит. Преодолейте себе си и бъдете отворени за нови запознанства.

Що се отнася до кариерата ви, трябва да плавате през 2022 г. без особени затруднения. Но хороскопът ви съветва да не се претоварвате. Често поставяте твърде много изисквания към себе си, работите извънредно, което може да повлияе на здравето ви. Съществува риск от отслабване на имунитета поради изтощение и податливост към различни сезонни заболявания. Затова се опитайте да отделите достатъчно време, за да се отпуснете, във вашия случай наистина е заслужено.

Зодия Лъв

Хороскопът 2022 изглежда много обещаващ за Лъва. През първата половина на годината ще пожънете успех в работната сфера, а през втората половина ще имате щастлив период по отношение на любовта и връзките. Краят на годината може да бъде по-сложен и да възникнат леки здравословни проблеми. Лъвът е огнен знак, който е пълен с енергия и страст. Тези функции ще бъдат допълнително засилени тази година. Ще имате толкова много сила, че обкръжението ви ще черпи от нея.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година първите месеци на 2022 г. ще бъдат забързани. Благодарение на действието на Марс в знак Стрелец ще бъдете пробивни и пълни с нови идеи, които ще можете да защитите. Вашите ангажименти в работата ще се увеличат; това ще се отрази на позицията ви в йерархията на компанията и на заплатата ви. Колегите ви ще се червят от завист, а началниците няма да могат да се начудят откъде идва това. В този момент ще забавите личния си живот. Уверете се, че не забравяте важни събития, като рожден ден или годишнина на някого. Те лесно биха могли да бъдат тълкувани като безразличие.

През пролетта ще успявате във всичко, до което можете да се докоснете. Опитайте се да го използвате колкото е възможно повече и започнете да реализирате свой собствен проект, например. С идването на втората половина на годината ще се появи някой, който ще играе съществена роля в живота ви. Ако сте неженени, това може да е потенциален партньор, когото чакате ot дълго време. Ако сте щастливо обвързани, ще става дума за създаване на ново и истинско приятелство. Срещата с този човек трябва да се състои през лятото и ще ви събере общ познат.

По отношение на здравето хороскопът предупреждава за вирусни заболявания. Ще бъдете най-податливи на такива през есента и зимата. Лъвът все още е в движение и води активен живот, така че му е трудно да прекара известно време в покой, въпреки че тялото го изисква. Имайте предвид, че ако изкарате дори малък вирус, той може по-късно да се появи другаде и няма да можете да се върнете в нормален режим още много време. Отдайте се на много витамини и спортувайте, за да предотвратите заболявания.

Зодия Дева

Девата е последователна, организирана и търпелива. Това са някои от основните качества, които характеризират успелите хора. Тази година обаче представителите на  този земен знак могат да се сблъскат с повече    дребнавост, което ще попречи на постигането на поставените цели. 2022 г. ще бъде пълна с нови възможности и от вас зависи как ще подходите към нея.

Хороскопът ви съветва да спортувате достатъчно през първите месеци на годината, в идеалния случай заедно с някой от приятелите си. Този вид разтоварване ще бъде от полза на Девата както физически, така и психически. Позицията на Юпитер и Сатурн ще повлияе на социалния Ви живот, ще се чувствате по-добре в уединение и бързо ще се отчудите от близките си. Може да сте склонни да мързелувате. Редовното спортуване ще ви поддържа във форма, а компанията на приятел няма да ви позволи да се затворите напълно.

В областта на кариерата бъдете подготвени за 2022 г., която ще бъде година на големи усилия и голям успех. Ще имате уникална възможност да осъществите мечтата си. Това може да бъде по-висока позиция на текуща работа, шанс да влезете във фирма, в която отдавна искате да работите, или възможност да управлявате собствен бизнес. Но зад това ще има много усилия и търпение. Това не би трябвало да представлява проблем за Вас, но също така ще е необходимо да докажете конкурентоспособността си и да не се плашите от опустошенията. Ще бъде важно да не се разсейвате от дребни неща, това би забавило ненужно вашия успех.

Що се отнася до любовта, тя ще бъде щастлива за Девите тази година. Ще намерите подкрепа в настоящата си връзка в трудни моменти и ще зареждате енергията си, където ви е необходимо. Уважавайте партньора си и не го приемайте за даденост. Но не забравяйте, че ако дадено партньорство работи, трябва не само да вземете, но и да дадете.

От есенните месеци до края на годината можете да се насладите само на заслужена почивка. По отношение на връзките и кариерата ще бъдете много доволни и ще пренесете това усещане за хармония на другите. Хората от вашата сфера ще се обърнат към вас и вие можете да им помогнете поне със съвети и опит, които ще ги улеснят, например, да започнат собствен бизнес. Отделете време да го направите, да направите добро дело.

Зодия Везни

Според нашия годишен хороскоп 2022 година везните са знак, управляван от планетата Венера, затова те отдават голямо значение на емоциите и взимането на решения. Понякога могат да приемат нещата присърце, особено когато става въпрос за спорове, а това е голям недостатък. 2022 г. ще донесе, наред с други неща, препятствия, които Везните ще трябва да решат рационално и на трезва глава, за да не се връщат при тях по-късно като бумеранг.

Хороскопът на Везните за 2022 г. показва, че трябва да прекарвате колкото се може повече свободно време с близките си през първите месеци на годината, тъй като пролетта ще бъде много забързана за вас. Можете да отидете в планината със семейството си или с група приятели. Отпуснете се добре и наберете сила, от която ще черпите през следващия период.

С назалото на Март отговорностите ще започнат да падат върху вас от всички страни. Повечето от тях ще бъдат в областта на имуществата. Може би дори ще купите едно или ще извършите основен ремонт. Работното поле също ще бъде заето. Ще получите задача от работодателя си, която надхвърля редовните ви работни задължения, или ще ви чака голяма поръчка. Трябва да стискате зъби и да се справяте с всичко, което идва на момента, в противен случай проблемите могат да се проточат. Освен това, така по-скоро ще имате ясни мисли.

Личният ви живот през 2022 г. ще бъде като влакче в увеселителен парк. Все още ще бъдем под влиянието на Уран в знака Телец, благодарение на което ще почувствате желанието за промяна, особено в сферата на любовта. Ще бъдете най-доволни от компанията на повече хора.

Що се отнася до партньорството, може да се почувствате несигурни и ще се обърнете към мислите си дали да продължите с партньора си. Ако не сте във връзка, тази несигурност може да включва приятелство. Хороскопът предупреждава прибързани и импулсивни решения. Ще трябва да работите върху свръхчувствителността си и да се опитате да погледнете на нещата от различна гледна точка. Ще ви помогне във всички сфери на живота ви.

Зимните месеци ще бъдат малко по-взискателни във финансово отношение за Везните. Очаквайте спокоен период на работа, но предимството е, че ще имате повече свободно време, което сте пропуснали през по-голямата част от годината. В края на 2022 г. ще имате възможност да получитв време за себе си и да го посветите на близките си, например.

Зодия Скорпион

Типично е за родените под знака на Скорпион да бъдат упорити. Когато решат нещо, отстояват твърдо мнението си и рядко се примиряват. През 2022 г. тези качества ще бъдат много желани в сферата на работата. Преди всичко ще ви трябва достатъчно смелост в личния ви живот, очакват се промени, които не трябва да ви плашат.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година пролетта ще бъде психически взискателна. Някой ваш близък ще се окаже в беда и вие ще се опитате да го измъкнете с всички налични средства. Това може да бъде член на семейството или близък приятел. Този проблем вероятно ще бъде дълготраен, но ще се реши с времето. Редно е да помогнете на приятел в нужда, но внимавайте да не се включите прекалено. Скорпионът е свикнал да прониква в същността на нещата, така че може бързо да загуби перспективата си. Хороскопът предупреждава, че това може да има отрицателно въздействие върху живота му.

В областта на кариерата ще се сблъскате с напрежение между колегите. Може би ще има размяна на мнения, или според колеги ще бъдете много добри с ръководството и това ще бъде претекст за раздялата ви с екипа. Хороскопът за    2022г. ви съветва да общувате възможно най-много при такъв случай. Недоволството и типичното за Скорпиона желание за отмъщение само ще влошат ситуацията и ще нараните най-много себе си. Не позволявайте на тези обстоятелства да ви отвличат от работата.

През втората половина на 2022 г. в любовния ви живот ви очакват изненади. Ще се появи някой, с когото след дълго време ще се чувствате приказно и безгрижно. Ако вече имате партньор, това може да е връзка или просто флирт, който се оказва приятелство. Но това може да бъде и импулс за вас, въз основа на който ще преоцените настоящата си връзка. Накратко, този човек ще има място в живота ви. Но трябва да намерите достатъчно смелост в себе си, за да направите крачка в неизвестното. В този случай не се страхувайте да се доверите на разума си, ако го направите, всичко ще се получи добре.

Ще прекарате зимата в семеен кръг. Всички проблеми, които донесоха последните месеци, ще бъдат решени и ви очаква само заслужена почивка. Отървете се от постоянния страх, че ще пропуснете нещо и използвайте натрупаното свободно време, ще е идеалното време.

Зодия Стрелец

Според нашия годишен хороскоп 2022 година годината ще бъде значима за Стрелеца в областта на отношенията. Някой от миналото ще се опита да се върне във вашия живот и вие ще трябва да се изправите пред решението дали те заслужават вашето доверие. Стрелецът е надарен с голяма доза оптимизъм, който може да доведе до наивност. Автоматично приемате, че другите са безмилостни като вас, но бъдете внимателни в този случай.

Януари ще бъде месец на промяна. От предходната година ще донесете със себе си някои нерешени проблеми, към които ще трябва да се върнете и да откриете истинската същност на проблема. Само тогава ще имате яснота и ще можете да се концентрирате изцяло върху новите събития.

Ще има напрегната ситуация в областта на работата. Юпитер, в знака Риби, ще влияе на сърцето ви. Вашите мисли ще се насочат към кариерата. Ще бъдете внимателни и някои гледни точки може да бъдат преразгледани. По-специално, спирате да решавате неща, които не ви даваха мира през цялото време, просто получавате общ преглед. От съществено значение ще бъде да преодолеете страха от неизвестното, просто продължете напред.

Пролетта на 2022 г. ще бъде преживяна от Стрелец много интензивно. Ще трябва да докажете голяма психическа сила.    Съдбата ви е подготвила трудно изпитание по отношение на връзките. Някой, който някога е имал място в сърцето ви, ще се появи близо до вас, но пътищата ви са се разделили. Ще имате смесени чувства и може да се чувствате объркани и несигурни. Въпросният човек от миналото ви ще се опита по всякакъв възможен начин да си възвърне благосклонността ви. Бъдете внимателни и предпазливи. Стрелецът е склонен да се хвърля челно в нещата, но в този случай може да му се получи.

Що се отнася до здравето, бъдете внимателни със спортните дейности. Склонни сте да бързате и обичате да правите нещата на ваша отговорност, но невниманието ви може да има тежки последствия. Избягвайте екстремните спортове и изберете по-безопасна алтернатива.

Хороскопът казва, че ще прекарате активно зимните месеци. Може би ще отидете в планината, ще карате ски или напротив ще отидете в топли страни и ще избягате от стереотипа на ежедневието. Във всеки случай ще изпитате удовлетворяващ период, който истински заслужавате след преодоляване на всички трудности от 2022 година.

Зодия Козирог

Хороскопът на Козирога за 2022 г. ще се върти главно около връзките. Ще трябва да се сблъскате с проблем, който ви е измъчвал в миналото. Този път обаче той ще бъде успешно разрешен. Учете се от предишни грешки и не се страхувайте да отстоявате себе си.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година Юпитер ще прекара първата половина на годината в знака Риби, което ще има успокояващ ефект върху вас. Ще бъдете полезни на близките си. През този период вие ще служите като гръб на приятелите си. И благодарение на широкоскроеността и постоянния поток от мисли, вие също ще бъдете добър ментор. Ще бъдете по-добре, но се опитайте да не се изолирате изцяло от света около вас. Точно както близките се нуждаят от помощ и съвет от вас, така и вие понякога можете да се нуждаете от тях.

На работа внимавайте да не обръщате твърде много внимание на клюките, които се въртят наоколо. Това може да ви отвлече ненужно от работните задачи и бързо ще загубите позицията си, която веднага ще бъде използвана от някой от вашите колеги, който я наблюдава от дълго време.

Козирогът е един от знаците, които търсят стабилни и качествени отношения. Те имат високи изисквания, много внимателно избират своя колега и веднага щом го намерят, правят всичко възможно да го запазят. Но внимавайте да не ударите главата си в стената. Понякога трябва да преосмислите решенията си и да свалите розовите очила. Хората се променят и вие също ще се развивате с течение на времето и ако настоящата връзка не ви донесе нищо, не се страхувайте да направите крачка в непознатото, независимо дали е партньорство или приятелство.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година в началото на лятото ще разрешите проблем, който ще излезе от миналото ви. Това ще бъде емоционално преживяване и няма да ви е лесно. Проблемът ще бъде свързан със семейния живот. Мислехте, че това е нещо отминало, но то се върна в живота ви по някаква причина. Не бързайте с изводите и отделете достатъчно време. Звездите ще са във ваша полза и вие ще разрешите ситуацията.

В края на годината хороскопът препоръчва да обърнете особено внимание на здравето си. Ще бъдете изтощени от всички събития през 2022 г. и естествено ще бъдете по-податливи на различни заболявания. И особено сезонни. Стойте на топло и яжте достатъчно витамини. С този подход трябва да преживеете останалата част от годината невредими.

Зодия Водолей

2022г. насърчава Водолея да надмогне себе си. Лицата от този въздушен знак са склонни към нерешителност, но ще бъдат изложени на ситуации, които изискват ясна и твърда позиция. Хороскопът също така предупреждава за прибързани заключения и действия. Това може да ви затрудни.

Навлизането в новата година ще бъде малко забързано. Ще прекарвате по-голямата част от времето си на работа, тъй като ще трябва да отработвате от почивките, които сте имали през предходните месеци. Опитайте се да се поучите от тях, не напразно казват „каквото можете да направите днес, не отлагайте за утре“. Ако следвате това правило, можете да започнете 2022 г. на чисто.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година Марс ще повлияе значително през първата половина на годината на знака на    Козирога. Ще почувствате силно желание за признание и успех. Няма да ви липсва достатъчно мотивация, за да постигнете всичките си цели. Така ще успеете в областта на кариерата, но ще изостанете в личен план. Хороскопът ви съветва да не се приемате твърде на сериозно, бихте могли да отдалечите близките си. От съществено значение е да можете да изключите понякога и да се наслаждавате дори на малките неща.

Водолеят е любящ и верен партньор, но недостатъкът му е неспокойствието и нерешителността, които го съпътстват в професионалния и личния живот. Но този път партньорът ще се нуждае от вас, за да му дадете ясни отговори на тези основни въпроси. По този начин изяснете какво наистина искате и действайте съответно. Ако не го направите, просто ще се въртите в кръг. И това е просто ненужно забавяне, тъй като имате партньор, който иска да изгради нещо с вас. Ако сте неженен, това може да е близък приятел или член на семейството.

Тревожност може да ви сполети през есента. Не се страхувайте да споделяте чувствата си с приятели или партньора. Водолеят естествено е по-затворен, но ще видите колко облекчени ще се почувствате, ако успеете да го преодолеете. Щастливи сте, че сте заобиколени от хора, които искрено се грижат за вас и са до вас във всяка ситуация. Не се страхувайте да помолите за помощ.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година ще прекарате последните месеци на 2022 г. най-вече в семейния кръг. Може да има няколко малки конфликта с далечни роднини, които ще имат хапливи коментари. Обикновено имате навика да реагирате преувеличено, опитайте се да го преодолеете за известно време и в интерес на спокойната Коледа е по-добре да изпиете по едно питие и да се насладите на компанията на близките си.

Зодия Риби

Родените под знака Риби са емоционални. Често са склонни към свръхчувствителност и могат да имат истеричен ефект върху другите. Това е тяхната уязвимост. 2022 г. ще бъде изпитание за тях. Пречки ще има по пътя ви, както в работния, така и в личния ви живот и ще трябва да се справите с тях хладнокръвно. В крайна сметка това ще ви направи по-силни и в бъдеще няма просто да се разпаднете.

През първата половина на годината ще бъдете наистина заети. Ще бъдете затрупани от работни задължения и едва ли ще намерите свободно време. През следващите месеци обаче ще бъдете добре финансово възнаградени за това. Звездите ще са във ваша полза и най-накрая може да получите повишението на мечтите. Стискайте зъби по това време и се фокусирайте върху бъдещето, имате какво да очаквате с нетърпение.

В началото на пролетта Рибите ще бъдат засегнати от Юпитер в знака Риби. Благодарение на този ефект можете да се почувствате разочаровани и лесно да изпаднете в депресия. Това ще попречи на отношенията ви. Опитайте се да избягвате негативното мислене – каквато и енергия да излъчвате, се връща към вас, за да можете лесно да попаднете в омагьосан кръг. През това време може да се чувствате несигурни и това ще изкриви възгледа ви за реалността. Ще бъдете недоверчиви към партньора или близките си хора без никаква рационална причина. Не бъдете параноични и внимавайте да действате по начина, по който сте свикнали. Ако успеете, това ще подобри отношенията ви в бъдеще.

Ще прекарате летните месеци, най-вече с приятели. След трудния период, който сте изпитали, заслужавате рестартиране. Направете си почивка на морето, на палатката сред природата или каквото ви хрумне. Не се отдавайте на никакви приключения, защото това е, което ви трябва сега. Изкарване на време с приятели ще ви доведе до други мисли.

Хороскопът предупреждава, че може да получите мигрена и безсъние през втората половина на годината. Това е така, защото ще бъдете стресирани заради натоварения си график. Рибите са трудолюбиви и често претоварени, но е от съществено значение да балансирате работата и почивката. Опитайте, тялото ви ще бъде благодарно.

Според нашия годишен хороскоп 2022 година зимните месеци ще бъдат спокойни. Ще се радвате на над средно добро финансово състояние, тъй като това частично ще ви освободи от стреса и това ще повлияе на личния ви живот, който само ще процъфти.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.