Граничните зодии
Дата на публикуване: 05.10.2020
граничните зодии

Граничните зодии винаги съчетават черти и от двата зодиакални знака. Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец. От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно. Ето и списък на всички гранични дни между първите седем зодии, които обединяват характеристиките и на двата знака. Прочетете какви са личностните черти на хората, родени на тези дати.

Овен-Телец: родените между 20 и 23 април
Комбинацията от амбициозността на Овена с интелигентността на Телеца дава ключ към успеха на тези хора. Те не губят време да мислят как могат да постигнат целите си, а действат. Тези личности са трудни за манипулиране, било то чрез обещания или с лесни пари. Те са страстни и грижовни. Винаги защитават близките си. Неспокойната душа на Овена тук е малко по-уравновесена заради влиянието на доста по-пасивния Телец.
Телец-Близнаци: родените между 20 и 23 май
Комбинацията от Телец и Близнаци носи голям интелект. Телецът осигурява стабилност на Близнаците, а те пък го обогатяват с хитрост и дар слово. Въпреки това, хората, родени в тези три дни често са мързеливи, защото разчитат повече на ума си, отколкото на усилията си. Те могат да получат всичко, което искат с търпение и постоянство (характерни за Телец), съчетани с бърза мисъл (от Близнаците). Човекът Телец-Близнаци обича неочаквани пътувания, иновации и изненади.

Близнаци-Рак: родените между 20 и 23 юни

Хората, родени на границата на тези два знака, са много позитивни. Дори да имат лош ден, те няма да натоварят другите с проблемите си (както би направил истинският Рак). Те са сантиментални и чувствителни като Рака, но не робуват на мнението на другите за тях, подобно на Близнаците. Те имат голяма интуиция, която използват, за да постигнат целите си и да преодоляват препятствията в живота си. Те са интригуващи личности, но са малко непоследователни.

Рак – Лъв: родените между 20 и 23 юли

Хората, родени на прага на тези две зодии, се характеризират със силен характер и сантиментална гледна точка за всяка ситуация. Те са романтични по природа, но си падат по драмата. Тези хора са темпераментни като Лъва и действат преди да се замислят. Те са щедри и са покровители. Обичат да се преструват, че всичко в живота им е супер, дори да не е. Склонни са да си менят настроенията често като Рака. Тези личности имат високи ценности и са честни.

Лъв-Дева: родените между 20 и 23 август

Хората, които са родени на границата на тези два знака, са склонни да се хвърлят в нови предизвикателства непрекъснато. Те са много горди, притежават вътрешна сила, но и малко търпение. Лъвът им носи жизненост и енергия, а Девата им дава допълнителна компетентност във всяка област. Те са склонни да не се доверяват на другите и използват шестото си чувство, за да предотвратят всякакви грешки в живота си. Те мразят да са зависими от друг човек.

Дева-Везни: родените между 20 и 23 септември

Хората, родени между Дева и Везни, носят магия в себе си. Те имат чиста душа и външна красота. Те са добри приятели, невероятни съпрузи, грижовни родители, перфектни домакини. Малко са склонни да се вманиачават на разни теми и да си вкарват натрапчиви мисли. Те обичат искреността, смелите хора, които говорят направо. Те обичат да помагат за решаването на проблемите на другите хора, но мразят да търсят помощ за своите си проблеми.

Везни-Скорпион: родените между 20 и 23 октомври

Хората, родени в тази комбинация, притежават голям магнетизъм и добър късмет. Те имат физическа красота, финес и сексуална привлекателност. Често искат да се открояват и да бъдат център на внимание. Те могат да убедят всеки във всичко и то по възможно най-умния начин. Родените на границата на Везни и Скорпион са много критични към несправедливостта, те имат нужда от хармония и баланс в живота си, но понякога сами се хвърлят в крайности.

Скорпион-Стрелец: родените между 20 и 23 ноември

Този праг създава привлекателни бойци. Тези хора имат много положителни аспекти, но и една доста тъмна страна. Те са много енергични, жадни са за информация и свобода. Родените на границата Скорпион-Стрелец ще прехвърлят своите мечти на близките си, само и само за да ги сбъднат. Те обичат да пътуват и да научават нови неща. Те вярват, че нещата са по-лесни, отколкото изглеждат. Те търсят страстни отношения и имат нужда да им бъде гласувано доверие, защото мразят да бъдат разпитвани и задушавани.

Стрелец-Козирог: родените между 20 и 23 декември

Тази комбинация обикновено носи успех, заради упоритата работа на Козирога и начина на мислене от типа „сега или никога“ на Стрелеца. Тези хора хващат здраво всеки шанс в живота си и никога не оставят нещата да им се изплъзнат. Те са неспокойни и злопаметни. Аспектите на Стрелеца осигуряват много енергия на тези хора, а Козирогът им предоставя необходимата доза търпение. Тези хора се справят отлично с бизнес делата си, но се чувстват много по-добре, ако сами са си шефове.

Козирог-Водолей: родените между 20 и 23 януари

Хората, които имат привилегията да бъдат родени между Козирог и Водолей, се наслаждават на най-хубавите личностни черти и на двата знака. Те са волеви и трудолюбиви като Козирога и имат голям творчески заряд и иновативно мислене като Водолея. Те винаги се стремят да поставят нов рекорд в своята област. Те са верни и нежни партньори в любовта, но също така имат нужда от лично пространство и се наслаждават да бъдат сами от време на време.

Водолей-Риби: родените между 18 и 21 февруари

Тази комбинация носи чувствителност и интелигентност. Тези хора не падат духом в трудните ситуации от живота си, а използват своята интуиция, за да процъфтяват. Те обичат да експериментират и да изпробват нови неща. Те мразят неконструктивната критика, лицемерието и не могат да издържат на хора, които живеят в миналото. Тези личности обичат да помагат на другите, но понякога самите те са несигурни и предпазливи. От Водолея са взели известна доза арогантност, а от Рибите – лоялност.

Риби-Овен: родените между 20 и 23 март

На тази граница са родени хора, които са хем големи мечтатели, хем имат много добре структурирана визия за това, което искат за своето бъдеще. Дори когато животът им минава през труден етап, тези личности са оптимисти и знаят, че всичко си има своето решение. Те обикновено са стабилни и независими. Готови са да вървят по трудния път, за да се докажат. Те имат много особена нагласа към другите, но като цяло се разбират с всички. Любители са на природата и не обичат монотонността.

Източник: Тялото

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.