Греховете на всяка зодия
Дата на публикуване: 13.04.2020
греховете

Греховете на всяка зодия

Греховете няма как да се избегнат, но могат да се намалят поне. Трудно е да се въздържиш, особено когато изкушенията са навсякъде. Разберете кои грехове Зодиакалният знак ви тласка да извършите и бъдете силни.
Стрелец – изневяра
Стрелец просто обича да флиртува. Не му е лесно да остане верен и да поддържа дълга връзка. Дори в състояние на любов очите му постоянно търсят онези, с които може да флиртувате.
Риби – мързеливи
Рибите обичат да се лутат в облаците. Понякога изглежда, че те живеят в свой собствен свят, който напълно не се пресича със света на други хора. Докато другите отиват далеч напред, Риби тъпчат на едно място. Затова представителите на този знак имат славата на мързеливци.

Близнаците – лъжата
Близнаците имат ужасен навик да изкривяват информацията, която трябва да споделят. Те винаги имат различен поглед върху случилото се, за което искат да разкажат на другите. Близнаците действат според правилото – ако искате да съсипете нещо, измамете!
Водолей – арогантност
Водолеите обичат да мислят, че са специални хора. Винаги казват, че малкият им пръст има повече мозък, отколкото всички останали хора, с които трябва да общуват. Но човекът, който твърди такива неща, изглежда също толкова странно.
Рак – поставете другите над себе си
Раците заедно с тези, които обичат, забравят за всичко на света, считайки другите за най-важните хора в света. Те смятат поведението си за съвсем нормално, но си струва да разберат, че подобно отношение към другите показва, че са спрели да мислят за себе си.

Козирог – алчност

Козирогът има навика да седи в офиса до самия край, защото е зает да се състезава постоянно с всички. През цялото време той мисли само да стане по-добър и да печели повече. Козирогът дори не знае къде да харчи тези пари, той просто се хвали с успеха си пред други хора.

Лъв – Гордост

Намирайки се на прага на нарцисизма, Лъвовете с цялото си поведение доказват, че са най-откровените егоисти, що се отнася до отношенията. Те са арогантни и самонадеяни, така че понякога дори хората, които ги обичат, са смъртоносно уморени от тях.

Телец – лакомия / излишък

Когато казваме „лакомия“, имаме предвид не само храната, но и всичко останало. Телецът е влюбен в себе си и мисли в дългосрочен план само за своята полза. Те обичат излишното във всичко: независимо дали става дума за храна, любов или скъпи коли.

Дева – завист

Девите, когато мислят за това, от което се нуждаят в живота и как да го постигнат, винаги гледат другите. Те искат да им се завижда постоянно, особено що се отнася до отношенията. Възниква логичен въпрос: способни ли са Девите изобщо да обичат?

Скорпион – нахалство

Скорпион с главата напред влиза във всякакви отношения в живота си, но не всеки му отговаря. Тогава той започва да манипулира, така че има илюзия за контрол над ситуацията и хората.

Везни – суета

Везните на практика не се интересуват от нищо друго, освен за красотата си. Докато се гледат в огледалото, те имат причина да продължат да живеят. Въпреки факта, че Везните прекарват много време пред огледало, те също се опитват да работят върху своята вътрешна красота.

Източник: Истински истории

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.