Греховете на всяка зодия
Дата на публикуване: 13.04.2020
греховете

Греховете на всяка зодия

Греховете няма как да се избегнат, но могат да се намалят поне. Трудно е да се въздържиш, особено когато изкушенията са навсякъде. Разберете кои грехове Зодиакалният знак ви тласка да извършите и бъдете силни.
Стрелец – изневяра
Стрелец просто обича да флиртува. Не му е лесно да остане верен и да поддържа дълга връзка. Дори в състояние на любов очите му постоянно търсят онези, с които може да флиртувате.
Риби – мързеливи
Рибите обичат да се лутат в облаците. Понякога изглежда, че те живеят в свой собствен свят, който напълно не се пресича със света на други хора. Докато другите отиват далеч напред, Риби тъпчат на едно място. Затова представителите на този знак имат славата на мързеливци.

Близнаците – лъжата
Близнаците имат ужасен навик да изкривяват информацията, която трябва да споделят. Те винаги имат различен поглед върху случилото се, за което искат да разкажат на другите. Близнаците действат според правилото – ако искате да съсипете нещо, измамете!
Водолей – арогантност
Водолеите обичат да мислят, че са специални хора. Винаги казват, че малкият им пръст има повече мозък, отколкото всички останали хора, с които трябва да общуват. Но човекът, който твърди такива неща, изглежда също толкова странно.
Рак – поставете другите над себе си
Раците заедно с тези, които обичат, забравят за всичко на света, считайки другите за най-важните хора в света. Те смятат поведението си за съвсем нормално, но си струва да разберат, че подобно отношение към другите показва, че са спрели да мислят за себе си.

Козирог – алчност

Козирогът има навика да седи в офиса до самия край, защото е зает да се състезава постоянно с всички. През цялото време той мисли само да стане по-добър и да печели повече. Козирогът дори не знае къде да харчи тези пари, той просто се хвали с успеха си пред други хора.

Лъв – Гордост

Намирайки се на прага на нарцисизма, Лъвовете с цялото си поведение доказват, че са най-откровените егоисти, що се отнася до отношенията. Те са арогантни и самонадеяни, така че понякога дори хората, които ги обичат, са смъртоносно уморени от тях.

Телец – лакомия / излишък

Когато казваме „лакомия“, имаме предвид не само храната, но и всичко останало. Телецът е влюбен в себе си и мисли в дългосрочен план само за своята полза. Те обичат излишното във всичко: независимо дали става дума за храна, любов или скъпи коли.

Дева – завист

Девите, когато мислят за това, от което се нуждаят в живота и как да го постигнат, винаги гледат другите. Те искат да им се завижда постоянно, особено що се отнася до отношенията. Възниква логичен въпрос: способни ли са Девите изобщо да обичат?

Скорпион – нахалство

Скорпион с главата напред влиза във всякакви отношения в живота си, но не всеки му отговаря. Тогава той започва да манипулира, така че има илюзия за контрол над ситуацията и хората.

Везни – суета

Везните на практика не се интересуват от нищо друго, освен за красотата си. Докато се гледат в огледалото, те имат причина да продължат да живеят. Въпреки факта, че Везните прекарват много време пред огледало, те също се опитват да работят върху своята вътрешна красота.

Източник: Истински истории

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.