Греховете на всяка зодия
Дата на публикуване: 13.04.2020
греховете

Греховете на всяка зодия

Греховете няма как да се избегнат, но могат да се намалят поне. Трудно е да се въздържиш, особено когато изкушенията са навсякъде. Разберете кои грехове Зодиакалният знак ви тласка да извършите и бъдете силни.
Стрелец – изневяра
Стрелец просто обича да флиртува. Не му е лесно да остане верен и да поддържа дълга връзка. Дори в състояние на любов очите му постоянно търсят онези, с които може да флиртувате.
Риби – мързеливи
Рибите обичат да се лутат в облаците. Понякога изглежда, че те живеят в свой собствен свят, който напълно не се пресича със света на други хора. Докато другите отиват далеч напред, Риби тъпчат на едно място. Затова представителите на този знак имат славата на мързеливци.

Близнаците – лъжата
Близнаците имат ужасен навик да изкривяват информацията, която трябва да споделят. Те винаги имат различен поглед върху случилото се, за което искат да разкажат на другите. Близнаците действат според правилото – ако искате да съсипете нещо, измамете!
Водолей – арогантност
Водолеите обичат да мислят, че са специални хора. Винаги казват, че малкият им пръст има повече мозък, отколкото всички останали хора, с които трябва да общуват. Но човекът, който твърди такива неща, изглежда също толкова странно.
Рак – поставете другите над себе си
Раците заедно с тези, които обичат, забравят за всичко на света, считайки другите за най-важните хора в света. Те смятат поведението си за съвсем нормално, но си струва да разберат, че подобно отношение към другите показва, че са спрели да мислят за себе си.

Козирог – алчност

Козирогът има навика да седи в офиса до самия край, защото е зает да се състезава постоянно с всички. През цялото време той мисли само да стане по-добър и да печели повече. Козирогът дори не знае къде да харчи тези пари, той просто се хвали с успеха си пред други хора.

Лъв – Гордост

Намирайки се на прага на нарцисизма, Лъвовете с цялото си поведение доказват, че са най-откровените егоисти, що се отнася до отношенията. Те са арогантни и самонадеяни, така че понякога дори хората, които ги обичат, са смъртоносно уморени от тях.

Телец – лакомия / излишък

Когато казваме „лакомия“, имаме предвид не само храната, но и всичко останало. Телецът е влюбен в себе си и мисли в дългосрочен план само за своята полза. Те обичат излишното във всичко: независимо дали става дума за храна, любов или скъпи коли.

Дева – завист

Девите, когато мислят за това, от което се нуждаят в живота и как да го постигнат, винаги гледат другите. Те искат да им се завижда постоянно, особено що се отнася до отношенията. Възниква логичен въпрос: способни ли са Девите изобщо да обичат?

Скорпион – нахалство

Скорпион с главата напред влиза във всякакви отношения в живота си, но не всеки му отговаря. Тогава той започва да манипулира, така че има илюзия за контрол над ситуацията и хората.

Везни – суета

Везните на практика не се интересуват от нищо друго, освен за красотата си. Докато се гледат в огледалото, те имат причина да продължат да живеят. Въпреки факта, че Везните прекарват много време пред огледало, те също се опитват да работят върху своята вътрешна красота.

Източник: Истински истории

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.