Греховете на всяка зодия
Дата на публикуване: 13.04.2020
греховете

Греховете на всяка зодия

Греховете няма как да се избегнат, но могат да се намалят поне. Трудно е да се въздържиш, особено когато изкушенията са навсякъде. Разберете кои грехове Зодиакалният знак ви тласка да извършите и бъдете силни.
Стрелец – изневяра
Стрелец просто обича да флиртува. Не му е лесно да остане верен и да поддържа дълга връзка. Дори в състояние на любов очите му постоянно търсят онези, с които може да флиртувате.
Риби – мързеливи
Рибите обичат да се лутат в облаците. Понякога изглежда, че те живеят в свой собствен свят, който напълно не се пресича със света на други хора. Докато другите отиват далеч напред, Риби тъпчат на едно място. Затова представителите на този знак имат славата на мързеливци.

Близнаците – лъжата
Близнаците имат ужасен навик да изкривяват информацията, която трябва да споделят. Те винаги имат различен поглед върху случилото се, за което искат да разкажат на другите. Близнаците действат според правилото – ако искате да съсипете нещо, измамете!
Водолей – арогантност
Водолеите обичат да мислят, че са специални хора. Винаги казват, че малкият им пръст има повече мозък, отколкото всички останали хора, с които трябва да общуват. Но човекът, който твърди такива неща, изглежда също толкова странно.
Рак – поставете другите над себе си
Раците заедно с тези, които обичат, забравят за всичко на света, считайки другите за най-важните хора в света. Те смятат поведението си за съвсем нормално, но си струва да разберат, че подобно отношение към другите показва, че са спрели да мислят за себе си.

Козирог – алчност

Козирогът има навика да седи в офиса до самия край, защото е зает да се състезава постоянно с всички. През цялото време той мисли само да стане по-добър и да печели повече. Козирогът дори не знае къде да харчи тези пари, той просто се хвали с успеха си пред други хора.

Лъв – Гордост

Намирайки се на прага на нарцисизма, Лъвовете с цялото си поведение доказват, че са най-откровените егоисти, що се отнася до отношенията. Те са арогантни и самонадеяни, така че понякога дори хората, които ги обичат, са смъртоносно уморени от тях.

Телец – лакомия / излишък

Когато казваме „лакомия“, имаме предвид не само храната, но и всичко останало. Телецът е влюбен в себе си и мисли в дългосрочен план само за своята полза. Те обичат излишното във всичко: независимо дали става дума за храна, любов или скъпи коли.

Дева – завист

Девите, когато мислят за това, от което се нуждаят в живота и как да го постигнат, винаги гледат другите. Те искат да им се завижда постоянно, особено що се отнася до отношенията. Възниква логичен въпрос: способни ли са Девите изобщо да обичат?

Скорпион – нахалство

Скорпион с главата напред влиза във всякакви отношения в живота си, но не всеки му отговаря. Тогава той започва да манипулира, така че има илюзия за контрол над ситуацията и хората.

Везни – суета

Везните на практика не се интересуват от нищо друго, освен за красотата си. Докато се гледат в огледалото, те имат причина да продължат да живеят. Въпреки факта, че Везните прекарват много време пред огледало, те също се опитват да работят върху своята вътрешна красота.

Източник: Истински истории

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.