Гривните на Венера
Дата на публикуване: 11.03.2021
гривните на Венера

Гривните на Венера вещаят какво ще е здравето, късмета и любовта. Благодарение на това те са научавали предварително какво ще е здравето им, ще имат ли късмет и ще им върви ли в любовта. Но има и едни други линии, които носят информация и определят бъдещия живот на техния собственик. Днес ще разберете какво „казват“ линиите на китката, наречени Гривните на Венера.
Къде се намират Гривните на Венера?
Тези линии са разположени след китката. Може да са две, може да са три, а понякога има дори четири ленти. Всяка линия е разположена на разстояние приблизително половин сантиметър една от друга, като се започне от китката в посока лакътната става.
1. Първата гривна говори за здравето на човека.
2. Втората е линията на богатството.
3. Третата разказва за сърдечните дела (любовта).
4. Четвъртата – за предстоящо дълголетие.

Когато линиите са прави, добре очертани и преминават през цялата китка, такива „гривни“ принадлежат на успешен и щастлив човек, който е и в отлично здраве. Такива очертания се наричат ​​царствени.
Има много редки случаи, когато през китката минава само една линия, или пък изобщо няма никакви очертания. Това означава, че бъдещето на притежателя на такава „гривна“ е изцяло в неговите собствени ръце.
Гривна на здравето
Първата линия, непосредствено до дланта е неясна, тя е прекъсната по един или друг начин – това е сигурен признак за лошо здраве. В допълнение, в живота на човека ще има проблеми, които ще изискват усилия за решаването им.
Трябва да сте внимателни към здравето си и да се опитате навреме да придобиете здравословни навици. Когато линията минава гладко, тя не е прекъсната никъде, няма пролуки по нея – то такъв човек може да бъде поздравен за добро здраве и успех в живота.

Гривната на здравето има различно тълкование за мъжете и жените
При жените, прекъсването в средата на линията под формата на овал, показва проблеми при раждането, и има вероятност изобщо да не се стигне до бременност. Ако има няколко прекъсвания, това би могло да означава, че жената е предразположена към женски болести.

При мъжете с такова прекъсване може да се появи проблем с появата на наследници и импотентност.

Гривната на благополучието
Ако втората гривна е равномерна, без изкривяване и прекъсване, това гарантира гладък и проспериращ живот. Прекъсната ли е или се появява отново, съществува заплаха от парични проблеми, но тази ситуация може да се забави или избегне.

Ако по линията на богатството има много кръгчета (вериги), страхът от трудности не трябва да притеснява този човек. Той смело ще преодолява препятствията и ще преминава през живота като победител. Подобна верижна гривна означава, че късметът е на негова страна.

Ако линията бифуркира в края (разделя се на две), това означава, че човекът ще придобие напълно неочаквано богатство, след като премине средната възраст обаче.

Сърдечната гривна
Третата гривна показва любовта в човешкия живот. Ако гривната е гладка, непрекъсната и завършва от другата страна на палеца, собственикът на такава линия ще има силно взаимно чувство, през целия живот. Съжителството му с неговата сърдечна половинка няма да бъде замъглено от кавги и семейни спорове. Ако разстоянието между втората и третата гривни е повече от един сантиметър, семейното щастие ще споходи този човек в по-късна възраст.

Ако линията е прекъсната, собственикът на такава гривна го чака раздяла с любим човек, развод. Ако на линията има петно ​​под формата на точка или под формата на кръст, собственикът на такава линия ще загуби любимия си човек (ще остане вдовец или вдовица).

Гривната на дълголетието
Собствениците на такава гривна са малко. Наличието на четвърта линия показва дълголетие.

Напълно очевидно е, че имайки проблемна здравна линия, в нашия 21-ви век, с наличните модерни технологии, можем да повлияем на здравето си, и след това да живеем дълъг и ползотворен живот.

Всичко останало, като семейния живот и благополучието, зависят от нашите лични решения и отговорността, която поемаме при тяхното реализиране.

Източник: Лекува

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.