Характер на учителите
Дата на публикуване: 15.09.2020
характер на учителите

Характер на учителите в училище съобразно зодиакалният им знак. Ето няколко неща, които може би ще ви помогнат да се разбирате с учителите си по-добре или поне да знаете какво да очаквате, щом влезете в класната стая.
Какви са учителите според техните зодии:
Овен – обикновено практикуват професията за кратко, тъй като нямат нервите и търпението да издържат повече време. В главата им се въртят твърде много идеи, чиято реализация изисква свободно време и пренасочване на вниманието им в друга посока. Обича състезанията и би могъл да организира такива с цел усвояване на материала по-бързо и по-интересно преподаване на уроците.
Телец – огромното му търпение има своите граници. Може да изтърпи доста от абсурдните идеи, които се въртят в главите на учениците му, но щом чашата прелее веднъж, виновниците ще си понесат последствията. Придържа се стриктно към уроците си, не прави компромиси, държи на дисциплината. Обича обоснованите отговори и подробните есета. При него няма шанс да се отървете от домашните.

Близнаци – часовете с него минават неусетно, тъй като има огромно чувство за хумор и знае как да предаде урока си по забавен и интересен начин за учениците. Понякога се отплесва и започва да говори за странични неща, да разказва истории. Не харесва преписването, по-вероятно е той сам да ви помогне, ако се затрудните, отколкото да бъде милостив, ако ви хване на гледат в тетрадката на съседа.
Рак – емоционален е, трябва да внимавате да не го обидите. Добър и сърцат човек, който би ви помогнал да разберете уроците, както и за всичко останало, от което имате нужда, стига да е по силите му. Държи учениците му да влизат в часовете с нетърпение, затова се стреми да прави времето, прекарано с него интересно и забавно.

Лъв – ако вие сте послушни, той ще бъде добър, ако злоупотребите с търпението му, обаче, ще видите лошата му страна. Може да бъде строг, но иначе е същинска душичка. Иска да бъде харесван от учениците си. Ако внимавате в часовете, слушате и покажете интерес и внимание, със сигурност няма да имате проблем с неговия предмет.

Дева – при учителите Дева всичко трябва да бъде ред и дисциплина. Мразят хаоса, закъсненията и неизпипаните детайли. Планират всичко от началото до края на часа и не понасят, когато нещо не върху така, както са го замислили. Ако се държите добре, ще получите разбирането, което бихте могли да търсите от един учител.

Везни – държат на тишината в часовете си. Често са непредвидими. В един момент може да ви подготвят за контролно, в следващия – да решат да проведат открит урок в парка. Не обичат споровете, не се месят в отношенията между учениците.

Скорпион – всяка респект само докато стои пред вас. Ясно е, че при него няма да има своеволия. Същевременно е любимият учител, защото преподава уроците си по интересен начин, знае как да влезе под кожата на учениците си. Общуването с него по всякакви теми би помогнало на всеки да се изгради като личност.

Стрелец – с него трябва да се приготвите за доста часове, прекарани сред природата. Вероятно ще бъде един от учителите на всички екскурзии. Обожава да пътува и да вижда как учениците му се забавляват, опознавайки нови места. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще ви отговори честно на всеки въпрос. Той просто не може другояче.

Козирог – с него не бива да се спори. В неговата представа никой не може да бъде прав, освен самия него. Нищо не може да промени мнението му или да го накара да размисли. Той е от онези препъни камъни – учителите, в чиито часове присъствието е задължително, защото иначе, ще си навлечете проблеми.

Водолей – макар да става дума за училище, той може да си позволи да не спазва правилата. Просто не ги харесва. Може да закъснее, да се обади в последния момент, че няма да дойде или нещо такова. Интересен учител, който става приятел с учениците си и те търсят компанията му дори след часовете.

Риби – не обича хаоса и безредиците в клас. Чувствителен е и към него трябва да се подхожда деликатно. Съпричастни са, биха помогнали с каквото могат, но не искат да бъдат въвличани в спорове и конфликти. Обикновено, Рибите са преподаватели по химия, биология, физика, тъй като се вълнуват от тези науки.

Източник: Езине

Още новини
Жестоката ми постъпка

Жестоката ми постъпка

Жестоката ми постъпка не остана безнаказана. Ако не бях почувствала на свой гръб болката, която причиних на друга жена, никога не бих си дала сметка за жестоката си постъпка. На този свят няма безгрешни хора, но човек не бива да прави другите нещастни. Бях на 25...

повече информация
Майка на 3 деца

Майка на 3 деца

Майка на 3 деца направи признание. Свърших най-страшния родителски грях – престанах винаги да поставям своите нужди в ъгъла. А децата при всички обстоятелства да са на първо място в моя живот. С тези думи започва изповедта на блогърката Женевиев Шоу Браун, майка на 3...

повече информация
3 зодии не прощават

3 зодии не прощават

3 зодии не прощават изневярата. За някои изневярата не е страшна, те се отнасят чисто философски, за други това е най-голямото предателство. Не всеки може да прости предателство, но кои от зодиите никога не могат да простят нищо? Започваме със Зодия Рак. Ракът е много...

повече информация
5-годишно момче спасител

5-годишно момче спасител

5-годишно момче направи страхотен подвиг и заслужи нашето внимание. От децата можем да научим много. Те са невинни и са готови на всичко. Доста често те не се колебаят да помогнат на някого изпаднал в беда. На тях просто им идва отвътре да го правят. Разбира се не...

повече информация
Advertisements
Сомалийско сираче

Сомалийско сираче

Сомалийско сираче имаше късмет да попадне в добри ръце. Много страни в Африка все още живеят много бедно. Доста деца от африканските народи имат злочеста съдба. Живеят в бедност и мизерия, а болестите, които кръжат над тях са многобройни. Нямат пари за лечение и доста...

повече информация
Свекърът и мама са имали връзка

Свекърът и мама са имали връзка

Свекърът и мама са имали връзка в миналото. Защо трябва децата да плащат греховете на родителите си? Семейните отношения са сложна система от връзки, които лесно могат да се объркат. Обикновено децата разчитат на родителите си да оправят нещата, но нерядко проблемите...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.