Хороскоп за седмицата 9-15 септември 2019
Дата на публикуване: 08.09.2019

Хороскоп за седмицата 9-15 септември 2019

Хороскоп за седмицата е важен, за да знаете как са настроени звездите към вас. Проверете какво очаква всяка една зодия до 15 септември 2019.
Зодия Овен
Очакват ви хубави моменти, на които трябва да се насладите истински. Отпуснете се, мислете позитивно и в дългосрочен план. Не се обръщайте назад, заредете се с оптимизъм. Някъде близо до вас има някой, на когото да се доверите. Той е вашият ключ към просперитет. Не се подлагайте на излишни ненужни експерименти, защото ще носите отговорност за тях. Ако решите да споделяте нещо важно, имайте предвид, че всяко изречение ще се гледа под лупа от насрещната страна.
Зодията ви има вероятност да иска пари или вещи от приятели назаем. Около и преди 15 септември има вероятност да сте по-емоционални от обикновено и да реагирате спонтанно на нещата. Всичко това обаче няма да ви навреди, а дори ще подобри настроението ви.

Зодия Телец
Съсредоточете се в човека, който ви обича, защото той ще има нужда от повече внимание от ваша страна. Не го пренебрегвайте за сметка на работа или други неща. Заредете се с позитивизъм, махнете негативното и се насладете на красотата на живота. Съдбата е блогсклонна към вас, яхнете тази вълна и се понесете на гребена на успеха. Вероятно е да се яви човек, който ще застане до вас. Доверете му се, защото чрез него ще повишите вашия авторитет. Към 14-15 септември не обръщайте внимание ако някой реши да ви нагрубява или да ви прави мръсно. Спрете да се притеснявате, бъдете добронамерени към всички. Ваш плюс е да имате търпение и да се държите справедливо и точно с хората, които ви заобикалят.
Зодия Близнаци

Идващата седмица може да промени ритъма ви на живот. Това ще се случи, благодарение на далечна вест, която не очаквате. В края на седмичния период имайте едно на ум, защото колеги са в състояние да ви направят мръсно. Финансовите въпроси тогава ще са с приоритет за вас. Време е да си оправите отношенията с някои близки хора, звездите са настроени благосклонно за това. Напоследък ви се е събрала доста голяма умора, затова по-добре не си хабете енергията в спорове, които могат да прераснат в конфликти. Съсредоточете се и поемете отговорност върху нещата, които ще правите. Ако нямате връзка, сега е моментът тя да се появи изневиделица. Ако се появи любов на хоризонта, възможно е се превърне в по-сериозно и дори да мислите за сватба. Периодът ще е идеален да се разгърнете идейно, да започнете ваш нов бизнес и да следвате мечтите си. Но за тази цел трябва да потиснете негативните емоции, за да наредите успешно пъзела.

Зодия Рак

Трябва да проявите повече търпение през тази седмица, за да можете да осъществите плановете си безпроблемно. Задава се събитие, което може да ви докара развълнува, но ще завърши щастливо. Ако умеете да ремонтирате, периодът е подходящ за някаква промяна у дома, която трябва да извършите сами. Не бива да преяждате. Възможно е мотивацията ви за работа да е понижена, затова не се форсирайте и изчакайте да премине седмицата, за да продължите с нови сили. Предстоят възможни катаклизми в любовта. Само от вас си зависи да овладеете положението. Около 14-15 септември вашата емоционалност и чувствителност ще се засилят, ще ви трябва повече споделяне проблемите, които ви измъчват

Зодия Лъв

Хороскоп на седмицата ви призовава да разчитате повече на чувството си за хумор и се усмихвайте. Ако децата са ви големи, ще ви зарадват с нещо. Обърнете повечко внимание на бита. Възможно е да имате известни трудности, а за да ги избегнете, се облегнете на човека, който ви дава любов или на някой близък приятел. Ако обичате работата си – това е вашето време! Предстои ви важен период, през който ще покачи финансите ви. Вслушвате се повече в себе си, не гледайте в чуждата паница. Ако някой около вас има успех, подобен на вашия, радвайте се наравно с него.

Зодия Дева

Никак не е лош периодът за Девите. Пълни сте с интересни хрумвания, които можете да ги превърнете в сериозни финансови приходи. Важно е да ги реализирате, за да накарате другите да повярват във вашите способности. Всичките ви идеи ще бъдат неповторими и дори гениални. Възползвайте се, защото това ще ви помогне да се издигнете или да ви повишат в работата. Ако някои от вас нямат партньор в любовта, а имат добър приятел, сега е възможно това да се обърне във ваша полза и приятелството да прерасне в любовна връзка. Ако сте от нежния пол, вие ще поднасяте изненади. Престанете да се тревожите и притеснявате за всичко, това няма да работи във ваша полза.

Зодия Везни

Хороскоп на седмицата ви предсказва, че периодът е важен за вас, неочаквано събитие ще ви създаде доста емоции, но всичко ще завърши добре за вас. Пазете се ако имате интимна връзка от личности, които са способни да ни навредят. Осланяйте се на своите чувства и интуиция не общувайте с недоброжелателите, които могат да развалят вашата връзка. Съсредоточете се повече на работното място. Напоследък сте леко мързеливи и отпуснати, трябва да се стегнете. Помислете и за здравословното си състояние, хроничната умора към края на седмицата ще се засили, подсилете се с повече витамини. Възможно е хората да ви натоварят и отегчат, но вие бъдете над нещата. Възможно е подобрение на финансовото ви състояние. Ще се появят притеснения, но накрая всичко ще се разреши така, както искате.

Зодия Скорпион

Скорпионите ги очаква малко по-нестабилен период и разнообразни събития, които ще ви изкарат от равновесие. Вълненията ще нараснат, ще станете по-чувствителни от всякога. Най-добре бъдете предпазливи ако решите да правите бизнес. За да успеете, разкарайте всякакви емоции и просто бъдете делови. В личен план също може да имате леки сътресения, които можете да избегнете, ако не се вглъбявате много в проблемите. Ще имате домашни недоразумения, за които трябва да намерите подходящ начин да ги решите. Ако искате да увеличите капитала си, поработете извънредно или допълнително, за да постигнете желания успех. Бъдете търпеливи, не прибързвайте. В здравословен план е възможна поява на главоболие.

Зодия Стрелец

В този период има известна вероятност емоциите да победят разума. Помислете за това и бъдете по-дисциплинирани. Възможни са леки конфликти с близки, които не е лошо да решите мирно и тихо. Не бъдете груби. В интимния живот следвайте собствената си интуиция за нещата и премахнете докато е време опита за външно вмешателство. Има вероятност за някаква финансова печалба. Ще решите да вложите парите в нещо, което ще се окаже не толкова добро, затова внимавайте. Ще се вълнувате повече от необходимото през периода, което ще е пречка за мисленето ви. Вашата изнервеност ще ви попречи на всичко. Запазете самообладание и възстановете спокойствието и душевния мир.

Зодия Козирог

Напрежението ще се покачва. Задава се събитие, свързано с висока емоционалност. Всичко ще завърши благоприятно за вас. Напоследък се чувствате силно преуморени и натоварени с много неща. Имайте предвид, че ще задълбочите разговорите за пари към края на седмицата. Трябва да подобрите настроението си, което е важно при контакт за бизнес дела, за да имате успех. Може да възникнат конфликтни ситуации с хора около вас. Не трябва да бъдете груби, а действайте елегантно. Ако криете нещо от интимния си живот, вероятността да се разкрие е доста голяма. Пазете се от предатели, вслушвате се в препоръките на хора, които ви мислят доброто. Запомнете, че не винаги знаете повече от другите.

Зодия Водолей

Спрамо хороскоп на седмицата е време за прошка. Усещате, че сте сгрешили, затова периодът ще е особено приветлив да изчистите недоразуменията. Спрете да се преструвате на такива, каквито не сте, защото няма да е във ваша полза. Дръжте се естествено. Възможни са леки семейни проблеми, които ще трябва да потушите с щастлив край. Осланяйте се повече на приятелите около вас, които ще ви донесат подкрепа. Ако нямате много приятели, самотата ще ви тежи. Възможно е да повишите финансовото си състояние към средата на периода, но само ако хванете нещо допълнително, не от основната ви дейност. Ако не друго, то поне сте с добро здраве и идеална кондиция. Бъдете търпеливи и нещата ще се наредят. Подобрете настроението си, за да можете да осъществите ползотворни бизнес-контакти

Зодия Риби

Недейте да се преструвайте, защото другите ще го разберат. Доверете се на вашия чар и обаятелност, защото това ще допадне на останалите около вас. Ако сте направили погрешни неща, време си е да искате прошка, която ще получите. Ако нямате постоянен партньор в живота, има голяма вероятност да се появи, като тази любов да се разрастне и да се стигне идо брак. В период на отлично здраве сте, очаква ви семейно щастие и хармония. Бъдете готови да използвате спестяванията си в нещо ново, защото периодът е подходящ за развиване на бизнес. Не правете излишни и необмислени ходове, защото ще носите сериозна отговорност за действията си. Всичко, което вършите се гледа с недоверие и може да бъдете критикувани, затова се успокойте и защитете тезите си.

Ако ви е харесал този хороскоп за седмицата, ще очакваме да го разпространите на всички, които вярват в зведите.

 

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.