Има значение на коя ръка се носят пръстените
Дата на публикуване: 08.01.2020
има значение

Има значение на коя ръка се носят пръстените

Има значение къде ще носите вашите пръстени – били те бижута или брачните. От древни времена златните и сребърни бижута, включително пръстените, са били атрибути на магьосници, свещеници и лечители. Подсилени със скъпоценни и полускъпоценни камъни, те са били проводници на космическата енергия.
Слагайки пръстен и настройвайки се на желаната вълна, магьосникът е можел да лекува или пък обратното – да урочасва, да привлича пари към себе си и да коригира съдбата си.
Днес почти никой не се интересува на кой пръст трябва да носи пръстен. Жените решават този въпрос чисто интуитивно.
И допускат грешка, защото, осъзнавайки простите, но много важни закономерности, чрез пръстените можем да преобърнем съдбата си. В истинския смисъл на думата!

Не всички знаят на коя ръка трябва да носят пръстена си. Като начало, ще изясним значението на ръцете. Дясната “взима”, а лявата “дава”. Първата е по-активна, а втората – по-пасивна.
Искате да сте по-умни и успешни? Тогава носете пръстени на дясната ръка. Скъпоценностите на лявата ръка пък ще ви предпазят от проблеми и нещастия. С други думи – това е най-добрият амулет, който можете да имате!
Металът, от който е направен пръстенът, също е много важен. Златото олицетворява енергията Ян. То е традиционно активен метал. Среброто коригира енергийните дисбаланси, предпазва от уроки и лоши очи. Спомнете си легендите: само сребърният куршум е в състояние да убие върколаците.
Важно е също така да знаете, че всеки един пръст отговаря за нещо. Палецът на дясната ръка – това са вашите разум и логика. Ако носите златен пръстен на този пръст, ще станете по-прагматични и предприемчиви.

Златен пръстен на левия палец ще допринесе за развитието не само на интуицията ви, но и на нейната монетаризация.

Показалецът се свързва с енергията и с човешката сила. Когато сочите с този пръст, вие излъчвате мощен енергиен поток, който дори може да пробие аурата. Това обяснява дискомфорта, който изпитвате, когато някой ви сочи с този пръст.

Ако това се превърне в навик, сложете на този пръст сребърен пръстен, инкрустиран с камъни в хладни цветови нюанси. Що се отнася до златото – по-добре не го носете на показалеца! То само ще помогне на черните магьосници, които искат да пробият енергията ви.

Златен пръстен на средния пръст ще ви помогне да ускорите развитието на кармични програми, които животът ви е подготвил. Неприятностите и проблемите ще се излеят върху вас като из ведро, но след това всичко ще е наред.

Не забравяйте, че ускоряването на кармичната програма ще пречупи слабия човек, а силния ще направи още по-силен.

Ако искате да смекчите тежестта на кармичните удари или да ги отложите, тогава използвайте сребро. Трябва да го носите на лявата си ръка.

Безименният пръст е свързан с няколко сфери: на любовта и семейство, както и на успеха сред хората. За да постигнете това, което искате, използвайте злато. Носете го на дясната си ръка.

Кутрето на лявата ръка е свързано с качества като ум и умение да се разбирате с другите хора. Златен пръстен с червен камък на този пръст ще ви помогне да засилите комерсиалния си талант. Парите няма да потекат към вас като река, но ще бъдат достатъчно.

Искате да си починете от всичко? Сложете сребърен пръстен на кутрето си!

Венчалните халки са символ на верността. Когато младите разменят пръстени, те заявяват намерението си да “живеят заедно в радост и скръб и да умрат в един ден”. Те носят халката си на безименния пръст на дясната ръка.

Най-добре е халките да са от злато. Те правят съпрузите по-активни в брака и ги кара заедно да работят върху изграждането на семейните отношения.

Среброто прави човека някак си по-пасивен, дори егоистичен. Този метал кара хората само да взимат, без да дават нищо в замяна. А това далеч не е най-добрият вариант за дългосрочно развитие на отношенията.

В случай, че бракът се разпадне, всеки един от съпрузите трябва да върне пръстена на бившата си “сродна душа”. Или пък да премести пръстена от лявата на дясната си ръка. Пръстът, разбира се, отново трябва да е безименният.

Това ще помогне да забравите неуспешната любов и бързо да се настроите за нова връзка.

Не е добре да пазите венчалната си халка в кутия, защото енергийната връзка с бившия ви партньор ще се запази.

Източник: За жената

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.