Има значение на коя ръка се носят пръстените
Дата на публикуване: 08.01.2020
има значение

Има значение на коя ръка се носят пръстените

Има значение къде ще носите вашите пръстени – били те бижута или брачните. От древни времена златните и сребърни бижута, включително пръстените, са били атрибути на магьосници, свещеници и лечители. Подсилени със скъпоценни и полускъпоценни камъни, те са били проводници на космическата енергия.
Слагайки пръстен и настройвайки се на желаната вълна, магьосникът е можел да лекува или пък обратното – да урочасва, да привлича пари към себе си и да коригира съдбата си.
Днес почти никой не се интересува на кой пръст трябва да носи пръстен. Жените решават този въпрос чисто интуитивно.
И допускат грешка, защото, осъзнавайки простите, но много важни закономерности, чрез пръстените можем да преобърнем съдбата си. В истинския смисъл на думата!

Не всички знаят на коя ръка трябва да носят пръстена си. Като начало, ще изясним значението на ръцете. Дясната “взима”, а лявата “дава”. Първата е по-активна, а втората – по-пасивна.
Искате да сте по-умни и успешни? Тогава носете пръстени на дясната ръка. Скъпоценностите на лявата ръка пък ще ви предпазят от проблеми и нещастия. С други думи – това е най-добрият амулет, който можете да имате!
Металът, от който е направен пръстенът, също е много важен. Златото олицетворява енергията Ян. То е традиционно активен метал. Среброто коригира енергийните дисбаланси, предпазва от уроки и лоши очи. Спомнете си легендите: само сребърният куршум е в състояние да убие върколаците.
Важно е също така да знаете, че всеки един пръст отговаря за нещо. Палецът на дясната ръка – това са вашите разум и логика. Ако носите златен пръстен на този пръст, ще станете по-прагматични и предприемчиви.

Златен пръстен на левия палец ще допринесе за развитието не само на интуицията ви, но и на нейната монетаризация.

Показалецът се свързва с енергията и с човешката сила. Когато сочите с този пръст, вие излъчвате мощен енергиен поток, който дори може да пробие аурата. Това обяснява дискомфорта, който изпитвате, когато някой ви сочи с този пръст.

Ако това се превърне в навик, сложете на този пръст сребърен пръстен, инкрустиран с камъни в хладни цветови нюанси. Що се отнася до златото – по-добре не го носете на показалеца! То само ще помогне на черните магьосници, които искат да пробият енергията ви.

Златен пръстен на средния пръст ще ви помогне да ускорите развитието на кармични програми, които животът ви е подготвил. Неприятностите и проблемите ще се излеят върху вас като из ведро, но след това всичко ще е наред.

Не забравяйте, че ускоряването на кармичната програма ще пречупи слабия човек, а силния ще направи още по-силен.

Ако искате да смекчите тежестта на кармичните удари или да ги отложите, тогава използвайте сребро. Трябва да го носите на лявата си ръка.

Безименният пръст е свързан с няколко сфери: на любовта и семейство, както и на успеха сред хората. За да постигнете това, което искате, използвайте злато. Носете го на дясната си ръка.

Кутрето на лявата ръка е свързано с качества като ум и умение да се разбирате с другите хора. Златен пръстен с червен камък на този пръст ще ви помогне да засилите комерсиалния си талант. Парите няма да потекат към вас като река, но ще бъдат достатъчно.

Искате да си починете от всичко? Сложете сребърен пръстен на кутрето си!

Венчалните халки са символ на верността. Когато младите разменят пръстени, те заявяват намерението си да “живеят заедно в радост и скръб и да умрат в един ден”. Те носят халката си на безименния пръст на дясната ръка.

Най-добре е халките да са от злато. Те правят съпрузите по-активни в брака и ги кара заедно да работят върху изграждането на семейните отношения.

Среброто прави човека някак си по-пасивен, дори егоистичен. Този метал кара хората само да взимат, без да дават нищо в замяна. А това далеч не е най-добрият вариант за дългосрочно развитие на отношенията.

В случай, че бракът се разпадне, всеки един от съпрузите трябва да върне пръстена на бившата си “сродна душа”. Или пък да премести пръстена от лявата на дясната си ръка. Пръстът, разбира се, отново трябва да е безименният.

Това ще помогне да забравите неуспешната любов и бързо да се настроите за нова връзка.

Не е добре да пазите венчалната си халка в кутия, защото енергийната връзка с бившия ви партньор ще се запази.

Източник: За жената

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.