Истинската любов се намира трудно
Дата на публикуване: 04.06.2020
истинската любов

Истинската любов се намира трудно

Истинската любов идва понякога неочаквано и ни хваща непотготвени. А понякога хората сами се затварят в себе си и не позволяват никой да пристъпи в техния свят. Тези невидими стени могат много да ни пречат да изградим хармонични и истински доверителни отношения с половинката или приятелите ни. Може би причината за този страх е невидимата сила, която ви кара да усещате, че никой не би могъл да остави трайна положителна следва в живота ви и във вас.
В забързаното всекидневие, което водим, понякога е сложно да спрем за миг и да обмислим всички факти. Така ние свикваме с разочарованието, мислейки си че всички хора са еднакви.
Дори някой да ви наранил, това не е причина да се затваряте в себе си и да не допускате никого в живота си.

Изграждайки невидими прегради, вие никога няма да успеете да сте щастливи. По-добре е да опитате, а не след време да съжалявате за изгубените възможности и шансове, които реално животът ви е предлагал, но вие сте били прекалено песимистично настроени и затворени, за да ги видите.
Но какво да правите, ако срещнете вашата втора половинка и започнете да се съмнявате, но след това все пак разберете, че това чувство на страх и несигурност не са били основателни? Бъдете просто предпазливи и анализирайте хората около вас, вместо да се затваряте в себе си. Ето и няколко съвет как можете да разпознаете наистина специалните за вас хора, които ви обичат и не биха ви наранили.

1. Винаги ви правят щастливи

Голяма част от хората, които са изградили невидими стени около себе си, реално живеят на автопилот и не забелязват, че пропускат много ценни мигове. Те дори не си позволяват да чувстват, да обичат и да се радват на живота. Ако човека до вас успее да промени тази ваша негативна нагласа, карайки ви да се чувствате важни, значими и щастливи, тогава не го изпускайте, защото вие сте наистина важни за него. Хората, които истински се интересуват от вас и как се чувствате, винаги ще забележат, ако сте тъжни, и ще се опитат да ви помогнат, колкото и да ви се струва безнадеждна дадената ситуация.

2. Правят първата крачка

Те са наясно, че трябва да направят първата крачка и да се опита да спечелят вашето доверие, променяйки песимистичната ви нагласа за хората и живота като цяло. И бъдете уверени, че те ще се справят с това, заливайки ви с множество положителни емоции и влагайки цялото си старание, за да се докажат пред вас.

3. Те винаги са решителни и не се предават лесно

Тези хора умеят да изслушват и са отдадени на хората, които са истински важни за тях. Въпреки началната ви отчужденост, те ще намерят верния ключ, за да разрушат тази невидима стена, която сте изградили и ще успеят да разтопят леденото ви сърце.

4. Изключително търпеливи са

Няма да успеете да ги откажете, защото те знаят че ще се наложи да мине време, за да свалите гарда и да им се доверите истински. Ще положат неимоверно старание и търпение, за да успеят да изградят с вас връзка, която да е основана на доверие и хармония.

5. Те са интуитивни

Трудно се срещат хората, които могат да ни разберат с половин дума и да довършат нашите мисли. Ако човека до вас на чисто емоционално и духовно ниво е на една вълна с вас, значи не бива да го изпускате от живота си. Те винаги знаят и могат да разберат вашите най-съкровени мисли и страхове, помагайки ви да се справите и да се преборите с тях.

Ако сте срещнали такъв човек в живота си, значи за него вие сте наистина важни и той ще ви подаде ръка във всяка една ситуация. Не го изпускайте, а се опитайте да отворите сърцето си и да се доверите, изграждайки наистина хармонични и топли отношения.

Източник: Езине

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.