Избери една луна
Дата на публикуване: 11.02.2021
избери една луна

Избери една луна и провери какъв човек си. Луната, магическа и тайнствена, може да определи аспекти на вашия живот и вашата личност. Точен тест: изберете любимата си луна и след това открийте подробно описание на личността си и послание за живота си.
1. Ефективни и ориентирани към постиженията:
Вие се характеризирате като енергичен, оптимистичен човек с високо самочувствие. Чувствате, че трябва да работите непрекъснато в търсене на безопасност и искате да създадете база за материално благополучие, защото смятате, че безопасността идва в резултат на работа и стабилен дом.
Основното предизвикателство е да бъдете по-толерантни към себе си, защото можете да станете безмилостен и строг съдия. Обърнете внимание на това как се отнасяте към себе си, когато правите грешки (думите, които използвате, нещата, които вършите), уважавайте себе си, приемайте грешките си и работете с любов и решителност да ги разрешите. Много по-добре е да станеш най-добрият от твоите мечти, отколкото твоя собствения си палач.

2. Творчески и възприемчиви:
Вие характеризирате себе си като практичен, любезен, емоционален човек, който се радва на най-изявените неща в живота. Вие сте много свързани с чувствеността на материалния свят и искате да изградите естетическа и емоционална среда. Имате склонност да понасяте крайности: оставате до ранните часове да гледате филми или да слушате музика, да ядете повече и да ядете нежелана храна, която накрая намалява енергийните ви нива.
Малко умереност в интензивността, с която приемате живота и малко повече организиране на вашето време и енергия, ще ви помогне да засилите яркостта на вашия живот, вашата работа и всичко, което създавате.

3. Енергичен и темпераментен:

Вие характеризирате себе си като човек, който копнее да има увереност, сила на характера и да бъде важен в света. Вие сте креативни личности, които винаги се опитват да поддържат добрите условия, за да гарантират вашето благосъстояние и това на вашите близки. Смятате, че приятелството е пакт на взаимна защита, което ви кара да бъдете много лоялни и много уплашени от това, че сте предадени, и точно там е вашето голямо предизвикателство: Доверие. Постоянното недоверие, както и признак на слабост, е ужасно изтощително.

Вие се характеризирате с избора си много добре, затова се доверявайте на другите без страх, увереност, доброта и безрезервно, защото всичко, което давате, винаги ще се върне при вас. По този начин животът ви ще бъде много по-спокоен, пълен, щастлив и задоволителен.

4. Чувствителни и състрадателни:

Имате голямо желание да вършите добри дела и да бъдете одобрени за тях, затова сте станали много любезен човек, който обикновено се фокусира върху посрещането на нуждите на другите, понякога не сте достатъчно отпочинали или не сте отделили време, за да изпълните вашите собствени желания и нужди. Много пъти сте си изграждали имиджа си чрез други, което би могло да генерира някаква зависимост и точно там е голямото ви предизвикателство: да осъзнаете вашето значение, вашите таланти и вашата стойност.

Вие сте човек, надарен с прекрасни таланти и чувства, позволявайте си да ги изследвате, да ги използвате и да изграждате чудесни неща в живота си с тях. Помощта за другите е във вашето естество, но понякога просто трябва да мислите за себе си и да си помогнете да станете добри, доволни и щастливи.

5. Неспокойни и изследователи:

Вие се характеризирате като културен човек, благороден наблюдател, любопитен и много обективен и въпреки че можете да бъдете приятелски настроени и да се занимавате с разговор, предпочитате да останете с близките си или просто да прекарате времето си с добро качество. В съзнанието ви обикновено има голям поток от идеи и по тази причина понякога страдате от безсъние и стрес.

Основното предизвикателство е да вярвате в интуицията си (гласа на сърцето си, който чувате в съзнанието си) и да подготвите ума си да живеете в позитивна хармония, защото колкото повече го правите, толкова по-бързо ще премахнете препятствията и идеите, които предотвратявате достигането на истинско щастие в живота си и да станете честен, пълноценен и доволен човек. Не забравяйте, че ако позволите сърцето ви да бъде вашият компас, вашият ум – вашата карта и вашата душа – вашият водач, вие никога няма да бъдете изгубени.

6. Хармонични и приятни:

Вие характеризирате себе си като човек, който оценява много спокойствието (в някои случаи предпочитате да имате спокойствие, отколкото да бъдете прави) и който се наслаждава на обикновените удоволствия на живота: стойте вкъщи, за да гледате филми, да се срещате в тих парк със семейство или приятели, да отидете в малък близък ресторант. Вие сте много активен и квалифициран човек, но искате да избягате от конфликтите на света и забързаното темпо.

Вие прекарвате много време в мислене за бъдещето, което създава много тревога и това е мястото, където се крие голямото ви предизвикателство. Колко пъти сте съсипали един добър ден, мислейки за неща, които никога не са се случили? За да продължите да мислите за бъдещето, намалявате щастието, ефективността и енергията си, докато свързвате с присъствието си, ще ви помогне да бъдете собственик на живота си.

Източник: За Жената

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.