Избери котка и виж какъв си
Дата на публикуване: 10.11.2020
избери котка

Избери котка и виж какъв си в живота. Котките са очарователни същества, които изпитват специална любов към своите стопани, но имат специален начин да я изразят. Те са страхотни приятели и спътници! Те са послушни, сладки и лоялни! По характера и външния вид на котката може да се каже много за личността на нейния собственик.
Разгледайте снимката по-долу и изберете котката, която привлича вниманието ви най-много. След това прочетете какво казва вашият избор за някои от вашите личностни черти.
Котка 1
Вие сте съпричастен и внимателен човек, който цени чувствата, любовта и приятелството. Вие сте човек, който се опитва да има истинска и дълбока връзка. Не обичате повърхностни и нерешителни хора. Вие сте уникални и можете да кажете, че сте единствената по рода си душа.
Вие сте много интуитивен и понякога ексцентричен. Вие сте много емоционални, винаги печелите уважението на другите и винаги виждате ясно тъмните и светлите страни на живота.

Котка 2
Вашият избор казва, че сте независим и свободен човек. Обичате да изследвате нови неща и да получавате нови преживявания. Обичате да пътувате и да създавате нови приятели.
Вие сте толкова интересен човек, че винаги доставяте удоволствие на другите да общуват с вас и имате вроден чар. Вие сте много замислен и страхотен мислител. Мненията и мислите на други хора са много важни за вас.
Вие сте интроверт и се разбирате добре с тези, които обичат да говорят и спорят с вас. Често се опитвате да направите своето, дори ако някои не са съгласни с вас.

Котка 3
Вие сте перфекционист с голяма интелигентност. Виждате всеки детайл във всяка ситуация, анализирате всичко добре и почти винаги намирате правилното решение. Освен това сте инстинктивни, имате добра интуиция и сте много решителни. Не обичате да сте сами и обичате да говорите.
Вие сте честен, весел и много отговорен човек. Обичате да се грижите за другите и вярвате в честния труд, всъщност поемате всякаква отговорност, свързана с работата. Ти си умен и остроумен, винаги имаш история, която да разкажеш.
Котка 4
Вие сте човек с благородно сърце, надежден сте и всичките ви приятели винаги могат да разчитат на вас. Правите всичко възможно, за да помогнете на нуждаещите се. Работите много усилено, щедри сте и лековерни, така че много хора могат да се възползват от това, за да ви наранят. Но дори и след това продължавате да ги обичате.

Котка 5
Вие сте много целенасочен човек, който работи усилено върху себе си, за да се усъвършенствате и да постигнете целите си. Вие сте на земята и винаги мислите, че ако искате нещо, трябва да го получите.
Вие сте щастливи и необезпокоявани. Вие сте много съпричастен и разбиращ човек. Вие сте страхотен слушател, който не осъжда другите. Имате способността да издържате на всяка ситуация и рядко да се притеснявате. Вие знаете как да управлявате времето си.
Котка 6
Вие сте много амбициозен и успешен човек. Винаги сте готови да преодолеете всякакви трудности. Вие не сте от хората, които озадачават проблемите и ако си поставяте цели, се опитвате да ги постигнете по всякакъв начин.
Имате голям късмет и оптимист, защото животът ви е дар, за да се възползвате максимално от него. Винаги сте готови да бъдете с хората, които обичате. Имате завиден подход към живота. Вие сте добри в опрощаването, ученето и усъвършенстването.

Източник: Виж ти

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.