Избери котка и виж какъв си
Дата на публикуване: 10.11.2020
избери котка

Избери котка и виж какъв си в живота. Котките са очарователни същества, които изпитват специална любов към своите стопани, но имат специален начин да я изразят. Те са страхотни приятели и спътници! Те са послушни, сладки и лоялни! По характера и външния вид на котката може да се каже много за личността на нейния собственик.
Разгледайте снимката по-долу и изберете котката, която привлича вниманието ви най-много. След това прочетете какво казва вашият избор за някои от вашите личностни черти.
Котка 1
Вие сте съпричастен и внимателен човек, който цени чувствата, любовта и приятелството. Вие сте човек, който се опитва да има истинска и дълбока връзка. Не обичате повърхностни и нерешителни хора. Вие сте уникални и можете да кажете, че сте единствената по рода си душа.
Вие сте много интуитивен и понякога ексцентричен. Вие сте много емоционални, винаги печелите уважението на другите и винаги виждате ясно тъмните и светлите страни на живота.

Котка 2
Вашият избор казва, че сте независим и свободен човек. Обичате да изследвате нови неща и да получавате нови преживявания. Обичате да пътувате и да създавате нови приятели.
Вие сте толкова интересен човек, че винаги доставяте удоволствие на другите да общуват с вас и имате вроден чар. Вие сте много замислен и страхотен мислител. Мненията и мислите на други хора са много важни за вас.
Вие сте интроверт и се разбирате добре с тези, които обичат да говорят и спорят с вас. Често се опитвате да направите своето, дори ако някои не са съгласни с вас.

Котка 3
Вие сте перфекционист с голяма интелигентност. Виждате всеки детайл във всяка ситуация, анализирате всичко добре и почти винаги намирате правилното решение. Освен това сте инстинктивни, имате добра интуиция и сте много решителни. Не обичате да сте сами и обичате да говорите.
Вие сте честен, весел и много отговорен човек. Обичате да се грижите за другите и вярвате в честния труд, всъщност поемате всякаква отговорност, свързана с работата. Ти си умен и остроумен, винаги имаш история, която да разкажеш.
Котка 4
Вие сте човек с благородно сърце, надежден сте и всичките ви приятели винаги могат да разчитат на вас. Правите всичко възможно, за да помогнете на нуждаещите се. Работите много усилено, щедри сте и лековерни, така че много хора могат да се възползват от това, за да ви наранят. Но дори и след това продължавате да ги обичате.

Котка 5
Вие сте много целенасочен човек, който работи усилено върху себе си, за да се усъвършенствате и да постигнете целите си. Вие сте на земята и винаги мислите, че ако искате нещо, трябва да го получите.
Вие сте щастливи и необезпокоявани. Вие сте много съпричастен и разбиращ човек. Вие сте страхотен слушател, който не осъжда другите. Имате способността да издържате на всяка ситуация и рядко да се притеснявате. Вие знаете как да управлявате времето си.
Котка 6
Вие сте много амбициозен и успешен човек. Винаги сте готови да преодолеете всякакви трудности. Вие не сте от хората, които озадачават проблемите и ако си поставяте цели, се опитвате да ги постигнете по всякакъв начин.
Имате голям късмет и оптимист, защото животът ви е дар, за да се възползвате максимално от него. Винаги сте готови да бъдете с хората, които обичате. Имате завиден подход към живота. Вие сте добри в опрощаването, ученето и усъвършенстването.

Източник: Виж ти

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.