Избери котка и виж какъв си
Дата на публикуване: 10.11.2020
избери котка

Избери котка и виж какъв си в живота. Котките са очарователни същества, които изпитват специална любов към своите стопани, но имат специален начин да я изразят. Те са страхотни приятели и спътници! Те са послушни, сладки и лоялни! По характера и външния вид на котката може да се каже много за личността на нейния собственик.
Разгледайте снимката по-долу и изберете котката, която привлича вниманието ви най-много. След това прочетете какво казва вашият избор за някои от вашите личностни черти.
Котка 1
Вие сте съпричастен и внимателен човек, който цени чувствата, любовта и приятелството. Вие сте човек, който се опитва да има истинска и дълбока връзка. Не обичате повърхностни и нерешителни хора. Вие сте уникални и можете да кажете, че сте единствената по рода си душа.
Вие сте много интуитивен и понякога ексцентричен. Вие сте много емоционални, винаги печелите уважението на другите и винаги виждате ясно тъмните и светлите страни на живота.

Котка 2
Вашият избор казва, че сте независим и свободен човек. Обичате да изследвате нови неща и да получавате нови преживявания. Обичате да пътувате и да създавате нови приятели.
Вие сте толкова интересен човек, че винаги доставяте удоволствие на другите да общуват с вас и имате вроден чар. Вие сте много замислен и страхотен мислител. Мненията и мислите на други хора са много важни за вас.
Вие сте интроверт и се разбирате добре с тези, които обичат да говорят и спорят с вас. Често се опитвате да направите своето, дори ако някои не са съгласни с вас.

Котка 3
Вие сте перфекционист с голяма интелигентност. Виждате всеки детайл във всяка ситуация, анализирате всичко добре и почти винаги намирате правилното решение. Освен това сте инстинктивни, имате добра интуиция и сте много решителни. Не обичате да сте сами и обичате да говорите.
Вие сте честен, весел и много отговорен човек. Обичате да се грижите за другите и вярвате в честния труд, всъщност поемате всякаква отговорност, свързана с работата. Ти си умен и остроумен, винаги имаш история, която да разкажеш.
Котка 4
Вие сте човек с благородно сърце, надежден сте и всичките ви приятели винаги могат да разчитат на вас. Правите всичко възможно, за да помогнете на нуждаещите се. Работите много усилено, щедри сте и лековерни, така че много хора могат да се възползват от това, за да ви наранят. Но дори и след това продължавате да ги обичате.

Котка 5
Вие сте много целенасочен човек, който работи усилено върху себе си, за да се усъвършенствате и да постигнете целите си. Вие сте на земята и винаги мислите, че ако искате нещо, трябва да го получите.
Вие сте щастливи и необезпокоявани. Вие сте много съпричастен и разбиращ човек. Вие сте страхотен слушател, който не осъжда другите. Имате способността да издържате на всяка ситуация и рядко да се притеснявате. Вие знаете как да управлявате времето си.
Котка 6
Вие сте много амбициозен и успешен човек. Винаги сте готови да преодолеете всякакви трудности. Вие не сте от хората, които озадачават проблемите и ако си поставяте цели, се опитвате да ги постигнете по всякакъв начин.
Имате голям късмет и оптимист, защото животът ви е дар, за да се възползвате максимално от него. Винаги сте готови да бъдете с хората, които обичате. Имате завиден подход към живота. Вие сте добри в опрощаването, ученето и усъвършенстването.

Източник: Виж ти

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.