Избери път и виж съдбата
Дата на публикуване: 21.09.2020
избери път

Избери път и виж съдбата, която те очаква. Животът винаги поднася неочаквани събития и обрати. Всеки иска да знае какво го очаква. Затова този тест е за Вас. Ако сте се спрели на
Път номер 1
Вие сте хармоничен човек, който обича и цени красотата. Чувствате се заредени, когато сте заобиколени от неща, които са ви скъпи. Вие цените традицията и културата. Ако сте избрали цъфтящия път, тогава знаете как да получите удоволствие и радост от малките неща в живота. Ако виждате малка скала – това е приключение по пътя ви.
Предстои нещо ново, нещо, което ще промени начина ви на живот, приключение, което ще разтърси и развълнува света ви. И ще се радвате на промените, които това събитие ще внесе във вашия живот. Ще цъфнете като цветя през пролетта …
Сега идва моментът да промените навиците си и да спрете да мълчите за всичко и да живеете в мълчание. Покажете на другите, че имате глас, чувства и интересни мисли.

Път номер 2
Човекът, избрал този път, е силна личност. Той е смел, лоялен и надежден приятел, който никога няма да ви подведе. Такъв човек не се страхува от приключения и изпитания, той смело се среща с всякакви събития, опитвайки се да ги приеме не като изпитания, а като игра.
Ако сте избрали този път, значи това е за вас. Фактът, че пътят е покрит с камък, означава, че не се страхувате да се изправите пред предизвикателствата, с които се сблъсквате, и да се включите в битката. Поглеждайки към пътя, не се съмнявате, че още по-добър свят ви предстои и сте прав. Продължавайте да се стремите към целта си, вече сте много близо … Също така сте свикнали да показвате на всички, като на военен парад, вашето оборудване, вашата сила и мощ, а хората около вас са свикнали с факта, че сте непоклатими и силни, че нищо няма да ви сломи. Но ние знаем, че сте много любезен отвътре. Не се страхувайте понякога да показвате слабостта си, изобщо не е необходимо да бъдете най-силните и да дърпате всичко върху себе си.

Път номер 3

Ако сте избрали този път, тогава обичате да си почивате, да мислите …
Вие дълго време се наслаждавате на нещата, задавате въпроси и търсите отговори с удоволствие. Ако някой се страхува да живее „в тишина“, вие нямате нищо против този спокоен поток на живота. И въпреки че понякога губите нишката и пътя си, не изпадате в паника и спокойно я намирате отново.

Изборът на такава дива пътека, скрита в растенията, ви издава като интроверт, търсеща душа. Но забележете, че пътят е изгубен и ние не виждаме какво следва. Може би е време да си поставите по-ясни цели, да си начертаете план, през който искате да преминете през този живот? Поне за близкото бъдеще …

Вашата тиха енергия е вашата сила, а любопитството поддържа живота ви. Но нека някой друг да влезе в света, с който сте свикнали, и ще видите колко е прекрасен!

Път номер 4

Ако сте избрали този удивителен път, значи сте много екстравагантен човек. Животът ви е изпълнен с проблясъци, страст, светли моменти и необикновени неща. Обичате всичко, което е двусмислено, нетипично и вашата бурна природа, като нещата, които ви заобикалят, може да очарова и шокира едновременно.

Избирайки точно такава пътека под висока шатра от дървета, вие показвате, че подсъзнателно не ви е грижа да гледате напред, а гледате по-нагоре. Това пространство е по-важно от самия път. Но бъдете внимателни, понякога нещо може да се придвижи към вас, така че е важно понякога да гледате напред.

Хората черпят сила и енергия от вашия необуздан дух, страхотно чувство за хумор и способността ви да живеете пълноценно, но не забравяйте понякога да показвате на другите, че можете да бъдете сериозни.

Път номер 5

По правило хората, които избират този път, са скромни и много приветливи. Не знаете как да прикриете гнева и да натрупате негодувание, бързо прощавате и забравяте и се усмихвате още по-бързо. Докато хората си чудят за незначителни дребни неща, вие гледате на света по-широко.

Важен щрих е фактът, че сте избрали снимка с есенна гора. Есента е междинен етап между два значими периода. Сега си почивате или очаквате, но много скоро всичко ще се промени. И ще се промени към по-добро.

Разбира се, пътеката ще бъде криволичеща и трънлива, но вие сте достатъчно силни, за да преодолеете всичко. Топлината и добротата на душата ви привличат хората към вас и вие имате какво да споделите и научите.

Път номер 6

Вие сте тих и замислен човек и предпочитате уединението, но в същото време нямате нищо против понякога да сте в кръга на близките си хора. Способни сте на дълбоки чувства и състрадание, излъчвате искреност и отзивчивост.

Вие сте избрали тъмния път, което означава, че сега искате да бъдете в себе си, сами в мислите си. Това изобщо не означава, че ще ходите сами, просто трябва да разберете вътрешните си мотиви, стремежи и вярвания. Но виждате, че в края на пътя ви очаква светлина. Това означава, че не е нужно да преминавате през драстични промени, за да преминете към следващото ниво. Душата ви, също като очите ви, постепенно ще свикне с факта, че наближава нов етап.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.