Избери сандък и виж съдбата си
Дата на публикуване: 07.12.2020
избери сандък

Избери сандък и виж съдбата си. Това просто гадание със сандъци ще ви разкрие какво ви предстои и какъв подарък от съдбата ще получите в близко бъдеще. Разгледайте изображението по-горе и изберете сандъка, който ви е харесал най-много, или този, който първо е хванал погледа ви.
1. Този сандък казва, че много скоро мислите ви ще се променят. Ще трябва да вземете важни житейски решения, след които в живота ви ще започнат глобални промени. Не се страхувайте от всичко ново, по-добре е да се движите, отколкото да стоите неподвижно. Не забравяйте, че “водата не тече под лежащ камък”. Като подарък от съдбата, очаквайте парични постъпления от необичайни източници.
2. Ако сте избрали сандък номер две, тогава знайте, че е настъпил моментът за изпълнение на вашите надежди. Вашият бизнес и начинания ще бъдат придружени от успех. Не пропускайте нито една от възможностите, да, ще трябва да работите усилено, за да сбъднете мечтите си. Но каквото и да предприемете, всичко ще се получи. Като подарък от съдбата, очаквайте повишение в кариерата.

3. Сандъкът под номер три казва, че скоро ще изпитате приток на романтични чувства, ще се срещнете с достоен избраник, този, за който сте мечтали. Тази среща ще бъде необичайна и ще се случи напълно различно от това, което сте очаквали. Подарък от съдбата ще бъде изпълнението на желанието ви.4. Изборът на този сандък говори, че сега ви липсват успех и финансово изобилие. Струва ви се, че проблемите се натрупват, а вие не разбирате какво се случва. Но не забравяйте, „най-мрачното време идва преди разсъмване“. Изхвърлете ненужните, измислени проблеми и всичко ще ви се проясни. След няколко месеца паричният поток ще ви залее.5. Сандъкът под номер пет показва, че идва вашето време. Ще станете любимец на късмета, дори ако никога не сте били. Всичко замислено ще бъде изпълнено. Очаквайте страхотни предложения. Много скоро ще имате неочаквана възможност да подобрите финансовото си състояние. Изпълнението на вашето желание ще стане с участието на друг човек. Като подарък от съдбата е възможна победа.

6. Изборът на този сандък предвещава среща с човек, която ще доведе до преосмисляне на житейските ви приоритети. Погледнете по-отблизо вашето обкръжение, не на всички трябва да разказвате мечтите си. Успехът е на ваша страна, но въпреки това бъдете внимателни в начинанията си. Скоро ще получите неочаквани новини. Подаръкът от съдбата може да бъде покана за пътуване.

7. Дори да сте на върха, трябва да внимавате. Не забравяйте за вашите близки и приятели, обръщайте им повече внимание. След шест месеца ще започнат големи промени в живота ви, но дори и да не са много приятни, лесно можете да се справите с тях. Подаръкът на съдбата ще бъде среща с човек, който впоследствие ще стане много значим за вас.

8. Очакват ви нови начала, нови пътеки, нови хора. Ще се отворят нови източници на доходи. Ще намерите изненади, положителни и приятни. Това, което преди сте правили с трудност, сега ще получавате от само себе си. В живота ви идва светъл етап, изживейте момента. Подаръкът на съдбата ще бъде изпълнението на дългогодишно желание, за което може би вече сте забравили.

9. Скоро ще станете господар на ситуацията. Най-накрая ще осъзнаете житейските си цели и ще започнете със завидна решимост да ги постигате. Вашата решителност се отразява и в работата ви. Скоро ще трябва да направите избор, да се вслушате в съветите на близките си, но се доверете повече на интуицията си. Изборът, направен от нас самите, често се оказва успешен. Може да получите неочакван, много ценен подарък.

Източник: fun.9999999views.com

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.