Избери си пламък
Дата на публикуване: 16.11.2020
избери си пламък

Избери си пламък и виж какво ти предстои в живота. Колебаеш ли се в ежедневието? Имаш ли нужда от някаква промяна? Не знаеш от къде да започнеш? Страхуваш се от новото и непознатото? Избери си пламък и виж какво те очаква в личен план, това е знакът, от който имаш нужда
Пламък №1
През тази година често си мислиш, че идват големи промени за теб. И вероятно поне някои от тях вече са започнали. Част от тях със сигурност не в посоката, която искаш. Знай обаче, че въпреки това те ще ти покажат правия път. И, ако случайно си мислиш, че нещата не се движат, знай, че малките избори, които може би изглеждат незначително, са част от големия план за теб.
Още малко и всички противоречия ще се изчистят, ще оставиш емоционалния товар в миналото. Лека-полека всичко ще започне да влиза в ред и скоро ще се увериш в това.

Пламък №2
Не си в най-добрата си форма, но разполагаш с голяма воля и сила. Не ги потискай, остави ги да излязат наяве и да те поведат напред. Имаш нужда от нещо различно и ново, което да ти върне вярата в живота. Отвори сърцето си за него.
Със сигурност скоро ще имаш преживявания, които ще те разтърсят положително и ще те доведат до нови хора. Ако гледаш внимателно, ще видиш новата си светлина и ще разбереш неща за себе си, за които не подозираш.
Пламък №3
Животът ти трябва да е по-цветен. Ти си човек, който се движи в една и съща рутина. Тя влияе лошо на усещането ти на живота. Вътрешно знаеш това. Отвори съзнанието си за светлото и красивото. Забавлявай се по нови начини, вкарай разнообразие в деня си.

Очаквай стари приятели да се върнат в живота ти. Припомни си старото време с тях. Това са мигове, които ще са глътка свеж въздух и ще донесат нова сила за теб.

Пламък №4
Ти си лидер, който има много сила и увереност в себе си. Влизаш в ролята на герой, който предпазва хората в личния си живот от беди и проблеми. Това е грешка. Няма как да изживееш живота вместо тях. Остави ги да преминат през тези неща сами. Това ще те отърве от лоша енергия и ще предизвика благодарност в тях.

Трябва да се пуснеш по течението и да не мислиш много за случващото се. Така ще се отървеш от стреса и липсата на душевен мир, които те тормозят.

Пламък №5
Усещаш липси в личния си живот. Дали ще са приятелите, нуждата от връзка или проблеми в настоящата, само ти можеш да кажеш. Имаш някаква празнина в душата и сърцето. Търсиш разбиране и подкрепа от околните. Сподели с близките си за това, ще ти олекне.

Знай, че в живота няма как всичко да се нареди из веднъж. Остави на съдбата да те води, тя знае най-добре какво и кога да ти даде. Не е далеч момента, в който нещата ще се подобрят и предизвикателствата ще бъдат преодолени.

Източник: Истински истории

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.