Избери си пламък
Дата на публикуване: 16.11.2020
избери си пламък

Избери си пламък и виж какво ти предстои в живота. Колебаеш ли се в ежедневието? Имаш ли нужда от някаква промяна? Не знаеш от къде да започнеш? Страхуваш се от новото и непознатото? Избери си пламък и виж какво те очаква в личен план, това е знакът, от който имаш нужда
Пламък №1
През тази година често си мислиш, че идват големи промени за теб. И вероятно поне някои от тях вече са започнали. Част от тях със сигурност не в посоката, която искаш. Знай обаче, че въпреки това те ще ти покажат правия път. И, ако случайно си мислиш, че нещата не се движат, знай, че малките избори, които може би изглеждат незначително, са част от големия план за теб.
Още малко и всички противоречия ще се изчистят, ще оставиш емоционалния товар в миналото. Лека-полека всичко ще започне да влиза в ред и скоро ще се увериш в това.

Пламък №2
Не си в най-добрата си форма, но разполагаш с голяма воля и сила. Не ги потискай, остави ги да излязат наяве и да те поведат напред. Имаш нужда от нещо различно и ново, което да ти върне вярата в живота. Отвори сърцето си за него.
Със сигурност скоро ще имаш преживявания, които ще те разтърсят положително и ще те доведат до нови хора. Ако гледаш внимателно, ще видиш новата си светлина и ще разбереш неща за себе си, за които не подозираш.
Пламък №3
Животът ти трябва да е по-цветен. Ти си човек, който се движи в една и съща рутина. Тя влияе лошо на усещането ти на живота. Вътрешно знаеш това. Отвори съзнанието си за светлото и красивото. Забавлявай се по нови начини, вкарай разнообразие в деня си.

Очаквай стари приятели да се върнат в живота ти. Припомни си старото време с тях. Това са мигове, които ще са глътка свеж въздух и ще донесат нова сила за теб.

Пламък №4
Ти си лидер, който има много сила и увереност в себе си. Влизаш в ролята на герой, който предпазва хората в личния си живот от беди и проблеми. Това е грешка. Няма как да изживееш живота вместо тях. Остави ги да преминат през тези неща сами. Това ще те отърве от лоша енергия и ще предизвика благодарност в тях.

Трябва да се пуснеш по течението и да не мислиш много за случващото се. Така ще се отървеш от стреса и липсата на душевен мир, които те тормозят.

Пламък №5
Усещаш липси в личния си живот. Дали ще са приятелите, нуждата от връзка или проблеми в настоящата, само ти можеш да кажеш. Имаш някаква празнина в душата и сърцето. Търсиш разбиране и подкрепа от околните. Сподели с близките си за това, ще ти олекне.

Знай, че в живота няма как всичко да се нареди из веднъж. Остави на съдбата да те води, тя знае най-добре какво и кога да ти даде. Не е далеч момента, в който нещата ще се подобрят и предизвикателствата ще бъдат преодолени.

Източник: Истински истории

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021 ви вещае период, през който ще настъпят промени при някои зодии. Не прибързвайте с взимането на решения. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 за Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви...

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да намерите начин да бъдете себе си. Отпуснете се и така ще действате по-уверено. За повечето зодии денят ще е спокоен, а за някои дори и скучен и монотонен. Намерете време да се видите с някой стар...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.