Избери си пламък
Дата на публикуване: 16.11.2020
избери си пламък

Избери си пламък и виж какво ти предстои в живота. Колебаеш ли се в ежедневието? Имаш ли нужда от някаква промяна? Не знаеш от къде да започнеш? Страхуваш се от новото и непознатото? Избери си пламък и виж какво те очаква в личен план, това е знакът, от който имаш нужда
Пламък №1
През тази година често си мислиш, че идват големи промени за теб. И вероятно поне някои от тях вече са започнали. Част от тях със сигурност не в посоката, която искаш. Знай обаче, че въпреки това те ще ти покажат правия път. И, ако случайно си мислиш, че нещата не се движат, знай, че малките избори, които може би изглеждат незначително, са част от големия план за теб.
Още малко и всички противоречия ще се изчистят, ще оставиш емоционалния товар в миналото. Лека-полека всичко ще започне да влиза в ред и скоро ще се увериш в това.

Пламък №2
Не си в най-добрата си форма, но разполагаш с голяма воля и сила. Не ги потискай, остави ги да излязат наяве и да те поведат напред. Имаш нужда от нещо различно и ново, което да ти върне вярата в живота. Отвори сърцето си за него.
Със сигурност скоро ще имаш преживявания, които ще те разтърсят положително и ще те доведат до нови хора. Ако гледаш внимателно, ще видиш новата си светлина и ще разбереш неща за себе си, за които не подозираш.
Пламък №3
Животът ти трябва да е по-цветен. Ти си човек, който се движи в една и съща рутина. Тя влияе лошо на усещането ти на живота. Вътрешно знаеш това. Отвори съзнанието си за светлото и красивото. Забавлявай се по нови начини, вкарай разнообразие в деня си.

Очаквай стари приятели да се върнат в живота ти. Припомни си старото време с тях. Това са мигове, които ще са глътка свеж въздух и ще донесат нова сила за теб.

Пламък №4
Ти си лидер, който има много сила и увереност в себе си. Влизаш в ролята на герой, който предпазва хората в личния си живот от беди и проблеми. Това е грешка. Няма как да изживееш живота вместо тях. Остави ги да преминат през тези неща сами. Това ще те отърве от лоша енергия и ще предизвика благодарност в тях.

Трябва да се пуснеш по течението и да не мислиш много за случващото се. Така ще се отървеш от стреса и липсата на душевен мир, които те тормозят.

Пламък №5
Усещаш липси в личния си живот. Дали ще са приятелите, нуждата от връзка или проблеми в настоящата, само ти можеш да кажеш. Имаш някаква празнина в душата и сърцето. Търсиш разбиране и подкрепа от околните. Сподели с близките си за това, ще ти олекне.

Знай, че в живота няма как всичко да се нареди из веднъж. Остави на съдбата да те води, тя знае най-добре какво и кога да ти даде. Не е далеч момента, в който нещата ще се подобрят и предизвикателствата ще бъдат преодолени.

Източник: Истински истории

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.