Избухливостта на съпруга ми
Дата на публикуване: 23.07.2020
избухливостта

Избухливостта на съпруга ми ми трови нервите и здравето. Заедно сме от 10 години, имаме дъщеря на 5 години. Не знам как да опиша човека до себе си. Съпругът ми е образован, преуспял колкото красив, толкова и избухлив нервен и заядлив. Отношенията напоследък ни станаха все по нетърпими, дори вече нямаме обща тема на разговор. Той за елементарни неща крещи и недоволства, постояно се оплаква, че изморен, нервен и какво ли не.
Много често излиза с приятелите си, с тях прекарва голяма част от свободното си време отколкото с мен и детето. Когато се прибира вкъщи е вечно изморен, но ако е с приятелите си ………. разговарям с него по темата, той казва, че имал необходимост от лично пространство,че съм го потискала, обследвала и така успява да изкара мен виновна. Истината е, че му нямам и доверие, телефонът му е с код-абсурд да се пипа, нито да се каже кода. Защо ли, какво ли толкова има да се крие. Безброй пъти съм опитвала,да му обясня как се чувствам, че искам да му гласувам доверие..изобщо не му пука, и започва да вика, кряка ,че си измислям, въобразявам, само за глупости съм мислила, а не за по значими и важни неща.

А кои са за него значимите и важните неща-РАЗБИРА СЕ ПЪРВО ДЕТЕТО, иии парите, коли все материални неща.
За малката действително се грижи и мисли за бъдещето и както всеки родител показва обичта си. И благодарение на неговия бизнес финансовото ни положение е добре но аз понеже съм мед.сестра и без значение каква ми е заплата работя, чувствам се поне полезна.
Той все мрънка и недоволства, че с нищо не съм му помагала, ходила съм на работа само да се каже, че работя и съм била некадърна.
Нямате си напредстава как се чувствам, след което и колко плача.
Разговорите ни са свързани за детето, какво съм сготвила и какво трябва да изгладя,че аз нали съм само домашна прислуга.

Бях решила да се разведем и наистина си тръгнах, но той ме върна, започна да ми говори колко ме обичал. Просто и аз не мога да го разбера, не познавам бащата на детето си достатъчно добре, какво иска нз, как да общувам с него,за да се разбираме. Проявявам търпение, разбиране..много често постъпвам така както желае той, за да не се караме и какво има ли смисъл -вреда единствено на себе си.

Жалкото е, че го обичам безусловно. Понякога се питам защо и какво ме кара да го обичам и желая толкова силно. Не знам???

С*кс не правим,защото той не желае. В началото още преди да се оженим правихме 2 пъти в месеца а сега не помня, много рядко и то по мое желание.

В началото ми тежеше, разговарях с него и ми обясни, че не бил толкова сексуален и че толкова му е било достатъчно. След което и аз свикнах, не очаквам наслада и удоволствие от с*кса.

Той ми първия интимен партньор и в интерес на истината не желая др. Ужас!!! Просто не мога да си представям живота си с някой др.
Искам само него, нз какво да правя,как да се променя, за да се разбираме. С*ксът макар и рядко да го правим, толкова е еднообразен, аз веднъж се опитах да бъда по разкрепостена-той каза, че к….а в леглото не желае и така скъпи читатели. Не гей със сигурност.

Понякога ми се иска да му задам по неудобни въпроси, но знам как ще реагира и не смея, не просто няма смисъл и затова нищо не очаквам от секса. Аз не съм такава, която да се заглежда и не желая да го карам да ревнува-просто предполагам какво ще се случи-нищо пак ще повиши тон ,ще ме обиди и аз ще си поплача….

Не знам дали ми изневерявал или изневерява, но си мисля,ч е ако си има някоя все ще разбера и понеже живеем в малък град всичко се знае. Но пък ме кара да се съмнявам заради кода на телефона и някои уж работни пътувания свързани с работата. Офф, но едно знам, че ако разбера, за изневерява, тогава наистина ще бъде край.

Радостта,щастието, късмета в живота ми е, моята дъщеричка. Имам и приятелки с, които мога да се забавлявам,но и не да споделям.

Родителите ми винаги ме подкрепят, но аз рядко споделям проблемите си с тях, когато вече не издържам след пореден скандал и бягам при тях.

Лошото, че не се чувствам и така добре, мисля все за него, забравям за негативните му качества и се сештам за положителните и за хубавите ни моменти, не искам детето ми да расте без баща. Но пък искам и да се чувствам, желана, обичана, уважавана, разбрана..много ли искам?

Надявам се да проявите интерес и към моята история и да ми дадете съвет, мнение. Сигурно ще се учудите що за отношения са това, но повярвайте ми и аз нямах такива очаквания от брака. И нека да отбележа, че не съм грозно и глупаво момиче, напротив имам впечатляваща визия и това е една от причините той да избере мен. Аз съм на 29 а, той на 36 години. Благодаря предварително на всички, които ще отделят време за тази история.

Източник: Розали

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.