Изненадите на мъжете в зависимост от зодията им
Дата на публикуване: 22.08.2019
изненадите на мъжете

Изненадите на мъжете в зависимост от зодията им

Изненадите на мъжете радват жените, особено ако им се поднасят по подходящ начин и повод. Има нежни и романтични мъжки зодии, но не всички са такива. Затова е доста трудно да разбереш какво да очакваш от мъж, който е скаран с романтиката. За да сте подготвени, прочетете какво можете да очаквате от всяка една мъжка зодия.
Зодия Овен
Тук имате късмет, защото ако обичате хубавите изненади, Овенът е вашия човек. Той обича да се старае и е способен да ви поднася прекрасни подаръци. Без да очаквате, той ще изкочи изневиделица с букет рози, или да ви вземе след работа, за да ви заведе на нещо интересно, което знае, че много обичате. Ако получите подарък по куриер, не се учудвайте, а бъдете сигурни, че той се е сетил за вас. Даже и да не уцели, той няма да се откаже и веднага ще измисли нещо още по-добро за вас. Мъжете Овни водят вашата връзка, затова и те преценяват какво би ви харесало. Когато направи нещо хубаво за вас, не е лошо да чуе някоя мила дума за неговите усилия.

Зодия Телец
Земна зодия, която не се слави като инициатор на изненади. Все пак ако види, че вие имате нужда от нещо ново, той е готов да пристъпи принципите си и да ви зарадва. Но не очаквайте да ви води някъде по заведения, защото той ще предпочете вечерята на свещи вкъщи, гарнирана с вкусно ястие и чаша вино. След това очаквайте незабравима нощ, прекарана с него, защото това е зодия, която се слави като добре в леглото.
Зодия Близнаци
Динамичните близнаци, на които всичко бързо им омръзва обичат разнообразието. Точно заради това от мъжа Близнак можете да очаквате всичко. Най-вече той би ви зарадвал с някакво приключение от типа круиз с кораб или скачане с парашут. Няма да е учудващо, ако вече е планирал всичко и ви го каже в деня преди заминаването. Тази зодия обича да има шум наоколо, да се случват разнообразни неща. Мъжете обичат да експериментират, а ако не сте свикнали с техният характер, може да ви се стори странно поведението им.

Зодия Рак

Типичните любители на семейния уют. От тях рядко може очаквате изненада далеч от пределите на дома. Но от друга страна те обичат да се стараят, за да може да се чувствате обичана. Ще ви посрещнат след дълъг уморителен ден с някоя вкусотия, ако не могат да готвят, то ще я поръчат, ще украсят жилището, ще го ароматизират и ще ви говорят мили думи. Можете да се отпуснете приятно в тяхната компания и да забравите за тежкия изминал ден.

Зодия Лъв

Непоправими романтици, които определено могат да ви поглезят. Това е човекът, който ще ви подари скъпи колиета, диамант или нещо друго, за да покаже любовта си към вас. За тази зодия е важно да сте облечени елегантно, да носите най-новите си накити и да се гордее с вас на обществени места. Той обича да вижда блясъка във вашите очи. Самият той иска да бъде харесван от хората, затова косвено предава това усещане и на вас. Чрез изненадите на мъжете Лъвове можете да очаквате разнообразен живот, като често той може да смени първоначалният план, защото е измислил нещо по-добро.

Зодия Дева

Не е лесно да си мъж Дева. Мъжете Деви обичат да действат по предварително начертан график, който ако някой не спазва, много се ядосват. Честичко намират за какво да помрънкат и да недоволстват. Не обичат особено неочакваните изненади. Подаръците не са им в кръвта, но ако видите, че са подредили и изчистили дома ви, това е нещо обичайно за тях. Те обичат да им е подредено и чисто, затова много държат и вие да пазите чистота и да не разхвърляте. Ако са си наумили да приготвят нещо за ядене още от сутринта, бъдете сигурни, че ще ви очаква вкусно хапване за вечеря.

Зодия Везни

Ако сте с мъж Везна и обичате природата и подаръците – имате голям късмет. Това са хората, с които ще бъдете щастлива. Те са способни да измислят място, където да ви впечатлят и да останете без думи. От тях можете да очаквате скъпи и красиви подаръци, дори и да нямат много пари. Ако трябва ще вземат пари назаем, само и само да ви зарадват. Мъжките Везни обичат да излизат и по културни мероприятия, те са естети. Много е вероятно да са ви приготвили някоя изненада и да ви водят в някоя галерия или изложба. Там те искат да изглеждате перфектно, за да могат и другите да ви оценят така, както те.

Зодия Скорпион

Мъжете от зодия Скорпион са известни със своята страст в леглото. А когато са влюбени, те обичат много да се стараят с половинката си. Дори и да няма причина, от тях очаквайте да ви заведат на луксозен ресторант с тиха музика, където ще ви признават чувствата си. Важното за тях е да се усамотите само двамата.

Зодия Стрелец

Мъжът Стрелец винаги има предначертан маршрут в главата си. Той мрази всекидневието и се старае по всяко време да избяга от него. Влече го да пътува, да изследва нови места без предварителна подготовка. От него може да очаквате във всеки един момент да грабне раницата и да ви заведе на място, което е непознато и за двама ви. За съжаление изненадите не винаги са приятни, но винаги има време за реванш. Планира нещата без да ви каже и ако успее да ви изненада приятно, му личи от сто километра колко е доволен.

Зодия Козирог

Мъжете Козирози са винаги искат да са напълно подготвени и обичат да контролират събитията. В главата на един Козирог всичко е начертано и той се движи по собствен план. Ако иска да ви изненада, той вече е направил резервация на някое място, знае какво ще ядете и пиете, наясно и как ще продължи вечерта ви. Непоправим кавалер, в неговата компания ще се чувствате изискана дама. Очаквайте да ви помогне със стола, да ви отвори вратата, да подбере най-хубавото вино и накрая да плати сметката. Ако тръгнете да му казвате, че това не е нужно рискувате дори да го засегнете.

Зодия Водолей

Мъжете Водолеи са всъщност доста странни. Ако сте отскоро с такъв мъж, вие отначало трудно ще го разберете. За тях изненада означава нещо нетипично за самите тях. Те обичат да дават съвети, но и много внимателно попиват всичко, което кажете. Следователно са наясно какво обичате да правите и се стараят да ви изненадат с нещо, което дори вие не помните, а те са запомнили, че ви е любимо. Водолеят мъж трудно остава с човек за дълго време, защото е леко безотговорен към любовта, която му давате. Ако успеете да му влезете под кожата, може да очаквате обаче положителна промяна в неговото отношение към вас.

Зодия Риби

Мъж Риба означава непрестанна романтика. Всички неща, които гледате по филмите, можете да очаквате и в реалността от тази зодия. Мъжът Риба ще се постарае да се чувствате особено специална, ще ви изненада с вечеря на свещи, ще ви впечатли с нещо вкусно, ще ви налее любимото вино, ще ви поглези на дивана, след което ще се отправите към спалнята. Ако е влюбен във вас, вие сте щастливки, защото връзката ви ще се задълбочи. Изненадите на мъжете от зодия Риби са важни, когато връзката е още в началото.

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.