Как ревнувате спрямо зодията си
Дата на публикуване: 15.01.2020
как ревнувате

Как ревнувате спрямо зодията си

Как ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твърде далеч. Прекалено количество от това чувство може да бъде фатално за връзката ви. Разберете кой от зодиакалните знаци най-добре контролира ревността и кои се държат буквално като луди от ревност.
Овен
За Овена е важно връзките да се изграждат на доверие. Затова партньор, който е измамен или лицемерен, прави Овен страшно ревнив. Недоверието и чувството на несигурност само допълнително увеличават неговата ревност, така че е важно партньорът на Овена да бъде максимално отворен и да не бяга от проблемите.

Телец
Този знак мечтае за тихо семейно щастие, както и за здрави и хармонични отношения. Ето защо, ако Телецът започне да изпитва и най-малкото съмнение в лоялността на партньора, в тях се събужда един „детектив“. Правят всичко възможно да разберат как стоят нещата в действителност. И ако Телецът намери най-малко доказателство за изневяра, партньорът няма да е в изгодна позиция.
Близнаци
Хората, родени под този знак, не са ревниви по природа, но понякога подозренията ги променят. Любопитни и жадни действия Близнаците започват да се скитат из лабиринтите на въображението си в търсене на доказателства за изневяра, погълнати от чувство за ревност, което ги прави много нещастни.

Рак

Представителите на тази зодия рядко изпитват ревност, защото през повечето време са заслепени от любов. Раците са толкова силно привързани към човека, когото обичат, че мисълта за измяна дори не може да навлезе в техните глави. Но ако все пак намерят причина за съмнение, това ги разтърсва до основи. Те рядко прощават предателството, но ако въпреки това решат да останат във връзка, те ще помнят раната, нанесена им до края на живота си.

Лъв

Ревността заслепява доста често хората, родени под този знак, причината за това е или гордост, или страх да не бъдат обичани достатъчно. „Ревът” на Лъва обикновено започва не поради загубена любов, а заради безпомощността, която той чувства. Лъвовете очакват прекалено много от партньора и затова често ревнуват.

Дева

Девите могат конкретно да провокират ревността на партньора чрез поведението си. Те обичат да доминират във връзката, опитвайки се да държат както своя партньор, така и собствените си чувства под пълен контрол. Поради тази причина човек, който обича Дева, с течение на времето се превръща в пълна ревност, което води до постоянно изясняване на отношенията.

Везни

Представителите на тази зодия просто обожават своите партньори. Те не са ревниви и са готови да дадат много за любовта. Но ако Везните почувстват, че партньорът започва да използва тяхната доброта и търпение, тогава те стават непредсказуеми и дори опасни. Тяхната ревност може да доведе до нещо неконтролируемо, затова е по-добре да избягвате влизането в продължителни конфликти с Везни.

Скорпион

Това е много ревнив зодиакален знак. Скорпионите обикновено ревнуват партньора си към всички и всеки, който се осмели само да се приближи до него. Скорпионите са особено чувствителни и затова често им е много трудно да сдържат и контролират емоциите си, включително ревността.

Стрелец

Хората, родени под този знак, са доста ревниви, но никога не си признават, защото това обижда гордостта им. Те не прощават факта на изневярата и продължават да го помнят до края на живота си. Ето защо при първото съмнение представителите на тази зодия трябва да разнищят случая, така че ситуацията да не се превърне в проблем, който не може да бъде решен.

Козирог

Представителите на тази зодия никога не забравят или прощават всичко лошо, което прави партньорът. Въпреки че звучи странно, Козирозите изобщо не ревнуват, така че никога няма да започнат да следят любимия си човек, само за да разсеят съмненията си. Но ако въпреки всичко Козирог разбере, че е бил измамен, веднага ще затръшне вратата пред носа на партньора, което ще означава неизбежен край на връзката.

Водолей

Водолеят обикновено рядко ревнува. И ако това чувство дори се настани в сърцето им, те се опитват да го скрият зад саркастичното поведение. Осъзнавайки, че ревността им е оправдана и че наистина са били измамени, те не разбират, а просто прекратяват тази любовна история завинаги.

Риба

Ревността е чувството, което преследва представителите на тази зодия през цялата връзка. Рибите искат много от партньора си, а понякога и прекалено много любов и внимание. Поради тази причина е много трудно Рибите да простят дори дребни грешки.

Източник: Истински истории

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.