Как се къса с мъж Близнаци
Дата на публикуване: 07.05.2020
как се къса

Как се къса с мъж Близнаци

Как се къса с мъж от зодия Близнак. Мъжете Близнаци са много комуникативни, така че повече от 90% от връзките им се основават на добрата комуникация с жената до тях. Ако искате да скъсате с мъж Близнаци, най-добрата практика ще е да спрете да общувате активно с тях. Когато биват игнорирани и не им се обръща достатъчно внимание, мъжете Близнаци губят желание да имат нещо общо с човека, който се държи така с тях. Това е най-лесният начин да се отървете от мъж Близнаци завинаги. Близнаците са може би най-трудните за разбиране представители на въздушните зодии, така че раздялата с тях може да се окаже доста сложна. Да не говорим, че през цялото време ще трябва да имате наум, че те са хора с две лица и винаги могат да ви изненадат.

Раздялата с мъж Близнаци обикновено е трудна най-вече за онези жени, които не се запознати с променливия характер на Близнаците и тяхната склонност да показват различно лице според ситуацията.
Не би било добра идея да седнете да говорите с него за чувствата си и да му кажете тогава, че искате да се разделите, защото мъжът Близнаци е изключително убедителен, когато се опитва да промени мнението на някого за каквото и да е било. Включително и за слагане край на връзка. По-добра идея би било просто да му изпратите кратко съобщение, в което обяснявате, че всичко помежду ви е приключило. Той ще оцени смелостта ви и разбира се, ще се опита да ви се обади, но най-добре е да не му вдигате. Може да очаквате, че само след седмица или две той вече ще се забавлява навън. Флиртовете и новите връзки ще са в плановете му.

Мъжът Близнаци няма нищо против да се позабавлява с малко драма от ваша страна, така че той ще направи всичко възможно, за да получи това, което иска. Въпреки това, не очаквайте да го видите особено емоционален, защото със сигурност ще се държи така, сякаш хич не му пука.

Ще изглежда, че той е този, който ви зарязва емоционално първи. Много жени ще искат този мъж да порасне, но той никога няма да го направи. Ето защо, ако си мислите, че може да се промени и затова отложите раздялата – зарежете тая обречена работа.

Когато страстта вече я няма, мъжът Близнаци най-често просто си събира багажа и си тръгва. Особено лесно е за него да се отегчи от хора и ситуации.

Следователно, ако намерите начин да го отегчите, то със сигурност ще спечелите – той няма да се забави в изразяването на желанието си за раздяла. Тъй като той не е последователен или стабилен, ако някой изисква тези неща от него, може и да спечели омразата му.

Независим и свободолюбив, мъжът Близнаци ще избяга от вас, ако се опитвате да го обвържете със собствената си рутина. Освен това той много се дразни, когато някой постоянно му натяква, че е безотговорен мъж.

Вече знаете как да скъсате с Близнаци! Но какво ще се случи след това, никой не може да ви каже с абсолютна точност. Защото представителите на тази зодия са най-непредвидимите.

Източник: Езине

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.