Как се къса с мъж Близнаци
Дата на публикуване: 07.05.2020
как се къса

Как се къса с мъж Близнаци

Как се къса с мъж от зодия Близнак. Мъжете Близнаци са много комуникативни, така че повече от 90% от връзките им се основават на добрата комуникация с жената до тях. Ако искате да скъсате с мъж Близнаци, най-добрата практика ще е да спрете да общувате активно с тях. Когато биват игнорирани и не им се обръща достатъчно внимание, мъжете Близнаци губят желание да имат нещо общо с човека, който се държи така с тях. Това е най-лесният начин да се отървете от мъж Близнаци завинаги. Близнаците са може би най-трудните за разбиране представители на въздушните зодии, така че раздялата с тях може да се окаже доста сложна. Да не говорим, че през цялото време ще трябва да имате наум, че те са хора с две лица и винаги могат да ви изненадат.

Раздялата с мъж Близнаци обикновено е трудна най-вече за онези жени, които не се запознати с променливия характер на Близнаците и тяхната склонност да показват различно лице според ситуацията.
Не би било добра идея да седнете да говорите с него за чувствата си и да му кажете тогава, че искате да се разделите, защото мъжът Близнаци е изключително убедителен, когато се опитва да промени мнението на някого за каквото и да е било. Включително и за слагане край на връзка. По-добра идея би било просто да му изпратите кратко съобщение, в което обяснявате, че всичко помежду ви е приключило. Той ще оцени смелостта ви и разбира се, ще се опита да ви се обади, но най-добре е да не му вдигате. Може да очаквате, че само след седмица или две той вече ще се забавлява навън. Флиртовете и новите връзки ще са в плановете му.

Мъжът Близнаци няма нищо против да се позабавлява с малко драма от ваша страна, така че той ще направи всичко възможно, за да получи това, което иска. Въпреки това, не очаквайте да го видите особено емоционален, защото със сигурност ще се държи така, сякаш хич не му пука.

Ще изглежда, че той е този, който ви зарязва емоционално първи. Много жени ще искат този мъж да порасне, но той никога няма да го направи. Ето защо, ако си мислите, че може да се промени и затова отложите раздялата – зарежете тая обречена работа.

Когато страстта вече я няма, мъжът Близнаци най-често просто си събира багажа и си тръгва. Особено лесно е за него да се отегчи от хора и ситуации.

Следователно, ако намерите начин да го отегчите, то със сигурност ще спечелите – той няма да се забави в изразяването на желанието си за раздяла. Тъй като той не е последователен или стабилен, ако някой изисква тези неща от него, може и да спечели омразата му.

Независим и свободолюбив, мъжът Близнаци ще избяга от вас, ако се опитвате да го обвържете със собствената си рутина. Освен това той много се дразни, когато някой постоянно му натяква, че е безотговорен мъж.

Вече знаете как да скъсате с Близнаци! Но какво ще се случи след това, никой не може да ви каже с абсолютна точност. Защото представителите на тази зодия са най-непредвидимите.

Източник: Езине

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.