Как се къса с мъж Близнаци
Дата на публикуване: 07.05.2020
как се къса

Как се къса с мъж Близнаци

Как се къса с мъж от зодия Близнак. Мъжете Близнаци са много комуникативни, така че повече от 90% от връзките им се основават на добрата комуникация с жената до тях. Ако искате да скъсате с мъж Близнаци, най-добрата практика ще е да спрете да общувате активно с тях. Когато биват игнорирани и не им се обръща достатъчно внимание, мъжете Близнаци губят желание да имат нещо общо с човека, който се държи така с тях. Това е най-лесният начин да се отървете от мъж Близнаци завинаги. Близнаците са може би най-трудните за разбиране представители на въздушните зодии, така че раздялата с тях може да се окаже доста сложна. Да не говорим, че през цялото време ще трябва да имате наум, че те са хора с две лица и винаги могат да ви изненадат.

Раздялата с мъж Близнаци обикновено е трудна най-вече за онези жени, които не се запознати с променливия характер на Близнаците и тяхната склонност да показват различно лице според ситуацията.
Не би било добра идея да седнете да говорите с него за чувствата си и да му кажете тогава, че искате да се разделите, защото мъжът Близнаци е изключително убедителен, когато се опитва да промени мнението на някого за каквото и да е било. Включително и за слагане край на връзка. По-добра идея би било просто да му изпратите кратко съобщение, в което обяснявате, че всичко помежду ви е приключило. Той ще оцени смелостта ви и разбира се, ще се опита да ви се обади, но най-добре е да не му вдигате. Може да очаквате, че само след седмица или две той вече ще се забавлява навън. Флиртовете и новите връзки ще са в плановете му.

Мъжът Близнаци няма нищо против да се позабавлява с малко драма от ваша страна, така че той ще направи всичко възможно, за да получи това, което иска. Въпреки това, не очаквайте да го видите особено емоционален, защото със сигурност ще се държи така, сякаш хич не му пука.

Ще изглежда, че той е този, който ви зарязва емоционално първи. Много жени ще искат този мъж да порасне, но той никога няма да го направи. Ето защо, ако си мислите, че може да се промени и затова отложите раздялата – зарежете тая обречена работа.

Когато страстта вече я няма, мъжът Близнаци най-често просто си събира багажа и си тръгва. Особено лесно е за него да се отегчи от хора и ситуации.

Следователно, ако намерите начин да го отегчите, то със сигурност ще спечелите – той няма да се забави в изразяването на желанието си за раздяла. Тъй като той не е последователен или стабилен, ако някой изисква тези неща от него, може и да спечели омразата му.

Независим и свободолюбив, мъжът Близнаци ще избяга от вас, ако се опитвате да го обвържете със собствената си рутина. Освен това той много се дразни, когато някой постоянно му натяква, че е безотговорен мъж.

Вече знаете как да скъсате с Близнаци! Но какво ще се случи след това, никой не може да ви каже с абсолютна точност. Защото представителите на тази зодия са най-непредвидимите.

Източник: Езине

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.