Как се самоуспокоява всяка зодия
Дата на публикуване: 19.02.2020
как се успокоява

Как се самоуспокоява всяка зодия

Как се самоуспокоява всяка една зодия? Всяка от зодиите има своите особености и характерни черти. Също така всеки знак има начини, по които се успокоява най-лесно и днес ще ви представим кои са те. Удивително е как ние хората имаме начин да успокоим себе си след стресиран ден, или пък да избухнем в ярост, ако не сме успели да овладеем стреса, живеещ в нас, предават от actualno.com. Истината е, че живеем много стресиран живот, а да се научим да успокояваме себе си е умение, което си струва да развием. Самоуспокояването идва естествено. То е начинът на природата да ни даде някакъв интуитивен поглед върху това, което би могло да ни накара да се успокоим.

Как зодиакалните знаци се самоуспокояват, зависи от техните личности, определени от астрологията. Някои медитират, други отиват за два часа във фитнеса, а трети могат да стоят вкъщи и да плетат нещо с часове, изпаднали в блажено спокойствие. Известно е, че повтарящите се движения имат успокояващ ефект върху нас. Медитацията обикновено се основава на повтарянето на свещена мантра, а плетенето на една или две куки са умения, които изискват повтарящи се действия. И така, как знаците на зодиака се самоуспокояват?
Овен
Овенът се нуждае от очевидни разсейвания като телевизия, силна музика или дори мека класическа музика. Каквото и да е, не е намерено вътре, то се намира в радостите на устройствата и любовта към хубавата и интересна филмова история.

Телец

Телецът обикновено се обръща към едно и също нещо за самоуспокояване: социалните медии. Може би това е пристрастяване, от което не могат да се откажат, но след гореща вана и хубава вечеря, Телецът е склонен да изключи веднага в източника на безпокойството си, като се взира в телефона си с часове наред … за да се отпусне.

Близнаци

Този знак се самоуспокоява, като събира нещата и ги разглобява отново. Те са ориентирани към джаджите и разглобяването им осигурява малка тръпка. Те обичат да отделят достатъчно време сами и по този начин се откъсват от тежък, напрегнат ден.

Рак

Дихателните упражнения позволяват на Рака да се отпусне напълно. Представителите на този зодиакален знак напълно вярват в ползите от медитацията и съзерцанието. Това е духовен знак, който се обръща към Вселената, за да се успокои.

Лъв

Лъвът обича да се успокоява, като се губи в стар филм – такъв, който е гледал милион пъти преди. Тези хора се наслаждават много на това да знаят какво ще се случи във всеки един момент и какъв е сюжета на филма.

Дева

Когато Девата изпитва нужда да се самоуспокоява, първото нещо, което прави е да хване животно и започне да го гушка. Животните и Девата много добре се разбират, а много Деви са активисти за животни, винаги загрижени за благополучието на тези създания. Помощта на животно е това, което дава спокойствие на Девата.

Везни

Това, което ще успокои един представител на зодия Везни след тежък ден, е масивното пазаруване. Харченето на пари е нещо, което ще накара Везните да се почувстват по-добре и да забравят за проблемите и драмите си.

Скорпион

Скорпионът не приема стреса леко и рядко знаят как да се справят с тревожността и натиска на всекидневния живот. Ето защо, когато се самоуспокоят, те не осъзнават, че го правят. За да облекчи болката от съществуването си, Скорпионът обича да наранява хората, да ги контролира и да ги кара да правят ужасни неща.

Стрелец

За да се успокои, Стрелец първо трябва да се изолира. Те не намират утеха във филми, музика, изкуство или прегръдки; те намират утеха в това да бъдат сами.

Козирог

Козирогът е плътно увита бомба със закъснител, която ще избухне, когато най-малко се очаква. Той не е от хората, които могат да контролират емоциите си и когато избухнат, няма нещо, което да може да ги успокои. Единственото, което могат да направят, е да изчакат бурята да отмине, а хората около тях – да се спасяват.

Водолей

Водолеят живее в постоянно състояние на пълен контрол над живота и въпреки че изглежда, че всеки момент от живота им е изпълнен със стрес, шум и бедствие, те знаят, че най-добрият им залог за самоуспокояване са упражненията. Те редовно упражняват Тай Чи или Йога, за да поддържат ума си спокоен.

Риби

Рибите вярват, че за да получиш, трябва да дадеш. Ето защо, когато изпитват стрес, те са готови да направят нещо за някого, за да се успокоят. Готвене, грижа, подаръци. Това ще видите от един представител на зодия Риби, който иска да успокои собствения си ум.

Източник: Всяка жена

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.