Как се самоуспокоява всяка зодия
Дата на публикуване: 19.02.2020
как се успокоява

Как се самоуспокоява всяка зодия

Как се самоуспокоява всяка една зодия? Всяка от зодиите има своите особености и характерни черти. Също така всеки знак има начини, по които се успокоява най-лесно и днес ще ви представим кои са те. Удивително е как ние хората имаме начин да успокоим себе си след стресиран ден, или пък да избухнем в ярост, ако не сме успели да овладеем стреса, живеещ в нас, предават от actualno.com. Истината е, че живеем много стресиран живот, а да се научим да успокояваме себе си е умение, което си струва да развием. Самоуспокояването идва естествено. То е начинът на природата да ни даде някакъв интуитивен поглед върху това, което би могло да ни накара да се успокоим.

Как зодиакалните знаци се самоуспокояват, зависи от техните личности, определени от астрологията. Някои медитират, други отиват за два часа във фитнеса, а трети могат да стоят вкъщи и да плетат нещо с часове, изпаднали в блажено спокойствие. Известно е, че повтарящите се движения имат успокояващ ефект върху нас. Медитацията обикновено се основава на повтарянето на свещена мантра, а плетенето на една или две куки са умения, които изискват повтарящи се действия. И така, как знаците на зодиака се самоуспокояват?
Овен
Овенът се нуждае от очевидни разсейвания като телевизия, силна музика или дори мека класическа музика. Каквото и да е, не е намерено вътре, то се намира в радостите на устройствата и любовта към хубавата и интересна филмова история.

Телец

Телецът обикновено се обръща към едно и също нещо за самоуспокояване: социалните медии. Може би това е пристрастяване, от което не могат да се откажат, но след гореща вана и хубава вечеря, Телецът е склонен да изключи веднага в източника на безпокойството си, като се взира в телефона си с часове наред … за да се отпусне.

Близнаци

Този знак се самоуспокоява, като събира нещата и ги разглобява отново. Те са ориентирани към джаджите и разглобяването им осигурява малка тръпка. Те обичат да отделят достатъчно време сами и по този начин се откъсват от тежък, напрегнат ден.

Рак

Дихателните упражнения позволяват на Рака да се отпусне напълно. Представителите на този зодиакален знак напълно вярват в ползите от медитацията и съзерцанието. Това е духовен знак, който се обръща към Вселената, за да се успокои.

Лъв

Лъвът обича да се успокоява, като се губи в стар филм – такъв, който е гледал милион пъти преди. Тези хора се наслаждават много на това да знаят какво ще се случи във всеки един момент и какъв е сюжета на филма.

Дева

Когато Девата изпитва нужда да се самоуспокоява, първото нещо, което прави е да хване животно и започне да го гушка. Животните и Девата много добре се разбират, а много Деви са активисти за животни, винаги загрижени за благополучието на тези създания. Помощта на животно е това, което дава спокойствие на Девата.

Везни

Това, което ще успокои един представител на зодия Везни след тежък ден, е масивното пазаруване. Харченето на пари е нещо, което ще накара Везните да се почувстват по-добре и да забравят за проблемите и драмите си.

Скорпион

Скорпионът не приема стреса леко и рядко знаят как да се справят с тревожността и натиска на всекидневния живот. Ето защо, когато се самоуспокоят, те не осъзнават, че го правят. За да облекчи болката от съществуването си, Скорпионът обича да наранява хората, да ги контролира и да ги кара да правят ужасни неща.

Стрелец

За да се успокои, Стрелец първо трябва да се изолира. Те не намират утеха във филми, музика, изкуство или прегръдки; те намират утеха в това да бъдат сами.

Козирог

Козирогът е плътно увита бомба със закъснител, която ще избухне, когато най-малко се очаква. Той не е от хората, които могат да контролират емоциите си и когато избухнат, няма нещо, което да може да ги успокои. Единственото, което могат да направят, е да изчакат бурята да отмине, а хората около тях – да се спасяват.

Водолей

Водолеят живее в постоянно състояние на пълен контрол над живота и въпреки че изглежда, че всеки момент от живота им е изпълнен със стрес, шум и бедствие, те знаят, че най-добрият им залог за самоуспокояване са упражненията. Те редовно упражняват Тай Чи или Йога, за да поддържат ума си спокоен.

Риби

Рибите вярват, че за да получиш, трябва да дадеш. Ето защо, когато изпитват стрес, те са готови да направят нещо за някого, за да се успокоят. Готвене, грижа, подаръци. Това ще видите от един представител на зодия Риби, който иска да успокои собствения си ум.

Източник: Всяка жена

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.