Как ще приключи 2020
Дата на публикуване: 09.10.2020
как ще приключи

Как ще приключи 2020 за всички зодии? Много хора искат да знаят какво ги чака в краткосрочен план. Астролозите направиха прогноза какво да очакват за зодиакалните знаци през последните месеци на 2020 година.
Овните ще могат да уредят личен живот, ако са в търсене. Ще бъде изпълнен с енергия, всичко ще се получи, а здравето, въпреки тежката ситуация, няма да ви разочарова.
Телецът трябва да обръща максимално внимание на кариерата и финансите. Ще му се струва, че ситуацията е „замръзнала“ и силите му се изчерпват, но той ще трябва да вземе важно решение по отношение на голяма финансова инвестиция.
Близнаците не трябва да очакват сериозни сътресения до края на годината: всичко ще се движи със същото неприбързано темпо. Някои от представителите на знака може да имат романтично приключение в края на декември.

Ракът ще има неочаквани финансови бонуси: спечелване от лотарията или извънредна награда. Но със здравето трябва да внимавате: възможно е преумора или внезапно нараняване.
В края на годината Лъв ще се потопи стремглаво във висшия живот, забравяйки за кариерата и личния си живот. И тук най-важното е да не пропускате шансовете за кариерно развитие, които ще се появят на хоризонта през ноември.
Девата в края на годината ще се сблъска с финансови затруднения, свързани със забавяне на изплащането на заплатите или невъзстановяване на дълг. Но това ще бъде повече от компенсирано от страстна романтика.
Везните през ноември-декември ще имат късмет както в работата, така и в личния живот. Активността през този период ще бъде най-добрата. Струва си да отделите момента и да завършите отдавна започналия бизнес.

Скорпионът трябва да се съсредоточи върху финансовите въпроси: той има всички шансове да завърши годината с максимална печалба, ако направи правилните инвестиции сега.

Стрелец, ако е в търсене, има всички шансове да завърши годината по двойки. Въпреки факта, че той е пълен с енергия в началото на есента, до декември стресът и работното напрежение могат да го разстроят.

Козирогът ще дойде в края на годината потопен в работа. Декември ще бъде ползотворен по отношение на кариерно израстване или обучение, но подобрение в личния живот трябва да се очаква едва до пролетта.

За Водолея цялата година беше пренаситена със събития, така че до декември той ще се приближи емоционално уморен. В началото на зимата той трябва да се грижи за здравето си и да се възстановява.

Рибите ще завършат годината уморени, но доволни от материалната страна на живота. Свършили са си добра работа, така че могат да си позволят да се отпуснат и да започнат личния си живот.
Без значение как завършва настоящата година, всички се надяват новата да е много по-добра от предишната.

Източник: За жената

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.