Как ще приключи 2020
Дата на публикуване: 09.10.2020
как ще приключи

Как ще приключи 2020 за всички зодии? Много хора искат да знаят какво ги чака в краткосрочен план. Астролозите направиха прогноза какво да очакват за зодиакалните знаци през последните месеци на 2020 година.
Овните ще могат да уредят личен живот, ако са в търсене. Ще бъде изпълнен с енергия, всичко ще се получи, а здравето, въпреки тежката ситуация, няма да ви разочарова.
Телецът трябва да обръща максимално внимание на кариерата и финансите. Ще му се струва, че ситуацията е „замръзнала“ и силите му се изчерпват, но той ще трябва да вземе важно решение по отношение на голяма финансова инвестиция.
Близнаците не трябва да очакват сериозни сътресения до края на годината: всичко ще се движи със същото неприбързано темпо. Някои от представителите на знака може да имат романтично приключение в края на декември.

Ракът ще има неочаквани финансови бонуси: спечелване от лотарията или извънредна награда. Но със здравето трябва да внимавате: възможно е преумора или внезапно нараняване.
В края на годината Лъв ще се потопи стремглаво във висшия живот, забравяйки за кариерата и личния си живот. И тук най-важното е да не пропускате шансовете за кариерно развитие, които ще се появят на хоризонта през ноември.
Девата в края на годината ще се сблъска с финансови затруднения, свързани със забавяне на изплащането на заплатите или невъзстановяване на дълг. Но това ще бъде повече от компенсирано от страстна романтика.
Везните през ноември-декември ще имат късмет както в работата, така и в личния живот. Активността през този период ще бъде най-добрата. Струва си да отделите момента и да завършите отдавна започналия бизнес.

Скорпионът трябва да се съсредоточи върху финансовите въпроси: той има всички шансове да завърши годината с максимална печалба, ако направи правилните инвестиции сега.

Стрелец, ако е в търсене, има всички шансове да завърши годината по двойки. Въпреки факта, че той е пълен с енергия в началото на есента, до декември стресът и работното напрежение могат да го разстроят.

Козирогът ще дойде в края на годината потопен в работа. Декември ще бъде ползотворен по отношение на кариерно израстване или обучение, но подобрение в личния живот трябва да се очаква едва до пролетта.

За Водолея цялата година беше пренаситена със събития, така че до декември той ще се приближи емоционално уморен. В началото на зимата той трябва да се грижи за здравето си и да се възстановява.

Рибите ще завършат годината уморени, но доволни от материалната страна на живота. Свършили са си добра работа, така че могат да си позволят да се отпуснат и да започнат личния си живот.
Без значение как завършва настоящата година, всички се надяват новата да е много по-добра от предишната.

Източник: За жената

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.