Как ще приключи 2020
Дата на публикуване: 09.10.2020
как ще приключи

Как ще приключи 2020 за всички зодии? Много хора искат да знаят какво ги чака в краткосрочен план. Астролозите направиха прогноза какво да очакват за зодиакалните знаци през последните месеци на 2020 година.
Овните ще могат да уредят личен живот, ако са в търсене. Ще бъде изпълнен с енергия, всичко ще се получи, а здравето, въпреки тежката ситуация, няма да ви разочарова.
Телецът трябва да обръща максимално внимание на кариерата и финансите. Ще му се струва, че ситуацията е „замръзнала“ и силите му се изчерпват, но той ще трябва да вземе важно решение по отношение на голяма финансова инвестиция.
Близнаците не трябва да очакват сериозни сътресения до края на годината: всичко ще се движи със същото неприбързано темпо. Някои от представителите на знака може да имат романтично приключение в края на декември.

Ракът ще има неочаквани финансови бонуси: спечелване от лотарията или извънредна награда. Но със здравето трябва да внимавате: възможно е преумора или внезапно нараняване.
В края на годината Лъв ще се потопи стремглаво във висшия живот, забравяйки за кариерата и личния си живот. И тук най-важното е да не пропускате шансовете за кариерно развитие, които ще се появят на хоризонта през ноември.
Девата в края на годината ще се сблъска с финансови затруднения, свързани със забавяне на изплащането на заплатите или невъзстановяване на дълг. Но това ще бъде повече от компенсирано от страстна романтика.
Везните през ноември-декември ще имат късмет както в работата, така и в личния живот. Активността през този период ще бъде най-добрата. Струва си да отделите момента и да завършите отдавна започналия бизнес.

Скорпионът трябва да се съсредоточи върху финансовите въпроси: той има всички шансове да завърши годината с максимална печалба, ако направи правилните инвестиции сега.

Стрелец, ако е в търсене, има всички шансове да завърши годината по двойки. Въпреки факта, че той е пълен с енергия в началото на есента, до декември стресът и работното напрежение могат да го разстроят.

Козирогът ще дойде в края на годината потопен в работа. Декември ще бъде ползотворен по отношение на кариерно израстване или обучение, но подобрение в личния живот трябва да се очаква едва до пролетта.

За Водолея цялата година беше пренаситена със събития, така че до декември той ще се приближи емоционално уморен. В началото на зимата той трябва да се грижи за здравето си и да се възстановява.

Рибите ще завършат годината уморени, но доволни от материалната страна на живота. Свършили са си добра работа, така че могат да си позволят да се отпуснат и да започнат личния си живот.
Без значение как завършва настоящата година, всички се надяват новата да е много по-добра от предишната.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.