Камелия не пее на плейбек
Дата на публикуване: 10.01.2022
Камелия не пее

Камелия не пее на плейбек. Тя казва, че славата й е музей пълен с артефакти. Тя е огън момиче, по което е луд дори Новак Джокович. Фолкпевицата Камелия е един музикален звяр с име на цвете. “Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, защото съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот”, заяви тя. По думите й най-голямата публика, пред която е излизала е 25 000 души. “Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си, предава zajenata.bg. Тя не пее на плейбек през последните 15 години. “Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието”, разкри Камелия. И допълва, че Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея.

“Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена”, смята Камелия. Тази вечер в канала й излиза новата й песен “Двама непознати”.
“Лепа Брена е символ на балканската музика. Тя беше явление и е институция, емблема. Тя е царицата на Балканите”, споделя тя. Камелия разказа, че винаги се е стремяла да бъде смирена.
“Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета. Беше шок за всички, освен за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми каза: “Уби ги всички”. Не е важно, че си по лепенки, важното е да не си вулгарен. Това е вътрешна хигиена на човека, която или прекрачваш или вървиш по ръба”, разказва тя за най-ярката си случка по време на участие.
“Преди една година, когато бях болна от ковид, чух песента, която пускам днес и се оказа, че тя не може да дойде при мен и е заета. Направих всичко възможно и не стана, а когато се успокоих, ми се обадиха и ми казаха, че е моя”, сподели Камелия за новата си песен.

Певицата мисли, че една връзка трябва да бъде поливана, не трябва да се жали.

Камелия проговори и за новия си нос, който стана повод за жестоки критики и коментари в мрежата.

“Младостта си има най-голямото богатство и най-хубавата красота и свежест, но когато съм била в нощните клубове дълги години, реших да направя промяна за мен самата. Не съм имала комплекс, имах нужда от поведенческа промяна, мислене.

Станах още по-лека. Ако времето и опита са натрупали върху мен някакъв товар, то това ме освободи и си върнах свободата, когато бях на 20. Много ме нахейтиха в началото, твърдяха, че съм жена, която няма нужда от корекция. Някои лаят без съдържание, други са с конструктивно мнение. Гледам чуждите коментари да са ми от полза”, каза Камелия.

“Научих се да не съм дребнава в бизнеса и в живота. Аз имам доверие на Цветин. След едни турнета, гримирана и фризирана влязох в една хотелска стая и започнаха снимки. Идеята да се снимам в “Плейбой” беше негова. Аз не съм такова момиче. Той ме подготви, каза да се отпусна и да го направя и се получи красиво”, каза още тя.

Източник: За жената

Още новини
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.