Камелия не пее на плейбек
Дата на публикуване: 10.01.2022
Камелия не пее

Камелия не пее на плейбек. Тя казва, че славата й е музей пълен с артефакти. Тя е огън момиче, по което е луд дори Новак Джокович. Фолкпевицата Камелия е един музикален звяр с име на цвете. „Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, защото съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот“, заяви тя. По думите й най-голямата публика, пред която е излизала е 25 000 души. „Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си, предава zajenata.bg. Тя не пее на плейбек през последните 15 години. „Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието“, разкри Камелия. И допълва, че Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея.

„Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена“, смята Камелия. Тази вечер в канала й излиза новата й песен „Двама непознати“.
„Лепа Брена е символ на балканската музика. Тя беше явление и е институция, емблема. Тя е царицата на Балканите“, споделя тя. Камелия разказа, че винаги се е стремяла да бъде смирена.
„Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета. Беше шок за всички, освен за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми каза: „Уби ги всички“. Не е важно, че си по лепенки, важното е да не си вулгарен. Това е вътрешна хигиена на човека, която или прекрачваш или вървиш по ръба“, разказва тя за най-ярката си случка по време на участие.
„Преди една година, когато бях болна от ковид, чух песента, която пускам днес и се оказа, че тя не може да дойде при мен и е заета. Направих всичко възможно и не стана, а когато се успокоих, ми се обадиха и ми казаха, че е моя“, сподели Камелия за новата си песен.

Певицата мисли, че една връзка трябва да бъде поливана, не трябва да се жали.

Камелия проговори и за новия си нос, който стана повод за жестоки критики и коментари в мрежата.

„Младостта си има най-голямото богатство и най-хубавата красота и свежест, но когато съм била в нощните клубове дълги години, реших да направя промяна за мен самата. Не съм имала комплекс, имах нужда от поведенческа промяна, мислене.

Станах още по-лека. Ако времето и опита са натрупали върху мен някакъв товар, то това ме освободи и си върнах свободата, когато бях на 20. Много ме нахейтиха в началото, твърдяха, че съм жена, която няма нужда от корекция. Някои лаят без съдържание, други са с конструктивно мнение. Гледам чуждите коментари да са ми от полза“, каза Камелия.

„Научих се да не съм дребнава в бизнеса и в живота. Аз имам доверие на Цветин. След едни турнета, гримирана и фризирана влязох в една хотелска стая и започнаха снимки. Идеята да се снимам в „Плейбой“ беше негова. Аз не съм такова момиче. Той ме подготви, каза да се отпусна и да го направя и се получи красиво“, каза още тя.

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.