Келтски дървесен хороскоп
Дата на публикуване: 28.05.2020
келски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп, както и астрологията, се базира на убеждението, че датата и времето на нашето раждане оказват влияние върху нашите черти на характера. Келтите обаче придавали голямо значение на дърветата и растенията, които са били безкраен източник на информация и мъдрост за тях. Затова те са създали тринадесет знака, в съответствие с тринадесетте лунни цикъла на годината. Тези знаци са пряко свързани с характеристиките и особенностите на различните дървета. Кое е твоето дърво и какво казва то за теб?
Бреза (24 декември – 20 януари)
Хората, родени под знака на брезата, обикновено са обхванати от ентусиазъм и амбиции, които силно мотивират даже и хората около тях. Те са толерантни, здрави, устойчиви и имат таланта да мислят трезво във всяка една ситуация. Те също така имат вродени лидерски умения и влизат в ролята на лидера във всяка една възможна ситуация.

Офика (21 януари – 17 февруари)
Хората родени под знака на Офиката са философи по природа. Те са толкова открити, креативни и нестандартни, че често биват даже неправилно разбрани. Студеният им външен вид крие много страстни идеали, които са източник на тяхната мотивация. Те имат вроден талант да изменят ситуациите и хората около себе си чрез своето присъствие.
Ясен (18 февруари – 17 март)
Сред основните качества, характерни за хората, родени под дървесния знак Ясен, са силната интуиция, добре развитото въображение и артистичен талант. Понякога те са унили, но само защото умът им е в непрестанно движение. Те могат да действат като самотници; но в действителност те живеят в своя собствен свят и затова не се интересуват много от мнението на другите.

Елша (18 март – 14 април)
Представителите на знака Елша са господари на всичките събития около тях. Благодарение на вярата им в собствените си сили, те могат да бъдат изключително очарователни и влиятелни. Лесно забелязват лъжите и не обичат да ги толерират. Те също така отдават голямо значение на собственото си време, и правят всичко възможно да не си го губят.

Върба(15 април – 12 май)
Хората, родени под знака на върбата са изключително креативни, интуитивни и интелигентни. Те са наясно, че всичко си идва с времето си и в резултат на това имат търпелив и реалистичен подход към много ситуации. Техните вродени способности да събират знания често впечатляват околните . Въпреки това, те са склонни да сдържат своите таланти заради страховете си.

Глог (13 май – 9 юни)
Хората с вибрацията на глог обикновено не са такива, каквито изглеждат. Отстрани погледнато, те често живеят обикновен или даже скучен живот, но отвътре имат много страст и креативност. Те са добри партньори и чудесни слушатели, затова хората обичат да им споделят.

Дъб (10 юни – 7 юли)
Родените под знака на дъба имат дар на силата. Те имат вроден талант да се борят и често влизат в ролята на говорители, помагайки на тези, които не могат да се защитят. Въпреки това, тяхната сила не се изразява в насилието, а в грижовността, щедростта и готовността да помогнат. Обикновено се надяват на положителен изход от ситуацията и като следствие го постигат.

Джел (8 юли – 4 август)
Джелът има най-благородния характер от всички дървесни знаци. Благодарение на тяхното благородство и постоянство, те стават много успешни лидери. Те никога не се предават и когато възникнат препятствия, само удвояват усилията си. Те рядко биват побеждавани, което им придава авторитет в очите на околните.

Лешник (5 август – 1 септември)
Хората, родени под знака на лешника притежават интелигентност, ефективност и отлични организационни умения. Също така имат добра памет, винаги са добре информирани, но понякога изглеждат твърде самоуверени. Те обичат реда и отделят голямо внимание на детайлите, което се отразява във всяка дейност, която извършват.

Лоза (2 септември – 29 септември)
Тези хора често са мрачни и унили. Те имат редица противоречия във вътрешния си свят, което ги кара да бъдат нерешителни; от друга страна те гледат обективно на всичките възможности. Те се чувстват уверени в нещата, които им носят удоволствие,например храната, виното или музиката. Това е сферата, в която се проявява характерния за тях отличителен вкус.

Бръшлян (30 септември – 27 октомври)
Хората родени под дървесния знак на бръшляна имат остър интелект и са много състрадателни. Те са много лоялни и щедри към другите, така че винаги са наблизо, когато някой се нуждае от помощ. Също така, те са много чаровни и харизматични. Даже когато нещата не вървят добре, те успяват да ги преобърнат.

Тръстика (28 октомври – 24 ноември)
Хората, родени под знака на тръстиката, обикновено крият в себе си много тайни. Те имат нужда винаги да достигат до дълбоката същност на нещата, като по този начин успяват да решават проблемите. Също така,обичат различните истории и имат склонност да се увличат в клюкарстване. Понякога те са малко манипулативни, но техните намерения винаги са добри.

Бъз (25 ноември – 23 декември)
Хората, родени под този знак, имат силно желание за свобода. В очите на другите те могат да изглеждат повърхностни и даже понякога диви. Въпреки това, под тяхната екстровертна външност се крие много дълбока душа. Те се опитват да помагат на близките си при всякакви обстоятелства, но въпреки това тяхното усещане за справедливост може да бъде прекалено силно изразено.

Източник: Кхороскоп

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.