Келтски дървесен хороскоп
Дата на публикуване: 28.05.2020
келски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп

Келтски дървесен хороскоп, както и астрологията, се базира на убеждението, че датата и времето на нашето раждане оказват влияние върху нашите черти на характера. Келтите обаче придавали голямо значение на дърветата и растенията, които са били безкраен източник на информация и мъдрост за тях. Затова те са създали тринадесет знака, в съответствие с тринадесетте лунни цикъла на годината. Тези знаци са пряко свързани с характеристиките и особенностите на различните дървета. Кое е твоето дърво и какво казва то за теб?
Бреза (24 декември – 20 януари)
Хората, родени под знака на брезата, обикновено са обхванати от ентусиазъм и амбиции, които силно мотивират даже и хората около тях. Те са толерантни, здрави, устойчиви и имат таланта да мислят трезво във всяка една ситуация. Те също така имат вродени лидерски умения и влизат в ролята на лидера във всяка една възможна ситуация.

Офика (21 януари – 17 февруари)
Хората родени под знака на Офиката са философи по природа. Те са толкова открити, креативни и нестандартни, че често биват даже неправилно разбрани. Студеният им външен вид крие много страстни идеали, които са източник на тяхната мотивация. Те имат вроден талант да изменят ситуациите и хората около себе си чрез своето присъствие.
Ясен (18 февруари – 17 март)
Сред основните качества, характерни за хората, родени под дървесния знак Ясен, са силната интуиция, добре развитото въображение и артистичен талант. Понякога те са унили, но само защото умът им е в непрестанно движение. Те могат да действат като самотници; но в действителност те живеят в своя собствен свят и затова не се интересуват много от мнението на другите.

Елша (18 март – 14 април)
Представителите на знака Елша са господари на всичките събития около тях. Благодарение на вярата им в собствените си сили, те могат да бъдат изключително очарователни и влиятелни. Лесно забелязват лъжите и не обичат да ги толерират. Те също така отдават голямо значение на собственото си време, и правят всичко възможно да не си го губят.

Върба(15 април – 12 май)
Хората, родени под знака на върбата са изключително креативни, интуитивни и интелигентни. Те са наясно, че всичко си идва с времето си и в резултат на това имат търпелив и реалистичен подход към много ситуации. Техните вродени способности да събират знания често впечатляват околните . Въпреки това, те са склонни да сдържат своите таланти заради страховете си.

Глог (13 май – 9 юни)
Хората с вибрацията на глог обикновено не са такива, каквито изглеждат. Отстрани погледнато, те често живеят обикновен или даже скучен живот, но отвътре имат много страст и креативност. Те са добри партньори и чудесни слушатели, затова хората обичат да им споделят.

Дъб (10 юни – 7 юли)
Родените под знака на дъба имат дар на силата. Те имат вроден талант да се борят и често влизат в ролята на говорители, помагайки на тези, които не могат да се защитят. Въпреки това, тяхната сила не се изразява в насилието, а в грижовността, щедростта и готовността да помогнат. Обикновено се надяват на положителен изход от ситуацията и като следствие го постигат.

Джел (8 юли – 4 август)
Джелът има най-благородния характер от всички дървесни знаци. Благодарение на тяхното благородство и постоянство, те стават много успешни лидери. Те никога не се предават и когато възникнат препятствия, само удвояват усилията си. Те рядко биват побеждавани, което им придава авторитет в очите на околните.

Лешник (5 август – 1 септември)
Хората, родени под знака на лешника притежават интелигентност, ефективност и отлични организационни умения. Също така имат добра памет, винаги са добре информирани, но понякога изглеждат твърде самоуверени. Те обичат реда и отделят голямо внимание на детайлите, което се отразява във всяка дейност, която извършват.

Лоза (2 септември – 29 септември)
Тези хора често са мрачни и унили. Те имат редица противоречия във вътрешния си свят, което ги кара да бъдат нерешителни; от друга страна те гледат обективно на всичките възможности. Те се чувстват уверени в нещата, които им носят удоволствие,например храната, виното или музиката. Това е сферата, в която се проявява характерния за тях отличителен вкус.

Бръшлян (30 септември – 27 октомври)
Хората родени под дървесния знак на бръшляна имат остър интелект и са много състрадателни. Те са много лоялни и щедри към другите, така че винаги са наблизо, когато някой се нуждае от помощ. Също така, те са много чаровни и харизматични. Даже когато нещата не вървят добре, те успяват да ги преобърнат.

Тръстика (28 октомври – 24 ноември)
Хората, родени под знака на тръстиката, обикновено крият в себе си много тайни. Те имат нужда винаги да достигат до дълбоката същност на нещата, като по този начин успяват да решават проблемите. Също така,обичат различните истории и имат склонност да се увличат в клюкарстване. Понякога те са малко манипулативни, но техните намерения винаги са добри.

Бъз (25 ноември – 23 декември)
Хората, родени под този знак, имат силно желание за свобода. В очите на другите те могат да изглеждат повърхностни и даже понякога диви. Въпреки това, под тяхната екстровертна външност се крие много дълбока душа. Те се опитват да помагат на близките си при всякакви обстоятелства, но въпреки това тяхното усещане за справедливост може да бъде прекалено силно изразено.

Източник: Кхороскоп

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.