Китайски хороскоп за 2021
Дата на публикуване: 25.11.2020
китайски хороскоп

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква се Нова 2021 година. Какво ще бъде, предстои да разберем. Дали ще бъде толкова динамичен, непредсказуем като 2020 г. или можем да постигнем повече баланс.
Плъх
През 2021 г. ще бъде много по-лесно да се възползвате от златните възможности за промоции и увеличение на заплатите през април, май, август и септември. Можете също така да получите помощ от щастливите си звезди в богатството – инвестирането в проект с нисък риск може да донесе допълнителни пари през 2021 година. Но да се намери подходящ партньор за моно през март, май, юли и декември.

Бивол
За вас през 2021 г. вашият късмет в любовта и отношенията може да се подобри през март, юли, октомври и ноември. Но в кариерата не се очаква подобрение.
Тигър
Прогнозата на Тигър за късмет през 2021 г. обикновено е отлична. Лунният октомври е най-успешната година, тъй като общото състояние е доста добро. Можете да обърнете повече внимание на любовните си отношения и семейството, особено през април, май и септември. През първите шест месеца за вас е важно да се грижите за себе си и да поддържате позитивно отношение към живота. През втората половина на годината общият ви късмет ще се подобри.

Заек

Февруари и март са най-щастливите месеци през 2021 година. Ще получите признание за кариера. Март е най-доброто време за сватба. Като цяло най-важното е да бъдете здрави. През втората половина на годината общото състояние ще се подобри.

Дракон

Прогнозата за късмета на Дракона през 2021 г. е доста нестабилна, особено по отношение на богатството и кариерата, но късметът за цялата година не е лош. Те могат лесно да разрешат всяка работна ситуация. Януари и декември са най-добрите месеци. Юли е най-доброто време за брак и създаване на романтични любовни връзки.

Змия

Кариерата е обещаваща през 2021 г., както и доходите. Те са склонни да насърчават или разширяват бизнес. Новите служители могат да се учат от другите и да подобрят своята работоспособност. Печалбите от работа, странични дейности и финансови проекти ще бъдат доста големи. Вашата любов и късмет във връзките през 2021 г. са добри, а август е най-подходящ за развиване на връзки. Хубавите неща ще се случат през август и декември. Като цяло втората половина на годината ще бъде отлична.

Кон

През 2021 г. юни и декември са най-добрите месеци, ще работите безпроблемно и ще генерирате значителни доходи. Ще имате чудесни отношения със семейството и близките си. Най-подходящият месец за брачни и любовни връзки е юни.

Козел

След кризата в личните отношения връзката ви ще бъде възстановена благодарение на взаимното разбирателство в края на 2021 година. Като цяло кариерата и богатството са стабилни. Задоволителни резултати ще бъдат постигнати през октомври и декември.

Маймуна

Въпреки възходите и паденията, общият ви късмет остава стабилен през 2021 година. Юли и септември са добри месеци за преследване на задоволителна кариера, богатство и романтични връзки.

Петел

Ако се чувствате положително относно препятствията през първата половина на годината, общият ви късмет през втората половина на 2021 г. ще се подобри значително. Между октомври и декември могат да се случат много добри неща – възможности да продължите обучението си, да спечелите от инвестицията си или да срещнете идеални партньори.

Куче

Общият ви късмет през 2021 г. ще бъде доста добър. Февруари ще бъде добър месец за сватби, промоции или допълнителни доходи. Китайският хороскоп 2021 препоръчва да не се разсейвате и да не се притеснявате за малки неуспехи в живота през първата половина на годината, защото в края на тази година ще си възвърнете късмета.

Прасе

През януари 2021 г. можете да срещнете половинката си. След като късметът си тръгне и се върне едва през август – можете да подобрите отношенията в екипа. Някои от вас ще получат повишение, ще се оженят или ще направят значителна сума пари през ноември и декември.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.