Китайски хороскоп за 2021
Дата на публикуване: 25.11.2020
китайски хороскоп

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква се Нова 2021 година. Какво ще бъде, предстои да разберем. Дали ще бъде толкова динамичен, непредсказуем като 2020 г. или можем да постигнем повече баланс.
Плъх
През 2021 г. ще бъде много по-лесно да се възползвате от златните възможности за промоции и увеличение на заплатите през април, май, август и септември. Можете също така да получите помощ от щастливите си звезди в богатството – инвестирането в проект с нисък риск може да донесе допълнителни пари през 2021 година. Но да се намери подходящ партньор за моно през март, май, юли и декември.

Бивол
За вас през 2021 г. вашият късмет в любовта и отношенията може да се подобри през март, юли, октомври и ноември. Но в кариерата не се очаква подобрение.
Тигър
Прогнозата на Тигър за късмет през 2021 г. обикновено е отлична. Лунният октомври е най-успешната година, тъй като общото състояние е доста добро. Можете да обърнете повече внимание на любовните си отношения и семейството, особено през април, май и септември. През първите шест месеца за вас е важно да се грижите за себе си и да поддържате позитивно отношение към живота. През втората половина на годината общият ви късмет ще се подобри.

Заек

Февруари и март са най-щастливите месеци през 2021 година. Ще получите признание за кариера. Март е най-доброто време за сватба. Като цяло най-важното е да бъдете здрави. През втората половина на годината общото състояние ще се подобри.

Дракон

Прогнозата за късмета на Дракона през 2021 г. е доста нестабилна, особено по отношение на богатството и кариерата, но късметът за цялата година не е лош. Те могат лесно да разрешат всяка работна ситуация. Януари и декември са най-добрите месеци. Юли е най-доброто време за брак и създаване на романтични любовни връзки.

Змия

Кариерата е обещаваща през 2021 г., както и доходите. Те са склонни да насърчават или разширяват бизнес. Новите служители могат да се учат от другите и да подобрят своята работоспособност. Печалбите от работа, странични дейности и финансови проекти ще бъдат доста големи. Вашата любов и късмет във връзките през 2021 г. са добри, а август е най-подходящ за развиване на връзки. Хубавите неща ще се случат през август и декември. Като цяло втората половина на годината ще бъде отлична.

Кон

През 2021 г. юни и декември са най-добрите месеци, ще работите безпроблемно и ще генерирате значителни доходи. Ще имате чудесни отношения със семейството и близките си. Най-подходящият месец за брачни и любовни връзки е юни.

Козел

След кризата в личните отношения връзката ви ще бъде възстановена благодарение на взаимното разбирателство в края на 2021 година. Като цяло кариерата и богатството са стабилни. Задоволителни резултати ще бъдат постигнати през октомври и декември.

Маймуна

Въпреки възходите и паденията, общият ви късмет остава стабилен през 2021 година. Юли и септември са добри месеци за преследване на задоволителна кариера, богатство и романтични връзки.

Петел

Ако се чувствате положително относно препятствията през първата половина на годината, общият ви късмет през втората половина на 2021 г. ще се подобри значително. Между октомври и декември могат да се случат много добри неща – възможности да продължите обучението си, да спечелите от инвестицията си или да срещнете идеални партньори.

Куче

Общият ви късмет през 2021 г. ще бъде доста добър. Февруари ще бъде добър месец за сватби, промоции или допълнителни доходи. Китайският хороскоп 2021 препоръчва да не се разсейвате и да не се притеснявате за малки неуспехи в живота през първата половина на годината, защото в края на тази година ще си възвърнете късмета.

Прасе

През януари 2021 г. можете да срещнете половинката си. След като късметът си тръгне и се върне едва през август – можете да подобрите отношенията в екипа. Някои от вас ще получат повишение, ще се оженят или ще направят значителна сума пари през ноември и декември.

Източник: За жената

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.