Когато имаш силна майка няма невъзможни неща
Дата на публикуване: 27.11.2019
когато имаш

Когато имаш силна майка няма невъзможни неща

Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш се да говориш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в конфликти. Учиш се да оцеляваш самостоятелно. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, защото искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш силна майка, уважаваш себе си. Не позволяваш на никого да говори лошо за теб. Не позволяваш да минават през теб. Не позволяваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с уважение.
Когато имаш силна майка, знаеш какво е това любов.
Знаеш какви трябва да са отношенията вътре в семейството. Знаеш кое е правилно и кое не. Кои хора трябва да се посрещат с отворени обятия и от кои трябва да стоиш на разстояние.

Със силна майка, не се предаваш никога. Ставаш след падане и пробваш отново. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, защото си достатъчно добра. Никога не приемаш неуспеха като вариант. Продължаваш да се опитваш, докато не получиш това, което искаш.
Когато над теб бди силна майка, никога не забравяш колко струваш. Никога не позволяваш да се възползват от теб, защото знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, защото са те научили, че заслужаваш нещо специално.
Когато пригежаваш силна майка, никога не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти напомня, че можеш да се справиш с всичко. Който да те кара да следваш мечтите си, защото можеш да ги постигнеш.

Когато имаш силна майка, имащ най-добър приятел за цял живот. Имаш някого, с когото да поговориш на всякаква тема. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб завинаги, защото е само на едно позвъняване разстояние.

Когато имаш силна майка, тя е твоето вдъхновение. Тя е твоят пример за подражание. Когато имаш силна майка, ти сама израстваш силна жена.

Източник: Уебмястото

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.