Когато имаш силна майка няма невъзможни неща
Дата на публикуване: 27.11.2019
когато имаш

Когато имаш силна майка няма невъзможни неща

Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш се да говориш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в конфликти. Учиш се да оцеляваш самостоятелно. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, защото искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш силна майка, уважаваш себе си. Не позволяваш на никого да говори лошо за теб. Не позволяваш да минават през теб. Не позволяваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с уважение.
Когато имаш силна майка, знаеш какво е това любов.
Знаеш какви трябва да са отношенията вътре в семейството. Знаеш кое е правилно и кое не. Кои хора трябва да се посрещат с отворени обятия и от кои трябва да стоиш на разстояние.

Със силна майка, не се предаваш никога. Ставаш след падане и пробваш отново. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, защото си достатъчно добра. Никога не приемаш неуспеха като вариант. Продължаваш да се опитваш, докато не получиш това, което искаш.
Когато над теб бди силна майка, никога не забравяш колко струваш. Никога не позволяваш да се възползват от теб, защото знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, защото са те научили, че заслужаваш нещо специално.
Когато пригежаваш силна майка, никога не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти напомня, че можеш да се справиш с всичко. Който да те кара да следваш мечтите си, защото можеш да ги постигнеш.

Когато имаш силна майка, имащ най-добър приятел за цял живот. Имаш някого, с когото да поговориш на всякаква тема. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб завинаги, защото е само на едно позвъняване разстояние.

Когато имаш силна майка, тя е твоето вдъхновение. Тя е твоят пример за подражание. Когато имаш силна майка, ти сама израстваш силна жена.

Източник: Уебмястото

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.