Когато имаш силна майка няма невъзможни неща
Дата на публикуване: 27.11.2019
когато имаш

Когато имаш силна майка няма невъзможни неща

Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш се да говориш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в конфликти. Учиш се да оцеляваш самостоятелно. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, защото искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш силна майка, уважаваш себе си. Не позволяваш на никого да говори лошо за теб. Не позволяваш да минават през теб. Не позволяваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с уважение.
Когато имаш силна майка, знаеш какво е това любов.
Знаеш какви трябва да са отношенията вътре в семейството. Знаеш кое е правилно и кое не. Кои хора трябва да се посрещат с отворени обятия и от кои трябва да стоиш на разстояние.

Със силна майка, не се предаваш никога. Ставаш след падане и пробваш отново. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, защото си достатъчно добра. Никога не приемаш неуспеха като вариант. Продължаваш да се опитваш, докато не получиш това, което искаш.
Когато над теб бди силна майка, никога не забравяш колко струваш. Никога не позволяваш да се възползват от теб, защото знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, защото са те научили, че заслужаваш нещо специално.
Когато пригежаваш силна майка, никога не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти напомня, че можеш да се справиш с всичко. Който да те кара да следваш мечтите си, защото можеш да ги постигнеш.

Когато имаш силна майка, имащ най-добър приятел за цял живот. Имаш някого, с когото да поговориш на всякаква тема. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб завинаги, защото е само на едно позвъняване разстояние.

Когато имаш силна майка, тя е твоето вдъхновение. Тя е твоят пример за подражание. Когато имаш силна майка, ти сама израстваш силна жена.

Източник: Уебмястото

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.