Когато имаш силна майка няма невъзможни неща
Дата на публикуване: 27.11.2019
когато имаш

Когато имаш силна майка няма невъзможни неща

Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш се да говориш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в конфликти. Учиш се да оцеляваш самостоятелно. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, защото искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш силна майка, уважаваш себе си. Не позволяваш на никого да говори лошо за теб. Не позволяваш да минават през теб. Не позволяваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с уважение.
Когато имаш силна майка, знаеш какво е това любов.
Знаеш какви трябва да са отношенията вътре в семейството. Знаеш кое е правилно и кое не. Кои хора трябва да се посрещат с отворени обятия и от кои трябва да стоиш на разстояние.

Със силна майка, не се предаваш никога. Ставаш след падане и пробваш отново. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, защото си достатъчно добра. Никога не приемаш неуспеха като вариант. Продължаваш да се опитваш, докато не получиш това, което искаш.
Когато над теб бди силна майка, никога не забравяш колко струваш. Никога не позволяваш да се възползват от теб, защото знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, защото са те научили, че заслужаваш нещо специално.
Когато пригежаваш силна майка, никога не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти напомня, че можеш да се справиш с всичко. Който да те кара да следваш мечтите си, защото можеш да ги постигнеш.

Когато имаш силна майка, имащ най-добър приятел за цял живот. Имаш някого, с когото да поговориш на всякаква тема. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб завинаги, защото е само на едно позвъняване разстояние.

Когато имаш силна майка, тя е твоето вдъхновение. Тя е твоят пример за подражание. Когато имаш силна майка, ти сама израстваш силна жена.

Източник: Уебмястото

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.