Комичният хороскоп на тъщата
Дата на публикуване: 09.10.2020
комичният хороскоп

Комичният хороскоп на тъщата ще ви позволи да се видите отстрани и да направите изводи за вашите взаимоотношения в младото семейството.
Тъща Овен
Свекървата или тъща Овен няма да пречи прекалено на отношенията на дъщеря си и зет си. Тя обаче ще напомня за себе си доста често: давайки съвети за къщата, за гозбите и децата. За да се разберете с такава свекърва, трябва да насочите енергията ѝ към нещо отделно от семейството. Например купете и куче или котка.
Тъща Телец
Тъща Телец е най-спокойна и мила. Тя няма да се бърка в семейните дела и да дава съвети. Да, и рядко ще идва на посещение. Младо семейство може да намери спонсор в нейно лице. Дори да е сигурна, че зет ѝ осигурява материално дъщеря си, пак ще продължи да глези детето си с подаръци. Тъща от тази зодия бързо ще намери общ език със своя зет.
Тъща Близнаци
Трудно е да се разбирате с тъща Близнаци. Те са мили, приятелски настроени, но прекалено общителни. Те не знаят как да пазят тайни, така че всички семейни тайни като правило бързо стават публични. Не трябва да живеете с тъща си Близнаци под един покрив, това може да развали семейните отношения. Но може напълно спокойно да и поверите деца – тя е баба за пример.

Тъща Рак
Тъща Рак е спокойна, безконфликтна, но в същото време строга и докачлива. Тя винаги урежда всички големи празници вкъщи и чака всички роднини да я посетят. Тя лесно може да се обиди, ако са забравили да ѝ честитят рожден ден. Тази тъща също вярва, че цялото семейство лежи на нейните плещи. Често това е така, но по-често тя просто иска да мисли така.
Тъща Лъв
Тъща Лъв е най-чаровната и привлекателна. Тя е млада по тяло и душа. Представител на това съзвездие може да изглежда като сестра на дъщеря си, а други могат да я приемат за съпруга на зет им. Тя не се бърка във връзки, но изисква уважение към себе си.
Тъща Дева
Дева в комичния хороскоп е класически образ на тъщата от анекдоти. Тя обича да критикува, да се намесва в случай на кавга в семейството, тя определено ще застане на страната на дъщеря си, дори и да греши. За нея е трудно да се хареса в нещо, тъй като в зет си тя постоянно ще вижда съперник.

Тъща Везни
Везните са приятелска тъща. Тя не би накърняват главата на семейството. Бързо намират общ език със зет си. Интересното е, че такава свекърва, дори и след развод остават добри другари със своите зетьове.

Тъща Скорпион
Коварна жена! Ако не е харесала зет си, това означава, че много скоро бракът ще приключи. До последния момент тя ще търси уличаващи доказателства срещу зет си, за да докаже на дъщеря си неговия провал като съпруг.

Тъща Стрелец
Стрелецът обича да преподава и да дава съвети. Личният живот на дъщеря ѝ и зет ѝ не е особено интересен, защото тя с удоволствие ще „храни“ своите истории. Въпреки привидната простота в общуването, свекървата с тази зодия може да се окаже твърда, ако не ѝ се прояви дължимото уважение.

Тъща Козирог
Тъща Козирог е най-загадъчната. Тя изобщо не се намесва в личния живот на дъщеря си и предпочита да стои далеч от проблемите им. По поведението ѝ е трудно да се определи изобщо как се отнася към зет си. Но дори и да не го харесва, тя никога нямаше да каже за това.

Тъща Водолей

Тъща Водолей е демократична и непредсказуема. По-добре е да държите такъв човек в съюзниците си. Тя слабо се интересува от семейните дела и обича да изчезва някъде. Въпреки това тя много обича своите внуци и е готова да ги вземе изцяло под свой контрол.

Тъща Риби
Тъща Риби е готова на всичко за благосъстоянието на дъщеря си и зет си. Тя винаги е за мир в семейството, затова често помирява дъщеря си със зет си, прощава обиди и прави добри дела за семейството. Такава тъща трябва да се носи на ръце!

Източник: Езине

Още новини
Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж и това е голям проблем. Това е моята история – историята на една влюбена жена! Чувствам се глупава, защото продължавам да живея, заслепена от любов, и отказвам да приема очевидното – Илия ми изневерява. Това е истината, казана в едно изречение....

повече информация
Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка с въпрос, но си получи заслуженото. Група стари приятели се събраха на вечеря. И един от тях, който е станал главен изпълнителен директор реши да обсъди проблема с образованието. Той започна така „Какво може да научи едно дете от някой, който е...

повече информация
Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират, когато употребявате дадени храни. Според СЗО над 23 милиона души се разболяват всяка година само като ядат заразена храна. И според друг доклад, има толкова много различни вируси, колкото са звездите на небето. За да не се разболеят телата ни,...

повече информация
Безпорядък у дома

Безпорядък у дома

Безпорядък у дома е нещо често срещано в днешно време. Оправдания, че времето не стига обаче не са релевантни. Макар че от хаоса се раждат цели Вселени, когато е прекален и дълготраен, той съвсем не е полезно явление. И колкото и странно да ви се струва, разхвърляното...

повече информация
Advertisements
От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите? Всяка една зодия има свое слабо място. Всеки един от нас се разстройва от нещо, което би било непонятно за някои от представителите на другите зодии. Има някои определени проблеми, които могат да ни извадят от равновесие. И дори да ни...

повече информация
Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс не се забравя лесно. Трудна задача е да се намери някой, който да не е гледал повече от веднъж лентата, превърнала се в един от емблемите на 80-те, а именно „Флашданс“. Още с премиерата си, той стана абсолютен хит, а с течение на времето се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.