Коя зодия от коя да се пази
Дата на публикуване: 10.12.2020
коя зодия

Коя зодия от коя да се пази – сега ще разберете. За всеки човек има зодия, с която е на ръба на невъзможното да се разбере и да изгради щастлива връзка.
Овен: Пазете се от… Риби
Вие сте директен, огнен, деен човек. Харесвате прямотата. Затова Рибите гарантирано ще ви докарат до лудост. Това са хора, които живеят между реалността и фантазията и никога не разкриват тайните си напълно. За вас те са загуба на време и нерви!
Телец: Пазете се от… Близнаци
Телецът е надежден, стабилен и предвидим. Получаваш това, което виждаш. И то задълго! Вашата натура по нищо не пасва на променливите и капризни Близнаци. Мразите изненадите? Мразите бъбривостта, клюкаренето, импровизациите и непостоянството? Е, значи вече знаете защо да стоите далече от Близнаците.

Близнаци: Пазете се от… Дева
Никоя друга зодия не може да ви отегчи толкова, колкото ще го направи Девата. Тя е практична и подредена, резервирана и скептична. От нея можете да получите единствено мрънкане и критика, защото ще ви сметне за лицемерни и прекалено непостоянни.
Рак: Пазете се от… Козирог
Козирогът е амбициозен, земен и енергичен и може да бъде лоялен, но притежава известна доза емоционална студенина. Не е за вашата емоционална и толкова ранима и деликатна водна природа. Понякога думите му ви действат като шамар. Никоя друга зодия не може да ви накара да се чувствате толкова неразбрани и изоставени.

Лъв: Пазете се от… Везни

Префинените Везни са чаровни, но не могат да ви бъдат достоен партньор и няма дълго да задържат интереса ви. Вие сте човек на честта, а Везните угаждат на всеки и на всяка цена. Нещо, което ви изкарва от кожата ви. Тези сладки, но мекушави хора освен това често извъртат истината, което е още едно от нещата, които Лъвът не търпи.

Дева: Пазетете се от… Стрелец

Деви, вие сте хора на реда и постоянството. Най-голям стрес ви причиняват големите промени. А работата е там, че Стрелецът живее за неочакваното и търси приключения зад всеки ъгъл. За вас този човек е повърхностен и непредсказуем – спестете си късането на нерви и стойте далече!

Везни: Пазетете се от… Рак

Везни, вие сте любезни и мили, но не сте сред хората с най-силни емоции. Затова Ракът със своята болезнена емоционалност може да ви докара до лудост. Раците изпадат в настроения, които за въздушните Везни са абсолютно непонятни и са равносилни на тормоз. Затова с Рак най-вероятно ви очаква токсична връзка.

Скорпион: Пазете се от… Лъв

Вие всъщност сте способни истински да уважавате Лъва. Но отдалече! Близките отношения с Лъвове могат сериозно да ви разгневят. Да, харесвате това, че Лъвът се старае да постъпва благородно и е щедър, но неговата показност и самохвалство са нетърпими за вас. По-добре да си останете най-много добри познати.

Стрелец: Пазете се от… Телец

Консервативният и упорит Телец представлява сериозна заплаха за вашето щастие. Типичният Стрелец цял живот си остава с душа на номад. За вас животът свършва в момента, в който стане предсказуем – а това е най-съкровената потребност на Телеца. Той неотклонно подрежда и планира всичко и много скоро ще започне да ви критикува и потиска.

Козирог: Пазете се от… Овен

Вие сте резервиран и работлив човек с достойнство, а Овенът – добряк, който обаче е твърде шумен и страда от мегаломания. Няма шанс да го харесате. Овнешкият бомбастичен ентусиазъм и склонността към действия без много мислене превръщат този човек в дразнител номер едно за вас.

Водолей: Пазете се от… Скорпион

За Скорпиона вие сте като пиратка, гръмнала в ръцете му. Водолеят не си пести мнението и не си мери приказките. Вие сте бунтар и некомформист – няма да се съобразявате с никой, който ви пречи да изразявате ексцентричната си същност. Консервативният, мнителен и непрощаващ Скорпион в някакъв момент (и то доста бързо) ще се почувства провокиран от вас. А тогава ще ви ужили. Лошата му слава не е измислица!

Риби: Пазете се от… Водолей

Водолеят е способен напълно да изключва емоциите си и е непредвидим особняк. Такива сте и вие, в известен смисъл. Но пък емоциите ви са всепоглъщащи. Нямате нужда от човек, който да гледа на преживяванията и на мечтите ви с пренебрежение и насмешка. За вас Водолеят е умен, но хладен и отблъскващ.

Източник: Мисблум

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.