Коя зодия от коя да се пази
Дата на публикуване: 10.12.2020
коя зодия

Коя зодия от коя да се пази – сега ще разберете. За всеки човек има зодия, с която е на ръба на невъзможното да се разбере и да изгради щастлива връзка.
Овен: Пазете се от… Риби
Вие сте директен, огнен, деен човек. Харесвате прямотата. Затова Рибите гарантирано ще ви докарат до лудост. Това са хора, които живеят между реалността и фантазията и никога не разкриват тайните си напълно. За вас те са загуба на време и нерви!
Телец: Пазете се от… Близнаци
Телецът е надежден, стабилен и предвидим. Получаваш това, което виждаш. И то задълго! Вашата натура по нищо не пасва на променливите и капризни Близнаци. Мразите изненадите? Мразите бъбривостта, клюкаренето, импровизациите и непостоянството? Е, значи вече знаете защо да стоите далече от Близнаците.

Близнаци: Пазете се от… Дева
Никоя друга зодия не може да ви отегчи толкова, колкото ще го направи Девата. Тя е практична и подредена, резервирана и скептична. От нея можете да получите единствено мрънкане и критика, защото ще ви сметне за лицемерни и прекалено непостоянни.
Рак: Пазете се от… Козирог
Козирогът е амбициозен, земен и енергичен и може да бъде лоялен, но притежава известна доза емоционална студенина. Не е за вашата емоционална и толкова ранима и деликатна водна природа. Понякога думите му ви действат като шамар. Никоя друга зодия не може да ви накара да се чувствате толкова неразбрани и изоставени.

Лъв: Пазете се от… Везни

Префинените Везни са чаровни, но не могат да ви бъдат достоен партньор и няма дълго да задържат интереса ви. Вие сте човек на честта, а Везните угаждат на всеки и на всяка цена. Нещо, което ви изкарва от кожата ви. Тези сладки, но мекушави хора освен това често извъртат истината, което е още едно от нещата, които Лъвът не търпи.

Дева: Пазетете се от… Стрелец

Деви, вие сте хора на реда и постоянството. Най-голям стрес ви причиняват големите промени. А работата е там, че Стрелецът живее за неочакваното и търси приключения зад всеки ъгъл. За вас този човек е повърхностен и непредсказуем – спестете си късането на нерви и стойте далече!

Везни: Пазетете се от… Рак

Везни, вие сте любезни и мили, но не сте сред хората с най-силни емоции. Затова Ракът със своята болезнена емоционалност може да ви докара до лудост. Раците изпадат в настроения, които за въздушните Везни са абсолютно непонятни и са равносилни на тормоз. Затова с Рак най-вероятно ви очаква токсична връзка.

Скорпион: Пазете се от… Лъв

Вие всъщност сте способни истински да уважавате Лъва. Но отдалече! Близките отношения с Лъвове могат сериозно да ви разгневят. Да, харесвате това, че Лъвът се старае да постъпва благородно и е щедър, но неговата показност и самохвалство са нетърпими за вас. По-добре да си останете най-много добри познати.

Стрелец: Пазете се от… Телец

Консервативният и упорит Телец представлява сериозна заплаха за вашето щастие. Типичният Стрелец цял живот си остава с душа на номад. За вас животът свършва в момента, в който стане предсказуем – а това е най-съкровената потребност на Телеца. Той неотклонно подрежда и планира всичко и много скоро ще започне да ви критикува и потиска.

Козирог: Пазете се от… Овен

Вие сте резервиран и работлив човек с достойнство, а Овенът – добряк, който обаче е твърде шумен и страда от мегаломания. Няма шанс да го харесате. Овнешкият бомбастичен ентусиазъм и склонността към действия без много мислене превръщат този човек в дразнител номер едно за вас.

Водолей: Пазете се от… Скорпион

За Скорпиона вие сте като пиратка, гръмнала в ръцете му. Водолеят не си пести мнението и не си мери приказките. Вие сте бунтар и некомформист – няма да се съобразявате с никой, който ви пречи да изразявате ексцентричната си същност. Консервативният, мнителен и непрощаващ Скорпион в някакъв момент (и то доста бързо) ще се почувства провокиран от вас. А тогава ще ви ужили. Лошата му слава не е измислица!

Риби: Пазете се от… Водолей

Водолеят е способен напълно да изключва емоциите си и е непредвидим особняк. Такива сте и вие, в известен смисъл. Но пък емоциите ви са всепоглъщащи. Нямате нужда от човек, който да гледа на преживяванията и на мечтите ви с пренебрежение и насмешка. За вас Водолеят е умен, но хладен и отблъскващ.

Източник: Мисблум

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.